Within

Gilliana

New member
אוקיי, אם כך...

איזה הסבר יותר מציאותי/הגיוני יש לך לתופעה שהיו "שתי סקאלי" בעת ובעונה אחת במקומות שונים כאשר לאחת היה כח פנומנלי והיא ניסתה לחנוק סוכן אף.בי.איי?

eve6

New member
אני לא יודעת אם היה לי הסבר מהשרוול

אבל אני לא חושבת שהייתי מקבלת על המקום את ההסבר הפאראנורמלי. מה לעשות ובכל זאת אנחנו חיים בעולם שעדיין מסתמך על הסברים מדעיים לתופעות שונות. יכול להיות שעם קצת שכנוע, רצוי מפיו של מאלדר
, הייתי מוכנה להקשיב.

Gilliana

New member
סליחה, מה בדיוק לא "מדעי" בזה?

האם המדע שלל אי פעם חיזרים? לא שידוע לי על כל פנים... והעובדה היא גם, שכשסקאלי אמרה לדוגט "אז תסביר לי אתה", לא היתה לו שום תשובה, וברור שלא היתה לו וגם לא תהיה. אני חוששת שזאת בדיוק הבעיה עם הנושא הזה, אין בזה שום דבר "פאראנורמלי".

eve6

New member
המדע גם לא הוכיח את קיומם (עדיין)

ואני לא נכנסת להגדרות של מה מדעי ומה לא...הנקודה לדעתי היא שאין לצפות מאדם שלא רגיל לתופעות יוצאות דופן, לקבל "על המקום" הסבר שלכל אדם ממוצע יישמע מוזר...זו פשוט המציאות, אין מה לעשות. אני חושבת שזה היה ריאליסטי לחלוטין שדוגט (או כל אחד אחר לצורך העניין) ש"נוחת" על חקירה כזאת, יגיב בסקפטיות ו/או מבוכה. גם סקאלי אמרה יותר מפעם אחת למאלדר שעצם העובדה שאין לה הסבר למשהו, לא אומר שההסבר שלו בהכרח נכון...

Gilliana

New member
נכון, אבל...

יחי ההבדל הקטן! סקאלי אף פעם לא פסלה את מאלדר בצורה כ"כ בוטה ושיטתית כמו דוגט שהמנטרה שלו היא שכל עניין החייזרים היא ממבו ג'מבו. סקאלי מעולם לא היתה בגישה הזאת, אפילו לא קרובה!

anatxf

New member
הפרק השנוא עלי הוא

9x06 - Lord of the Flies. ולא אוסיף, כי מעצבן אותי אפילו להזכר בו. ענת :eek:|

למעלה