woooohhhooooo!!!!

chicolico

New member
woooohhhooooo!!!!

*מאושר....* לפני שעה סיימתי את הבגרות במתמטיקה.... איזה חרא של בגרות! טוב שלא שמו שאלות יותר קשות.... אבל מה זה משנה? סיימתי עם מתמטיקה לכל החיים!!!!!......

dunc girl

New member
איזה כיף לך!!!

לי יש עוד 4 שנים ללמוד מתמטיקה

chicolico

New member
לא נורא.... חפיף....

זה עובר מהר... אבל איזה בגרות מסריחה! התחילה ב-2 וחצי בצהריים ונגמרה רק ב-8 בערב.....

Dani Ryan

New member
יאאא מזל טוב!!!!!!../images/Emo9.gif

כיף לך!!!!!!!!גרר....שנתיים וחצי עוד נשארו לי!!! גררר!!!!

chicolico

New member
תודה....../images/Emo3.gif

אתן צריכות לראות... זה היה כזה מפחיד... לצאת מבית ספר בחושך בשעה 8.....

Dani Ryan

New member
../images/Emo12.gifחחחחחח

אתה...מפחד מחושך????????????
חיחי..אני לא הייתי היום בבצפר........וגם לא מחר......חיחי...

chicolico

New member
למה? יא מבריזנית....../images/Emo6.gif

אני לא מפחד בחושך אבל כשיצאתי מהכיתה כמעט התנגשתי במנקה המפחידה שלנו שבידיוק ניקתה את המסדרון.... היא כזאת מפחידה וגם כל המסדרון היה חשוך כזה אז הלב שלי נפל לתחתונים.... חחחחח.... היא תימניה מפחידה כזאת וקוראים לה יונה אז חבר שלי קורא לה "תימניונה".... חחחחחח.....

chicolico

New member
דניאלה גורבצוביץ´ רייאן!!!!

גשי בקשה הלום! (איזה מורה ללשון זה, נכון?)

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוח אני צוחקת היום הרבה..
ויש לנו חופש!!!!אני לא מבריזה!!!!!!
ביום שלישי היה לנו טיול...אתמול גם אבל הייתי "חולה" אז לא יצאתי.. (נטיעות משעממות מוות).. היום לא היה לי כח...גם בכל מקרה יום משעמם וגם אני "חולה" ומחר יש לנו חופש כי בגלל שבכרמיאל יש 2 בתי ספר דתיים שהתחילו ללמוד לפני הזמן בתחילת השנה ב-25 באוגוסט אז מחזירים להם ימים...והעירייה החליטה להחזיר לכל הבתי ספר
אז מחר יש חופש...וגם אנחנו מתחילים את חופשת פסח יומיים לפני....ב6,7 אנחנו נהיה בחופש..... ד"א הבצפר שלי זכה היום בתיכון השבוע בתוכנית EXIT של ערוץ 10
חחחח וזהו...

Dani Ryan

New member
אמממממ..

הפעם הבאה שלצערי רגלי החמודה והפיצית(מידה 35 RULEZ!!!!) שספגה המון מכות בחייה תדרוך בבצפר שלי............תהיה.... ביום ראשון!גררררררררררררררררררררררררר!!! אבל אז יום שלישי אחרי שבועיים....יש חופש שוב בגלל הבחירות..ועד אז אני אמצא איכשהו להיות חולה שוב כדי לא ללכת כי אין לי כוח...וזהו

s t a v i

New member
חחחחחחח............. ../images/Emo3.gif

איזה חמודה! את מידה 35? חחחחחחחח............ חולה עלייך!
וכן הרגל שלך ספגה המון מכות....... יותר מידי!
ודי להבריז כל הזמן!
עצלנית! :-8

למעלה