With the 1st pick of the 2013 NFL draft

roei90210

New member
With the 1st pick of the 2013 NFL draft

The KC Chiefs select...

כדי להפיג קצת את עונת המלפפונים, המוק דראפט של הפורום..
כל אחד בוחר את אחד השחקנים שנשארו על הלוח לקבוצה שתורה לבחור רושם בקצרה מדוע לדעתו הם יבחרו / צריכים לבחור אותו.

מישהו רוצה את קנזס סיטי?

roei90210

New member
טוב, אני אתחיל.. The KC Chiefs select

Luke Joeckel - Tackle - Texas A&M

הצ'יפס עזרו לעצמם בעמדת הק"ב (החלשה יחסית בדראפט הזה). מה שהם צריכים עכשיו זו הגנה על אלכס סמית'.
ג'וקל נחשב בין התאקלים ההתקפיים הטובים ביותר, אם לא הכי. בשנה שאין DT דומיננטי שמתאים ל 3-4 (מלבד אולי פלויד) התחרות בינו לבין אריק פישר.

The Jacksonville Jaguars are on the clock

erantal2000

New member
הרמתי את הכפפה

אני כמובן מחכה לבחירה מספר 14 (פנתרים), אבל נזרום בינתיים עם ג'קסונוויל.
בניגוד לצ'יפס, שם יש הרבה סימני שאלה (האם יקחו את ג'וקל או את פישר, או שבכלל ילכו בכלל על DT, אולי לוטולליי שבעקבות האישור הרפואי על מצב הלב שלו הפך להיות מועמד לטופ-5), יש תמימות דעים שהג'גוארס הולכים על דיון ג'ורדן, DE מאורגון. הוא מסתדר מצויין עם הפילוסופייה ההגנתית של גאס בראדלי, המאמן החדש, והוא שחקן ורסטילי שיכול למלא מספר עמדות בהגנה. הוא אחד משחקני ההגנה האקספלוסיביים ביותר שיש בדראפט הנוכחי, והוא בוודאי יתרום לפאס-ראש של ג'קסונוויל המדורגת אחרונה בליגה. הוא גם יכול לעזור בכיסוי של טייט-אנדס, מה שמשמעותי מאוד בבית של הג'גוארס שבו גם הקולטס וגם הטיטאנס משחקים עם מערכים מרובי טייט אנדים.

אופציה נוספת שעומדת על השולחן היא ג'ינו סמית QB - ידוע שהג'גוארס עוקבים אחריו באדיקות ומגלים בו ענין. אבל ההימור שלי הוא על ג'ורדן.

royfr

New member
סליחה, אבל אני שאלה

מי אמר שהצ'יפס ייבחרו ראשונים ? אין אי אילו דיבורים גם על טרייד שם ?

roei90210

New member
כמו בכל המוקים, אי אפשר לחזות טריידים

המוק הוא לפי הסדר הרגיל של הדראפט..
כל קבוצה יכולה לעשות טרייד בכל שלב. אי אפשר לצאת מזה ככה.

למעלה