wooowwww

ראםJarasMan

New member
wooowwww

yeaaaa הלבלהבלהלבלהבלהבלהלבלה הייתה עכשיו באם טי וי בכורה לקליפ החדש של איבס שהיה בלהקת פייב ראיינו אותו לפני זה- ולא הקשבתי אבל הקליפ- ואוו: סימפול מאיזה שיר רגאי, אני חושב ששמעתי עוד סימפולים של ג´אז- אבל אני לא בטוח השיר עצמו נשמע כסיגנון לא מוגדר, הביט מזכיר לי ביטים של היפ-הופ איטלקי כגון: Articolo 31, Piotta, Giovanotti כזה קופצני וחמוד- נעים לאוזן השירה שלו- סיגנון אר אנד בי כזה משמיעה ראשונה זה נשמע שיר שהולך להיות להיט- אבל עם כבר להיטים אז שיהיו כמה שיותר כמו זה וכמו "גירל פרינד" של אן סינק ככה שזה שיר פופי, אבל עם נגיעות רבות בהיפ-הופ, לדעתי-זה לגמרי היפ-הופ אחרי שנגמר השיר- רעיינו אותו, ולא ממש הקשבתי לצערי אבל מה שהצלחתי לשמוע זה שהראו קטעים מאיזה קליפ שלו, ובקליפ הזה הוא עשה ראפ, וזה נשמע טוב! הוא גם אמר שהסימפול של הרגאי זה משיר מוכר ולצערי לא שמעתי את שם השיר- אז שתראו את הקליפ (הוא בטח יחרש באם טי וי) תגידו לי מאיזה שיר הסימפול של הרגאי

ראםJarasMan

New member
עם אתה אומר ששמים אותו הרבה בבייס

מוזר שרק עכשיו היתה בכורה באם טי וי אירופה

Ambitionz

New member
כתבתי משפט אחד עליו לפני כמה ימים

בהודעה שלא קשורה... ואם הייתה בכורה באמ טי וי אירופה לא אומר שזה לא היה קודם בבייס, זה רק אומר שזאת פעם ראשונה באמ טי וי אירופה (וגם זה לא בטוח כי כבר ראיתי אצליהם קליפים לפני שהם אומרים שזאת בכורה ב"פריג´"...)

למעלה