woho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kinspirit

New member
woho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חבר'ה - זה רשמי - עונה שנייה לאטלנטיס...ועונה תשיעית (!!!) לסטארגייט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kinspirit *שצרחה כל כך חזק שהיא הפחידה את אמא שלה*

jewish master

New member
אחלה!!!!

עכשיו רק צריך לראות מי באמת ישתתף ואיך זה יהיה, אבל החלטתי שאני סומך עליהם, כי אם עד עכשיו הסדרה כל-כך טובה, אין סיבה שהיא לא תמשיך להיות ככה. והיה ספק אם אטלנטיס תמשיך? אם כן אני לא רואה סיבה לספק הזה

Bajoran Priest

New member
אתה כבר בונה על עונה עשירית? ../images/Emo3.gif

nzkiwi

New member
יש!!! יש!!! מזל טוב לנו!!!

גדול! ממש כיף לשמוע!! ואני חשבתי שסופי מתקרב, אבל לא! יש עתיד!! יש סיבה להמשיך לראות טלביזיה פעם בשבוע! יש סיבה להכנס לרשת לפחות פעם ביום (רמז) יש סיבה לחיות (מי דואג שערוץ אחד ידע מזה?) יש אל.... (אפילו כמה)

Echelon

New member
אליה וקוץ בה.

החדשות כמובן משמחות ולמען האמת זה היה די ברור שאטלנטיס תמשיך לפחות עוד איזה 2 עונות. הבעיה היא שעונה תשיעית לדעתי לא תספק את הסחורה כמו שצריך ותהווה אכזבה עם הופעה מינורית ביותר של ג'ק (מה שגם נוטה לקרות בעונה 8), ובטח חברי הצוות האחרים יהיו סתם בודדים. אני מניח שהיוצרים יודעים מה הם עושים, אבל באמת שאין לי כוח אחרי 8 עונות להתחבר לדמויות חדשות. ג'ונאס לדוגמא לא היה גרוע, והיו אפילו קטעים נחמדים איתו, אבל קשה מאוד לקלוט דמויות חדשות ובד"כ עונה שלמה זה רק הכרת הדמות. אני מקווה מאוד שהיוצרים מסתירים מאיתנו משהו וג'ק לא יופיע רק בתור אורח, אבל הוא כבר רצה לגמור עם הסדרה הזאת. נראה מה יהיה הלאה ואני מקווה שזה יהיה לטובה.

Chelnak

New member
../images/Emo12.gif

נהדר! עכשיו רק נותר לי לקוות שאני לא אתאכזב מהעונות החדשות... מעניין אם ערוץ 1 כבר יתחיל לשדר את העונה ה-7 כשהעונה ה-9 תצא... בכל מקרה, אלו הן חדשות ממש טובות!!! (אני מקווה)

highlander19

New member
הזדמנות טובה

להצטרף לפורום ולברך את כולם על העונות החדשות הצפויות
עד היום צופה והחל מרגע זה אני מקווה משתתף פעיל בפורום שלום לכולם וברוכים הנמצאים

jewish master

New member
ברוך הבא!!!!

כמנהגנו, קבל כיבוד,
ואני מקווה שאתה יודע, שכל הודעה המכילה ספויילר(משהו הנוגע לפרקים שלא שודרו בארץ) צריכה להיות מסומונת בכותרת באייקון

highlander19

New member
../images/Emo51.gifתודה

על הכיבוד וקבלת הפנים החמימה.
לגבי אייקון הספויילר כמובן יודע ומכיר

Falcor

New member
מעניין איך הערוץ הראשון יגיב ?!

אולי העונה הם יקחו את הסדרה הזאת ברצינות הראויה..

Oradea

New member
שמחה וששון!!! ../images/Emo13.gif

רבבות יצאו לרחובות לחגוג את החדשות הטובות. מאות מעריצות "דני עיניים כחולות" התעלפו ברחובות למשמע אוזניהן... ה-ם ח-ו-ז-ר-י-ם !!!
מובן שלאחר שאנשים הבינו שזה לא הולך להיות כמו העונות הקודמות - הזכורות לטוב, ההתלהבות ירדה לכדי רטינות ואנשים החלו לחשוב על נקמות פוטנציאליות ביוצרים (חיכוכי הידיים נשמעו היטב ברקע, ברגע שהם התחילו לחשוב חזק, כמו גם ציחקוקים מרושעים למיניהם
). ואני אומרת... נקווה לטוב. אני לא שופטת כלום לפני שאני רואה את הראיות לפני...

למעלה