Work In Progress?

innocence

New member
כמובן שאני יודעת,

וגם ראיתי את התלבושת במארואי וואן P: אני לא כל כך רואה סדרות של קלאמפ, וכולם נורא צועקים עליי להתחפש ליוקו מהוליק.. כבר בחרתי (בערך) גרסה שלה שהייתי רוצה להתחפש אליה, אבל אין לי מושג תכלס מתי זה יעשה...

S.Riddle

New member
*נשארת מאופקת בכותרת כדי לא להבהיל ילדים*

זונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונהזונההההההההההההההההה זהו, מעכשיו זה השם החדש שלך. קבלי אותו בכבוד. :| אין כל כך סדרות של קלאמפ ששווה לראות (החדשות, כלומר), אבל הצצה אחת בארטבוקים הכלליים שלהם ואני יכולה לחשוב על איזה 10 דמויות שאת צריכה לעשות......... סתם דברים שקופצים לי לראש כרגע: אראשי \ X סטסוקי \ X קרן \ X (מה, להתחפש לזונה יתאים לך פלאים!) יוקו \ הוליק הימאווארי \ הוליק אמה-וואראשי \ הוליק זאשיקי-וואראשי \ הוליק רובי-מון \ קארד-קאפטור סאקורה אומי \ מג'יק נייט רייארת' סאקורה \ טסובאסה פובוקי \ שירה-הימה שיו היסוי \ וויש דארק צ'י \ צ'וביטס בערך-כל-הלוחמות \ אנג'ליק לייר אשורה \ אר.ג'י.ודה (אהההההע למדתי על זה ב"מבוא להודו" ועכשיו זה כבר לא מגניב ><) *לוקחת נשימה עמוקה* שאני אעבור לכל העבודות שלהן מלפני 96'? כי יש כמה דמויות בדווג'ינשים שהן עשו שמתאימות לך גם............ *מתקררת*

CibiHeart92

New member
לנשום...לנשום....

בכל מקרה אין לך זכות לדבר כי את הסובארו הכי מהמם שראיתי בחיים.

innocence

New member
גם אני אוהבת אותך^^

יש כמה שרשימה שאני מכירה וגם אהבתי את העיצוב, אולי מתישהו:)

innocence

New member
היא גם היתה באלבום!

יש לנו תמונות שלא הועלו, למועדון המעריצים הרשמי בלבד!

Serf SaN

New member
האמת שכנראה מתגבש איזה משהו אחר.

שהוא לא מפגש מאולתר.. רק צריך לחכות שיתחילו להפיץ את זה.

המ..

בעיקר, אני עובדת על לארגן טיול לאיטליה לשבועיים :) חוצמזה, קוספליי ארון של טסונה - שאני צריכה לסיים בו כמה דברים .-." ציירתי וצבעתי מלא, אבל אין לי סורק ): וסתם. נמ. לאדעת, אין לי ממש זמן לנשום לאחרונה.

WayToDawn

New member
hur hurrr

יותר מידי @_@ לא היה לי כוח אפילו לצלם הכל. עם תמונה: 1. גאקופויד גרסאת מאגנט, גמור ♥ 2. איזאיה מדורהרהרה!! שהיום סיימתי חוץ מקטע קטן שצריך לתקן <: 3. בדים לגאקופו אימיטיישן בלאק. סוף סוף אפשר להתחיל לעבוד על זה אחרי כמעט שנה של תכנון, טוב שסתיו לא כבר גמרה את שלה @_@ 4. פאה בלונדינית שאמורה לשמש בקיץ לג'ק מפאנדורה [פרה-עיצוב כמובן], ולפניו בתקווה שאספיק גם לקורנליה מוויטץ' <: 5. היה בא לי לעשות רישום של גאגא, כן. ללא תמונות: 6,7,8,9. עבודות למגמת אומנות בבית ספר שצריך לסיים לפחות 2 מהן ליוני ולא היה לי כוח לצלם [למרות שבא לי להתלהב עליהן] 10. סוד D:" 11. הפאה של שוטה אמורה להגיע השבוע [לא שוטה ילד קטן ונאנס. שוטה הגבר גבר מדולס] *בא לי להזמין את הפאה המושלמת שראיתי ולנסות לעצב קאלינטז ממנה ;3;

CibiHeart92

New member
איזאיהההה^$%&^%$&&*#*

גאד את כ''כ יותר מושלמת משידעתי שתהיי בתור איזאיה =_= איפה נסטיה?!?#?#@%#$^ פאה%$^%!#^ עכשיו#$^#%^%$&^$%^

למעלה