Word Quiz

johngalt2

New member
Word Quiz

בעקבות ההצלחה של חידון מילים, הביעו בו עניין רשתות אמריקאיות וה- BBC, ועכשיו אנחנו מייצאים את הקונספט לארה"ב ואנגליה. נתחיל: 1. Procrastination 2. Pernicious 3. Bovine 4. Saturnine

Oתם Kחת

New member
לאאאא!!!!../images/Emo67.gif

הפורום הזה כל כך נחמד בלי אנגלית... למה להרוס???? סתם סבבה!, אני מפרגנת למרות שאין לי מילים להכניס כי את המילים היחידות שאני יודעת למדתם כבר בגן
... אבל בכל זאת אנסה- agglomeration- occupation- restatement- אהה, ובקשר לשלך- אני חושבת ש Pernicious זה מזיק??? ו Saturnine זה אולי כועס או משהו בסגנון???

Oתם Kחת

New member
...

occupation זה גם כיבוש אבל יש לזה משמעות נוספת... restatement ההגדרה לא מדויקת... אני הולכת לעשות סימוציה אז לא אהיה פה בשעות הקרובות... יום טוף בינתיים!

johngalt2

New member
זה גם כיבוש

"The Israeli Occupation", לא שמעת? (ולשם ההבהרה - למה שכתבתי אין שום קונוטציה פוליטית, צינית, או כל דבר אחר. זה ביטוי קיים.)

Ann2922

New member
ועוד נסיון

agglomeration- מצבור, ערימה occupation- יש הרבה משמעויות תלוי בהקשר מקצוע, עיסוק, כיבוש, השתלטות restatement-אמירה מחדש, ניסוח מחדש, כמו השאלות בפרק אנגלית

Ann2922

New member
ננסה

זה מזכיר קצת מילים שרק קידום היו יכולים למצוא ( במילון של גבע לדוגמה אין מילים מונפצות כאלה) 1. זה משהו כמו דחייה או עיכוב, DELAY 2. רשע, קטלני 3. זה לא סוג של שור 4. וזאת המילה שאני הכי אוהבת - קודר, זועף, עגום

למעלה