within temptation

just my1

New member
within temptation

.within temptation
חבל על הזמן עם what have you done !!!!!!!!! התחלה מושלמתתתתתתת

Amir Noy

New member
מה עוללת עכשיווווווווווווווווווווווווווווווו!

שיר מעפן, שארון מעולם לא נשמעה כמו עורב עד להווצרותו. תשמעי את Mother Earth לכל אורכו, ותשמעי את הפסגה של ווית'ין

It Snow In Hell

New member
WHUD

זה שיר נחמד סה"כ,אבל יש שירים הרבה יותר טובים ממנו,אני פשוט לא מבינה מה כולם רוצים ממנו,נכון הוא לא שיר שכולם אוהבים אבל אי אפשר להגיד לכל אחד שבא לפורום וכותב שהוא אוהב את מה עוללת,להגיד לו שזה שיר גרוע ושהוא לא צריך לשמוע אותו. אני גם ממליצה לך לשמוע את אימא אדמה,יש בו ממש שירים מדהימים.

Amir Noy

New member
../images/Emo207.gifThe Rasmus הציאו קליפ חדש לרגל האלבום

כבר עברו מעל שנתיים וחצי מאז צאת hide from the sun וגם לי היו ציפיות רבות מלאורי וחבריו... והקליפ -> http://www.youtube.com/watch?v=PHxwx6Kd4Ac לטעמי קצת יותר מידי אלקטרוניקה, טיפה איבדו את הטאץ' שהיה להם.. ולאורי נראה גיי עם השיער הבלונדיני. תהנו P:

Gilado 69

New member
XDDDDDDDDDDDD

חחחח.. עוד חשבתי היא הופיעה באיזה בית יתומים או הוסטל אקי"ם או משהו חחח... פתאום קייט קאפוט, חחח.. לא שזה כזה רחוק, וואי בקליפ הוא נראה יותר גבוה משארון, אין על האפקטים של היום. והוא נישק את רוברט במצח..!! אעעעעעע, כנראה שאני מגשים חלום, וכמו עם דה הארט עוף הכל, אני קונה את הסימפוניה כהת העור (לא יפה להגיד שחורה) ביום שהיא יוצאת בארץ..=] (למישהו ידוע מתי זה יהיה או כמה היא תעלה?) כי קיבלתי תלושים לחג שמגדל ההקלטות מקבלים, וזה 150 שקל, ויש לי עוד 100 בכיס ככה שביום שהסימפוניה האפרו אמריקאית יוצאת, היא אצלי בדיוידי, מוסמנים לבוא לראות..=]

Brombit

New member
"הסימפוניה האפרו אמריקאית" ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

Ice Queen 7

New member
הסימפוניה האפרו אמריקאית XDDDDD

זה לא אמור להיות "תקליטי המגדל" או משהו כזה?

עד יום ראשון לפחות, זה לא היה בשום מקום.

שאלתי עד יום ראשון האחרון בטאוור (כמו שעלע אמרה - תקליטי מגדל. יש לך בעיה עם סדר מילים באנגלית אני רואה.
), בתו ונראה לי בעוד מקום, לא זוכרת. אולי למטאלשופ כבר יש, אני מניחה שהם יותר מהירים משאר החנויות אבל אני לא באמת יודעת. גם לגבי מחיר לא ידעו בחנויות ששאלתי.

היויו

New member
הוא נראה כל כך גיי XD

איך שהוא בא לשם, נותן יד לכולם ואז בא ושם יד כזה על הברך כשהוא מתחיל לשיר - כזה גיי... שלא לדבר על one ugly motherfucking midget XD

Brombit

New member
נו, חשבתי שכבר באמת היה ילד ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

למעלה