With or without you

tzvika321

New member
אפשר להתווכח על כל דבר,

במיוחד על טעם ועל ריח

אה, הוא לא היה זמר ענק.

oren29at

New member
בנג'ו? בנג'ו??

קודם היה נויז, ואז ג'אז, ואז רגאי. אבל בנג'ו? איפה נמצא אותך בסוף, ברוק אלטרנטיבי?

לגבי סטינג- כן, "חולית" זה חתיכת קאלט, כנראה שלא מהסיבות הנכונות. אבל זה גם אייטיז מובהק, עניין של מי שגדל בתקופה ההיא. זר לא יבין זאת.

Celluloid Hero

New member
ממש לא זר

למעשה חולית היה אולי אחת האובססיות הראשונות שלי, הרבה לפני רוק, נוייז או מוזיקה. גם הספר (קלאסיקה שקראתי 5 פעמים ותמיד ויתרתי באמצע, כלומר עמוד 400 ומשהו..), וגם אם הרבה הרבה יותר המשחק מחשב, אבל עדיין.... סטינק היה גרוע גם בקוואדרופיניה אם אתה מחפש סיבה אחרת לצחוק עליו. יש המון...

oren29at

New member
אני לא מחפש לצחוק עליו

אני מחפש לברוח ממנו. הוא משעמם אותי (חוץ מהצבים הכחולים. אחלה אלבום. וגם "הביאו את הלילה" בעצם. וזהו. משם והלאה הוא כמו פס יציב של א.ק.ג).

Celluloid Hero

New member
נסה את הראשון של הפוליס

ואת השני. או אז תיווכח שאפשר לרדת על סטינג ולאהוב לשמים את הלהקה שבה הוא ניגן בה פעם בו זמנית. בקלות.

בעצם, על מה אני מדבר בכלל. עזוב את הראשון והשני, לך ישר לזה.

tzvika321

New member
הרביעי של פוליס היה הטוב שלהם

והאחרון שראוי למאכל אדם.

Bring On the Night הוא חצי חצי. יש בו כמה קטעים טובים, הבעיה מתחילה כשסטינג פותח את הפה.

Celluloid Hero

New member
תראה היו להם רק 5 אלבומים...

והחמישי גם טוב בעיני, גם אם הפחות טוב מבין החמישה (קצת מרגיש כמו סולו סטינג וזה בעוכריו), אבל בגדול- להקה נטולת נפילות, כל עוד היא פעלה כלהקה. מקרה מובהק של שלם גדול מסך חלקיו.

oren29at

New member
ניהלנו פעם את הדיון הזה, בערך

מלבד ההיכרות עם חומרי הסולו של סאמנר (בעיקר מהשנים 1985-1995) אני מכיר את "השכבה הראשונה" של פוליס (ש"Invisible Sun" שייך אליה), פלוס האלבום Synchronicity, פלוס עוד כמה "קטעי עומק" ספוראדיים.

היחס שלי (ולא רק שלי, אני מאמין) לסטינג הוא לא בוז טהור, הוא כעס. על רוד סטיוארט נכתב פעם המשפט "Rarely has anyone betrayed his talent so completely". כוחו של המשפט הזה יפה גם לסטינג (ולעוד כמה מוזיקאים שפנו, בשלב מסוים של הקריירה שלהם, לדרך אמנותית ללא מוצא).

Celluloid Hero

New member
צודק

הגענו למבוי סתום, כי לא ניסית אף אלבום מאז. shame on you. היי, כשאני ניהלתי ,ניסיתי כל מני שיט שזרקו עליי, בלי לחשוב לרגע אפילו.. שזאת חתיכת טעות, אל תלך בדרך הזאת.

אבל בכל אופן, לא ברור לי הכעס על סטינג אם לא יצא לך להיות חובב פוליס רציני. זה נראה קצת תמוה. אני חובב פוליס רציני, ומבחינתי סטינג יכול לקפוץ מאיזה גשר. שום כעס. למדתי לשחרר ממזמן. היחיד בצם שאני עדיין לא סולח לו זה מייק לאב. מסוג האנשים שלעומתם אני מרגיש שיש לי עוד נשמה. טוב להכיר כאלה אנשים בעצם..

על מה דיברנו?

droriko

New member
לא מת על הז'אנר

אבל השם עשה לי חשק לשמוע את I TALK TO THE WIND אז תודה לך צביקה!

oren29at

New member
וואללה, חבורה של מבעסים (רובכם)

לא שאין פה הברקות בשרשור, אבל חלקכם נסחפים למחוזות האיזוטריה- טום קרוז, פטריק סוייזי, בנג'ו, מנחם זילברמן-

ודווקא יש חתיכת מכרה זהב מתחת לאף. נתחיל בישראל

הוזכרו פה כל מיני שחקנים, והוצמדו להם שמות תואר מסוג "ענק", "עצום", "הגדול מכולם". עם כל הכבוד, יוסי בנאי היה רק אחד

http://youtu.be/I9CG9eagC60

בפינת המובן מאליו- אריק איינשטיין, כשהיה צעיר ובעיקר שחקן שהוא גם זמר

http://youtu.be/pXwq-awgtBo

גם לדור הצעיר לא חסר- הנה רן דנקר, שחקן שהוא גם זמר, או להיפך

http://youtu.be/IN1dGwxAn1Y

(לא באמת נכנסתם לקישור, נכון? אז אין לכם מושג מה באמת יש שם. הה הה)

(ועכשיו, כשנכנסתם? לא פחות מיותר מדנקר. הה הה)

ובפינת "הביזאר ששם את כל הביזאר האחר בכיס"- ג'ק ניקולסון בסרט שצפיה בו משולה לצפיה בתאונת רכבות- ברור לך שהזוועה שוברת שיאים, אבל אי אפשר להוריד את המבט מההתרחשות- TOMMY!

http://youtu.be/Kjzv9e2x5nI

ואיך אין פה אף מליץ יושר על שחקניות? מיני דרייבר, שרלוט גינזבורג, אניה בוקשטיין- אייכן?

ומי יספר לנו משהו על ג'וני דפ?

droriko

New member
אתה יודע זה קטע

רציתי לציין את איינשטיין אבל מרוב שדחפתי לכם מוזיקה ישראלית פחדתי שהמאסתי את עצמי בקטע הזה אז ויתרתי. איינשטיין היה באמת שחקן גדול, ואם הוא לא היה משקיע את זמנו במוזיקה הוא היה יכול להפוך לאחד השחקנים הגדולים(בעצם כמה כאלה כבר יש פה) .אגב שניהם לא כזה חשובים מבחינתו,בראיון איתו הוא אמר שהוא היה מחליף הכל בקריירה של קפיצה לגובה.

ורן דנקר?? טוב אני בטוח שזה מתאזן עם אדם

למעלה