work in england

maya berger

New member
work in england

work in england-brighton selling oil paintings honest work good conditions very good money five days a week for more details:447905666088 or send e mial.

syair

New member
semi פרסומת

לא יודע מי עומד מאחורי הדבר, וכבר דיברנו כאן על עבודות בחו"ל, אבל עוד לא ראיתי מישהו שיבוא ויפרסם כזו מודעה. בכל מקרה אני הייתי ישר חושש לעבוד במקום שמשווקים אותו בצורה אגרסיבית כזו. אני אפתח היום שני לוחות חדשים, לוח דורשי עבודה, ולוח מבקשי עבודה. אין באפשרותי לבדוק את חוקיות העבודות של המפרסמים, לדוגמא לגבי אנגליה במקרה אני מכיר את החוק, ואנשים ללא אזרחות של אחת מהמדינות החברות באיחוד האירופאי לא יכולים לעבוד ללא ויזת עבודה, וזו מושגת או במקצוע נדרש או סטודנטים שלומדים בבריטניה, מקבלים אישור עבודה ל-20 שעות בשבוע, בדיוק דיברו בנושא אתמול בפורום ישראלים בחו"ל. עוד מוזר לי שמישהי שמפרסמת עבודה באנגליה לא יודעת לאיית נכון את המילה דואר
(מייל). למי שמעוניין לעבוד בבריטניה והוא בעל אזרחות אירופאית או שגם אוסטרלים, ניו זילנדים ודרום אפריקאים יכולים לקבל אישור לעבודה כזו (אבל אין לי מושג מה התנאים לקבל את האישור). מוזמן להסתכל בקישור המצורף, אני עבדתי כחודש וחצי באכסנייה בסקוטלנד דרך האתר הזה.

למעלה