Witchblade, anybody?

Witchblade, anybody?

הסדרה נהיית יותר ויותר מעניינת, ואני נופלת עוד יותר בשבי קסמיה של שרה פזיני (או שמא באלו של יאנסי באטלר, לאלוהים הפתרונים).

Caeser

New member
הסדרה משתפרת מאוד!

הי אלת הירח אנחנו מכירים מפורום זינה... ווצבלייד זו סדרה מעולה, בהתחלה בפרקים הראשונים לא הבנתי מילה, ואם לא היה תרגום הייתי חושב שהם מדברים סינית אבל בהמשך הפרקים העלילה מסתבכת ונעשתה מעניינת מאוד ובאמת הגיעה לשיא בפרק של אתמול. אין עוד הרבה פרקים רק 11 לעונה הזאת. הבנתי שאת העונה השניה מתחילים בארה"ב לשדר ביוני. דרך אגב, את הכרת את הקומיקס שעליו מבוססת הסדרה עוד לפני הסדרה?

הפיילוט גרם לי להרגיש כל כך אבודה

שלא היה לי חשק מיוחד לצפות בפרק השני. אבל מה, אני מוכנה לצפות ביאנסי באטלר קוראת מספר הטלפונים, אז החלטתי לתת לסדרה צ´אנס והפרק השני היה הרבה יותר טוב. עכשיו אני יודעת שכל העניין זה לגרום לנו להרגיש כאילו באנו באמצע הסרט, אבל אז לא ידעתי וזה הפריע לי. עכשיו כל פעם אנחנו מגלים קצת, וזה נהדר. ד"א - על הסדרה שמעתי ממעריצי זינה אחרים. יש כאלה שמרגישים שהיחסים בין שרה לאיאן דומים לאלה שבין זינה לארס, ואני לא ממש רואה את זה. אם כבר, היחסים בין שרה לקנת´ איירונס מזכירים לי אותם יותר, אבל יש ביניהם 0% כימיה, בעוד שאני אישית חושבת שזינה וארס ביחד שורפים את המסך. אני יודעת בקשר ל-11 הפרקים, ובקשר לזה שהעונה השניה עדיין לא התחילה בארה"ב (זה דווקא נחמד לא להיות בפיגור היסטרי לשם שינוי). ולא, לא הכרתי את הקומיקס קודם - ואתה?

Caeser

New member
גם אני לא...

אבל עוד לפני שהסדרה הגיעה לארץ קראתי עליה באתר "ווש" של זינה וזה נשמע נחמד גם בעיתון ערוצים של מעריב יש פינה של סדרות\סרטים שרואים בארה"ב ופעם היה כתוב על וויצבלייד. לגבי היחסים של שרה ואיאן, גם אני לא הייתי משווה אותם ליחסים בין ארס לזינה, אין בכלל דמיון! דרך אגב, בפרק של אתמול כששרה באה לבקש עזרה מקנת´ והוא התחיל להתנצל לה המון ואז כשהיא הסתכלה על איאן הוא עשה לה מן פרצוף של "אל תאמיני לו". יש לך מושג למה??? ולגבי השחקנית יאנסי בטלר, היא שחקנית טובה מאוד שגם מאוד מזכירה לי את השחקנית שמשחקת את הופ ב"ימיי חיינו".

shay2001

New member
האמת מאחורי הוויצ´בלייד

אני לא יודע לכמה ממכם יצא לראות את הקומיקס וויצ´בלייד שעליו משודרת הסדרה הביצועים של הסידרה מבחינת האפקטים והעלילה טובים מאוד (לא בדיוק עוקבים את הקומיקס אבל דיי אמינים) דברים שאיכזבו אם לא עיצבנו הם שהוייצ´בליי כאן הוא טבעת שהופכת לכפפה ואז לחרב וחליפה ואילו בקומיקס החליפה היא לא חליפה מטומטמת של אביר אלא חליפה גוטית מגניבה כזאת... -אולי בגלל הצינזורה לא עשוב אותה (היא ערומה מתחת לחליפה שעשוייה ממעיין חומר דמויי עצם שעוטף את הגוף בצורת שיניים שפיציות שמכסים את האיזורים הרגישים

אני מעדיפה את זה ככה, ואסביר למה

אני ממש לא אוהבת את העובדה שברב הקומיקסים שאני מכירה, הנשים תמיד בעלות פרופורציות קבועות, וכמעט עירומות. אחר כך מתפלאים למה רב חובבי הקומיקס הם בנים ולא בנות. אני שמחה שהיא לא נראית כמו דמות קומיקס בסדרה עצמה.

יש להן סוג יופי דומה, אבל אני אוהבת

את יאנסי באטלר הרבה יותר. בקשר לפרצוף של "אל תאמיני לו" זה בגלל שאסור לסמוך עליו. הוא רצה להיות הבעלים של הוויצ´בלייד, ועכשיו שזה בלתי נפרד משרה עצמה, הוא רוצה להיות הבעלים שלה. אלו חיים נוראיים אלו יהיו אם היא תפסיק להיות אדם חופשי ותהיה "שייכת" במובן זה או אחר לקנת´ איירונס. בכל אופן, קנת´ מדבר עם איאן על התוכניות שלו כל הזמן, אז הוא יודע. ומכיוון שהוא אוהב את שרה, הוא היה חייב להגיד לה. ומכיוון שהוא בסך הכל די lacky של קנת´, זה היה חייב להיות ברמז.

green lantern

New member
זה לא טבעת זה צמיד...

שי אני שוב מפציר בך לבוא לפורום קומיקס... הסידרה לא מי יודע מה קשורה לקומיקס (לאן נעלם דארקנס כאילו
) החליפה של הקומיקס היא בעצם חזיית ברזל ומסכה וכאלו שמחסים את הפנים (ראו תמונה) וזה הרבה יותר יפה מהשריון הזה... אבל אם ראיתם את הפרק הלפני אחרון ששודר (עם החבר של גבריאל שנרצח...) אז כל הבית של החבר _מרכוס) מלא בקומיקס , אני הבחנתי ב"תמונה של ספון בסלון,מתלה קומיקסים מוחד,דף ענק מהקומיקס, גיליון של RASINIG STARS(קומיקס מעולה) וכמובן החוברת בה עיין גבריאל...

ainsanto

New member
ווצ´בלייד

זה מאוד מוזר כי שרה קראה בפרק הקודם שיש אפשרות שאיאן הוא הבן של קנת´ איירונס, ואז כשאיאן(איאן!!!) כיסח את ג´ייק בגלל שהצטרף לשוורים הלבנים ובגד בשרה הוא שאל אותה אם היא באמת הייתה הורגת בשר מבשרה ואיאן(איאן!!!) נאמן לקנת איירונס(לא ברור למה) ,יש לו כאלו כללי כבוד כמו לסמוראי או משהו, והוא לא היה משקר.. ביחוד לא לשרה שהוא אוהב אז מה- אהבה במשפחה או אהבה רומנטית? כי זה נראה כמו רומנטית וג´ייק בן זונה! ואולי איאן משרת של איירונס, ששרה לא סומכת עליו אבל זה לא אומר שאי אפשר לסמוך עליו! ואחלה סידרה בקיצור

למעלה