WOMEN ONLY

michal18

New member
WOMEN ONLY

אמנם יש פה את גל, מאדם פומפדור, שאני מבינה שיש לה אחלה חזיות, אבל אני חייבת להסב את תשומת ליבכן לרשת וומן אונלי, שיש בה חזיות מדהימות. אני, ששונאת מוכרות נודניקיות, לא הוטרדתי מהמוכרת החביבה שמדדה אותי (וגיליתי למרבה הפלא שאני מידה E). קניתי חזייה מדהימה ב200 ש"ח. ממש לא זול, אבל היא ממש יפה ואיכותית. יש סניפים בעזריאלי, רמת גן ונראה לי שפתחו עוד. ושבוע טוב לכולן!

אוקיי הינה דעתי על החנות

אני הייתי בסניף שלהם בצומת בילו הוא יושב בתוך חנות LV (לילית ורדה) המוכרת לא היתה משהו היא השתדלה אבל כל חזיה שהיא התאימה לי היתה גרועה יותר מהשניה בקשתי משהו מסוג מסויים הביאה לי משהו שונה לחלוטין בקיצור אחרי מדידת משהו כמו 25 חזיות נמאס לי! ובנוסף גם חיכו לי אז בכלל לא נעים נכנסתי בבילו לחנות בשם "את" שישר הבינה מה שאני רוצה היתה מתוקה לא העזה להכנס לתא ההלבשה אלא אם כן אני אמרתי לה (שלא כמו הקודמת) ואחרי משהו כמו 5 חזיות מצאתי בדיוק את מה שרציתי כל אחד וניסיונו שלו קניה מהנה

hagith1

New member
צודקת, גם אני הייתי שם והמוכרת..

אוי המוכרת שיגעה אותי. היא היתה לבד, וכל פעם הביאה לי עוד חזיה ועוד חזיה והיא אפילו לא טרחה להחזיר לקופסא את מה שהחזרתי לה כלא מתאים ולכן היא כל פעם נתנה לי למדוד את החזיות שהכי פחות מתאימות לי. בקיצור יצאתי משם עם סחרחורת אחרי שמדדתי משהו כמו 20 דוגמאות. ופה אני קוראת לכל אותם בעלי חנויות להלבשה מלאה ולהלבשה תחתונה: אנא, העסיקו אנשים שבאמת יש להם ניסיון בתחום, ולא, זה פשוט יוצא מצב מביך בין המוכר לקונה !!

DREAM111

New member
לצערי בעבר היה פה שרשור מאוד

מאכזב על החנות הזו של וואמן אונלי. בנות שהיו שם בחנות בר"ג מאוד התאכזבו והרגישו לא טוב בקניה כיוון שהתייחסו אליהן ממש גרוע. היתה בפורום נציגה שלהם ואני פניתי אליה מספר פעמים במסרים אישיים אבל היא לא החזירה לי תשובה כך שלא יכותי לנסות לעזור לבנות שהתאכזבו. אני מקווה שהם שינו קצת את הגישה כדי שעוד בנות כמותך תוכלנה לתת להם מחמאות.

largo cargo

New member
לא מסכימה

ראשית אתחיל ואומר שאני קוראת פאסיבית כבר המון זמן ונפלא שיש פורום בשבילנו:) בקשר לחנות המדוברת. אני לא יודעת לגבי אלה שטוענות שקיבלו שרות מאכזב, אני הייתי שם לפני חודשיים, בסניף של ר"ג ויצאתי נורא מסופקת. יש לי היקף 85 וקאפ FF ויצאתי משם עם 3 חזיות מדהימות לא רק יפות בדוגמא אלא מחזיקות מה שצריך! המוכרת שטיפלה בי היתה נורא סבלנית וסובלנית וראיתי גם איך היא והמוכרת השניה מתייחסות ללקוחות האחרות שחיכו וגם אלה שקיבלו שירות. השירות נורא איכותי ולא ראיתי כזה באף חנות הלבשה תחתונה שלא לדבר על רשתות בגדים שלפעמים היחס מזעזע. יש להם מבחר גדול מאד בשביל נשים עם חזה יותר גדול והחזיות שלהן תוצרת חו"ל (אנגליה וארה"ב). בקשר למחיר- גם אני בהתחלה חשבתי שקצת יקר, אבל הלכתי למשביר וחנויות אחרות והמחירים אותו דבר אם לא יקרות יותר (החזיות), אני כמובן משווה לחזיות מיובאות אחרות. פה גם תזכרו שאתן לא תשלמו רק על חזיה אלא על שרות. הן ממש מודדות את הלקוחה ומתאימים לה חזיה למידות גופה וזה בלעדי לרשת הזאת, זו שיטה ארופאית שלא כולן יודעות איך לאכול. המוכרת גם הוסיפה אותי למועדון לקוחות, כיאה לכל רשת שמכבדת את עצמה, וכבר בקניה הבאה קיבלתי 10% הנחה שזה משמעותי במחירים האלה. למזלי :)))) היה לי יומולדת לפני שבועיים וקיבלתי מכתב בו הם מזמינים אותי לקבל 15% ותחתון מתנה! ואתמול, התקשרו אלי מביאליק להזמין אותי לחנות כדי להנות משבוע שלם של הנחות של 15% על כל החזיות שלהם בחנות, תגידו שלא שווה! עכשיו אני שלחתי עוד חברה שלי עם חזה גדול מאד והיא הלכה לסניף אחר וגם יצאה נורא מרוצה.אז שוב, אני לא יכולה להתחבר למה שאלה שביקרו את החנות אמרו. אני אומרת אל תסתמכו עפ"י קטילות. לכו לשם ותיווכחו בעצמכן ואז תחליטו. אין עוד חנות שמתמחה להיקפים וקאפים גדולים ושמציעה שרות כ"כ אישי. אני גם יצאתי מהחנות עם המון מידע שלא ידעתי. כמו למשל היא אמרה לי שאיזה 80% מהנשים לא הולכות עם החזיה הנכונה. גם לי היה קשה בהתחלה עם המראה הנכון של החזה. אבל זה משום שהייתי רגילה כל חיי ללכת עם חזיות לא נכונות במידה ששיוו לי מראה מסוים ואליו התרגלתי. אבל תאמינו לי, המראה עכשיו של החזה שלי יותר קומפקטי והחזיות נורא נוחות לי. כמו כל חנות/רשת, יש מרוצים ולא מרוצים. אבל אם זה מספיק חשוב, (והחזה שלנו זה דבר מאדדד חשוב) שווה לבדוק ולהחליט בשביל עצמכן. ככה אני חושבת.

למעלה