wooowoooo dear furom of mine.... wake up!!
M maayan15 New member 11/11/02 #2 אני ערה!... ואלוהים יודע שאני מנסה למצוא פעילויות שיעירו את הפורום קצת (ע"ע שרשור תגובות לפרק..) אבל נגמרו לי הרעיונות...יש לך רעיונות אחותי?
אני ערה!... ואלוהים יודע שאני מנסה למצוא פעילויות שיעירו את הפורום קצת (ע"ע שרשור תגובות לפרק..) אבל נגמרו לי הרעיונות...יש לך רעיונות אחותי?
E enya New member 11/11/02 #4 גם אני ערה! ואולי נחליט כבר מה עושים עם המפגש? זה הדבר היחיד שיחזיק אותי עד עונה 3....
L lolly1 New member 11/11/02 #5 בטח אחותי.. למי בא חידון?? desprate times call for desperate measures!!
L lolly1 New member 11/11/02 #10 הנה שאלה שאני יודעת בוודאות מי תענה עליה!! מה שם החתול של הכנר המכוער?
M maayan15 New member 11/11/02 #12 אני! אני! אני!.... לא! האמת היא שאני יודעת רק חצי מהשם שלו והחצי השני אני או לא יודעת או ממש מסתבכת עם איך שכותבים/אומרים את זה...אז נשאיר את זה לנטע...
אני! אני! אני!.... לא! האמת היא שאני יודעת רק חצי מהשם שלו והחצי השני אני או לא יודעת או ממש מסתבכת עם איך שכותבים/אומרים את זה...אז נשאיר את זה לנטע...
N netaK New member 11/11/02 #14 אה חח...אכלתי לי צהריים ברור שאני יודעת את השם!!!!!!!!! וולפרן וון אשנבאך!!!!! איך שכוחים שם של חתו כזה מאמי ששיך לאיש כזה מושלם!?!?!
אה חח...אכלתי לי צהריים ברור שאני יודעת את השם!!!!!!!!! וולפרן וון אשנבאך!!!!! איך שכוחים שם של חתו כזה מאמי ששיך לאיש כזה מושלם!?!?!
ר רינת4 New member 11/11/02 #15 זה נשמע משהו כמו... פירשנבך באמצע,או משהו כזה... פ´-בטוח יש שם,וגם בך. בקשר לשאר-אין לי מושג! אירית-אל תגידי לי שאת זוכרת את זה!
זה נשמע משהו כמו... פירשנבך באמצע,או משהו כזה... פ´-בטוח יש שם,וגם בך. בקשר לשאר-אין לי מושג! אירית-אל תגידי לי שאת זוכרת את זה!
N netaK New member 11/11/02 #17 היא לא זוכרת הזכרתי לה לא מזמן =] אמממ...כמה כסף הרוויח איתן כשהוא ניגן ברחוב? (לא בפעם שבריאן הביא לו 100 דולר...בפעם שג´סטין עזר לו להעלות את הספה...)
היא לא זוכרת הזכרתי לה לא מזמן =] אמממ...כמה כסף הרוויח איתן כשהוא ניגן ברחוב? (לא בפעם שבריאן הביא לו 100 דולר...בפעם שג´סטין עזר לו להעלות את הספה...)
L lolly1 New member 11/11/02 #18 יופי נטע!! אני מוחה על השאלה!! הייתה כבר שאלה על הכנר זה מספיק!! וזה ממש לא קשה נכון??