Wolf SL Fork Recall

amitlevinson

New member
Wolf SL Fork Recall

לקוחות בעלי CERVELO עם מזלגות WOLF SL מתבקשים לצור קשר עם אחת החנויות כדי להחיף את המזלג במזלג חדש ללא תשלום עקב Recall. פרטים נוספים: http://www.amitbike.co.il/_Uploads/21WolfsLposter.pdf

savners

New member
WOW

זה ה Recall הכי מהיר בהסטוריה של ענף הרכיבה בארץ, רק הבוקר יצאה ההודעה מסרוולו. הבאסה היא שאני די מאוהב במזלג הזה - דילמה! ro trade or not to trade?

alfred

New member
לא ממש.

מדובר פשוט בשיווק חכם בעידן הרשת. ולראייה, ריקול אחר שמסתובב בפורומים מקבילים ולא מביא יותר מדי כבוד (שלא לדבר על נזק לטווח ארוך) לזכיניו.

avihersh

New member
זה נקרא שרות טוב ומקצועי...

...מי שמכיר את הפרטים, לא יכול שלא להתפעל מהמקצוענות. החבורה הזו החליפה לי פעם מזלג (ללא תשלום) בגלל ספייסר שהתעקשתי עליו בזמן ההתקנה הראשונית.

yaelaha1

New member
עמית לוינסון-שרות מעולה!

אני רוכב עד רידלי שמיובאות לארץ ע"י עמית לוינסון.נתקלתי בבעיה טכנית יחודית,צוות החנות בת"א יצא מגידרו על מנת לסייע לי החל מעמית,דרך,אביחי מנהל החנות,ומקסים שעובד שם נותנים שרות נפלא,כמי שרכב על מס' זוגות אופניים של יבואנים אחרים אני חייב לציין כי טרם נתקלתי בארץ בשרות שכזה.הלוואי וכולם היו כמותם!

metrokv

New member
recall יזום של סרוולו בניגוד לדעת יצרן המזלג

המזלג המדובר מיוצר ע"י חברת true temper מארה"ב ולא ע"י cervelo למרות שהמזלג עבר ועובר את כל בדיקות התקינה והבטיחות הנדרשות ע"י ארה"ב ואירופה עלה כי בבדיקות מחמירות יותר שנעשו לאחר מס' דיווחים של לקוחות על תאונות רכיבה נתגלה פגם שיכול להיווצר מחבטה או נפילת של האופניים, הפגם שנוצר יכול במצבים מסויימים לגרום לפירוק המזלג תוך כדי רכיבה. חברת TRUE TEMPER סרבה לעשות RECALL כיצרנית המוצר מאחר וטענה כי המזלג עומד בכל הבדיקות הנדרשות, חב' CERVELO לעומת זאת לא הסתפקה בכך ומבצעת את ה RECALL בעצמה ועל חשבונה ומחליפה את המזלג למזלג 3T או easton סה"כ רמת שירות ואחריות מהגבוהות שניתן לקבל

למעלה