.Without You I'm Nothing

every me

New member
.Without You I'm Nothing

שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע: להקת השבוע: דיסק השבוע: סרט השבוע: תכנונים לשישבת: עצבון השבוע: תמונת השבוע: יומטוב לכם^^

MyTearsDontFall

New member
'נייייייי^^

שיר השבוע של פוב:Sophomore Slump Or Comeback Of 7 Minutes In Heaven (Atavan Ha שיר השבוע לא של פוב:שיו התמכרתי לשיר הזה, a-ha-Summer Moved On falling up- broken heart alexisonfira-This Could Be Anywhere In The World קליפ השבוע:alexisonfira-This Could Be Anywhere In The World להקת השבוע:אממ..falling uo דיסק השבוע:bullet for my valentine- the poison סרט השבוע:אמאמ, לאדעת תכנונים לשישבת:חגיגה לעומר הנשנש בן 14 גם ולישון. עצבון השבוע:שהצמיד שקניתי עושה לי גירודים בעור תמונת השבוע:אויש זה יפעע

הגרו

New member
ראור!../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב: 'ני מניחה דאנס דאנס אבל לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של פוב: ווי רייד - ריהאנה ווי אינטרווינד - THS ווין רד - THS וויק מי אפ - THS ברייטר - פרמור קליפ השבוע: פרשר - פרמור להקת השבוע: פרמור
ופאניק דיסק השבוע: פרמור
סרט השבוע: נמ דה נייטמייר ביפור קריסמס המחודש יוצא היוםםםםDDDDD: בארה"ב -,- ואח"כ בתכנון שלי לראות את "ג'סט פרינדס" תכנונים לשישבת: סרט בבית
עצבון השבוע: אמא?
תמונת השבוע: נמ. ריאן? באני? חחחח זה משעשע אותי. והם אפילו לא שותים!!! ריאן מלקק אותו

הגרו

New member
אינלי מושג../images/Emo109.gif

כנראה חבר שלהם... תהיי בטוחה שהם שפויים

הגרו

New member
מי? השיער הסגול?../images/Emo109.gif

לא ממש רואים אותו ^^" אה והלשון של ברנדון צהובה משום מה O_O

m i c k e y 15

New member
You bleed just to know u'r alive../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פוב: Fall Out Boy - What's This Fall Out Boy - Grand Theft Autumn
שיר השבוע לא של פוב: The All-American Rejects - Time Stands Still Taking Back Sunday - Twenty-Twenty Surgery Jet - Look What You`ve Done Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing McFly - Star Girl McFly - Too Close For Comfort McFly - Home is Where the Heart Is McFly & Busted - Fun Fun Fun Jesse McCartney - Daddy's Little Girl Jesse McCartney - Can't Let You Go Jesse McCartney - I'll Try שייגעצ - אינטרקום. הראל סקעת - הרוח תשנה את כיוונה
קליפ השבוע: McFly -Star Girl
להקת השבוע: TBS,AAR
דיסק השבוע: שלל..אממ פאניק
סרט השבוע: יומן האקסיות
תכנונים לשישבת: הולכת לסבתא
עצבון השבוע: בחןןן
תמונת השבוע:

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifBarry me Barry mr

שיר השבוע של פוב: אה ליטל לס 16 קנדלס אנד אה ליטל מור בלהבלה. שיר השבוע לא של פוב:30סטמ-דה קיל. קליפ השבוע:מכר-WTTBP להקת השבוע:30סטמ דיסק השבוע:בלק פריידושקה XD סרט השבוע:אמ.השטן לובשת פראדה. והקללה2. תכנונים לשישבת:שיש=נאדה.בת=הולכת עם אמא לעבודה ראשון(שנחשב ברוסיה ליום חופש)=שוק הציפורים ו"ארבט"(מין טיילת כייפית בלי ים P:) עצבון השבוע:אה...נו קומטריה. תמונת השבוע:

מותק13

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo113.gif D:: ../images/Emo113.gif

*מעתיקה קצת מפאניק*
שיר השבוע של פוב: לא ממש שמעתי השבוע >:
שיר השבוע לא של פוב: סינרגיה - לחבק אותך סינרגיה - זה לא ביחד סינרגיה - עד שהכל יגמר hush - ll cool j MCR - WTTBP MCR - helena
קליפ השבוע: MCR - WTTBP
להקת השבוע: סינרגיה
MCR
דיסק השבוע: פאניק
סרט השבוע: אממ..the nightmare before chrismas
מחכה כבר שיצא
תכנונים לשישבת: חברים ועבודה בלשון עם חברות ^.^
עצבון השבוע: מחזור שלא נגמר נחשב?
תמונת השבוע:--->ראררר
הודגש באמצעות מדגישומטיק
D:

shaya23

New member
יההה

שיר השבוע של פוב: נובאדי פוטס בייבי אין דה קורנר.. שיר השבוע לא של פוב: דונט סטופ מי נאו. קליפ השבוע: אה.. לא יודעת:p להקת השבוע: פוב דיסק השבוע: :/ סרט השבוע: אפקט הפרפר תכנונים לשישבת: פוגשת חברים. עצבון השבוע: חברה שלי שמציקה לי בשאלות באמצע אפקט הפרפר

למעלה