.Without You I'm Nothing

mirymoo

New member
I ALWAYS FORGET TO TAKE THEM

mirymoo

New member
מיפמיפ

שיר השבוע של פוב:DANCE DANCE כי זה הרינגטון שלישיר השבוע לא של פוב:אמממ AAR טופ אופף דה וורלדקליפ השבוע:pANIC-LYING IS THE MOST FUN A GIRL CAN HAVE WITHOUT TAKING HER CLOTHES OFFלהקת השבוע:AARדיסק השבוע:MOVE ALONG של הריג'קטססרט השבוע:לא ראיתי סרטים השבועתכנונים לשישבת:לצבוע פסים בצבע אש מחר
עצבון השבוע:אממ שלא הצליחו לדבר עם פאניק בTRL (חח שמעו את ברנדון אומר שיט-הדבר היחידי שהצליחו לשמוע)תמונת השבוע:השבוע במסנג'ר-אולסטאר זה טוב

KNS

New member
הא! פעם ראשונה שלי ../images/Emo3.gif חחח

שיר השבוע של פוב: אני חייבת להגיד "וואטס דיס?" ..מה, גמאני מתמכרת! שיר השבוע לא של פוב: creed- broken wings שיר מדהים חובה להוריד!! קליפ השבוע: וואלה לא יצא לי הרבה זמן לראות אמטיוי...אז אמ....wttbp של MCR..מה?! ממש אהבתי את האפקטים! להקת השבוע: סינרגיה דיסק השבוע: "מרגיש אחר" של סינרגיה
סרט השבוע:אני בטוחה שראיתי משו..אני רק לא זוכרת :S כמה צפוי מצידי חחח תכנונים לשישבת: אממ תלוי מה חברים יקבעו לי חחחח עצבון השבוע:כשאבא קנה משו שאמור להיות קרוקס בצבע וורוד =\ תמונת השבוע: הא! עכשיו אני יודעת להוסיף תמונות חחחח

Shit

שיר השבוע של פוב: שוגר (זכה מקום ראשון בבחירת הצופים!) שיר השבוע לא של פוב: וולקאם טו דה בלאק פרייד (מיי קימיכל רומאנטס) קליפ השבוע: נובמבר ריין - גאנז נ' רוזס להקת השבוע: גאנז נ' רוזס דיסק השבוע: קליפורנייה קיישן (RHCP) סרט השבוע: סודות נעולים תכנונים לשישבת: מסיבה רק שאין להגיע. עצבון השבוע: הורים. שמצידי ילכו לאלף עזאזלים. אם תרצו לקררוא על זה כנסו לבלוג שבחתימה.. תמונת השבוע: אין =/

Nittle Grasper

New member
עונה~~~:)

שיר השבוע של פוב: אמממ champagne for my real friends שיר השבוע לא של פוב: panic! at the disco - there's a good reason these tables... ו-i write sing not tragedies קליפ השבוע: panic! at the disco - i write sins not tragedies ו- FOB - a little less than sixteen candles להקת השבוע: פוב, פאניק, ואול אמריקן ריג'קטס
דיסק השבוע: של פוב ופאניק 333> סרט השבוע: ראיתי את פתאום 30, אבל חרא סרט XD אז.. מארגנת החתונות? >>" תכנונים לשישבת: לשמוע הרבההרבה פוב ופאניק, להתבטל, להשלים שיעורים ולהתכונן למבחן.. איכס. עצבון השבוע: אין לי משמרת עד שבוע הבא לפחות =\ תמונת השבוע: ~>

m a y a 333

New member
קצת באיחור :X

שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס שיר השבוע לא של פוב: welcome to the black parade של MCR, גניבה- היהודים, ומרי לנצח של עברי לידר.
קליפ השבוע: welcomt to... להקת השבוע: FOB כי שמעתי אותם כל השבוע בערך XD דיסק השבוע: אין .. סרט השבוע: אממ .. נמלטים נחשב?
תכנונים לשישבת: אממ נסעתי לכינרת D: עצבון השבוע: בחנים מבחנים ולהישאר ליום ארוך בגלל מורה מזדיינת למדעים .
תמונת השבוע: :)

panic girl

New member
עונה באיחורר ../images/Emo122.gif ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של פוב: מיוזיק או דה מיסרי שיר השבוע לא של פוב: החדש של טניישס די [לא חדש כ"כ] דיס איז הלווין של פאניק קליפ השבוע:החדש של טניישס די [לא חדש כ"כ] להקת השבוע:טניישס די [אנלא בטוחה שככה כותבים] פאניק דיסק השבוע: אה פוראוור כנט סווט אאוט סרט השבוע: הבריחה מאטלנטיס [היה ביס] תכנונים לשישבת:רשמתי את זה באיחור... עצבון השבוע:נעלמו לי 10 ש"ח\הורים תמונת השבוע:חמודד

למעלה