מדמיינת בהחלט... נו...ציפיתי ליותר....זה פרק 2!!...אתם אמורים לדעת אותו בע"פ!!...כמוני...
M maayan15 New member 11/11/02 #41 מדמיינת בהחלט... נו...ציפיתי ליותר....זה פרק 2!!...אתם אמורים לדעת אותו בע"פ!!...כמוני...
L lolly1 New member 11/11/02 #44 אוי לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נטע!!!!!!!!!!! נישאר פה עד מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N netaK New member 11/11/02 #45 חחחח....תודה תודה =] אמממ...אם ג´טסין היה החבר שלו, מה איתן היה עושה לו ביומולדת מפורט...הוא אמר יותר מדבר אחד...
חחחח....תודה תודה =] אמממ...אם ג´טסין היה החבר שלו, מה איתן היה עושה לו ביומולדת מפורט...הוא אמר יותר מדבר אחד...
M maayan15 New member 11/11/02 #47 אמ...תני לי לחשוב...חחח.... ארוחת בוקר במיטה, הם היו שוכבים אלף פעמים.....הוא היה מפנק אותו כל היום...משהו מזה נכון?
אמ...תני לי לחשוב...חחח.... ארוחת בוקר במיטה, הם היו שוכבים אלף פעמים.....הוא היה מפנק אותו כל היום...משהו מזה נכון?
M maayan15 New member 11/11/02 #51 אירית...אני חייבת להזכיר לך את... החוקים...אני יודעת שאת ממש ממש ממש רוצה להיתעלם מהמם אבל...
L lolly1 New member 11/11/02 #52 ואת ראית את החוקים החדשים?? כי יש חוקים זמניים... ו..הזמן נגמר!!!!!!!!!! חהחהחהחהחהחהחה נטע התשובה בבקשה
ואת ראית את החוקים החדשים?? כי יש חוקים זמניים... ו..הזמן נגמר!!!!!!!!!! חהחהחהחהחהחהחה נטע התשובה בבקשה