Witchblade מגיע לערוץ 3

Witchblade מגיע לערוץ 3

מדובר בסדרה מאוד פופוארית בקרב פנדומים מסוימים (בעיקר הווטרנים של זינה, ובאפי). עוד סידרה על בחורה שאינה קוטלת קנים (או קוטלת קנים, אני אף פעם לא זוכרת), או בקיצור, קיקס אס! בתפקיד הראשי: יאנסי באטלר (אלת הירח, זה בשבילך)! ימי שבת, 22:45, ערוץ 3 שווה לנסות. סוזן

Yaniv-DC

New member
ראיתי, הצצתי, השתעממתי, סגרתי.

ראיתי את "סרט" הפתיחה, שעתיים מהמשעממות ביותר שנראו על איזשהו מסך. אחר כך בהיתי בשני פרקים, והבנתי שחבל על הזמן. משעמם.

Yaniv-DC

New member
אמנם אני לא מחובבי הז´אנר

אבל בזינה יש עלילה. גם מי שלא חובב ז´אנר ונתקל במהלך הזיפזופ בזינה ואין שדום דבר אחר בטלוויזיה - אפשר להשאר עליה ולהנות. הסדרה הזאת - עדיף לצאת ולרעות פרות באחו.

וחוץ מזה, יאנסי באטלר מדהימה בעיניי

גיליתי אותה לפני אולי 8-9 שנים בסדרה שאני חושבת ששודרה בערוץ 6 בערב שנקראה Mann and Machine (לא זוכרת מה היה השם בעברית, אבל הוא היה שונה מאד) ובו היא שיחקה שוטרת שהיא בעצם רובוט. מאז יצא לי לראות אותה מדי פעם בסדרות כמו South Beach ו-Brooklyn South ולאחרונה גם בתפקיד טרווה, שהיתה חברה של בובי ב"משמרת שלישית" בסוף העונה הראשונה. היא גם שיחקה בסרט "צניחה חופשית", אבל החיבור שלה עם סדרה מז´אנר ה-kick ass chick כמו שסוזן קראה לזה צריך להיות פנומנלי. והרבה מחברי כבר סיפרו לי דברים יפים על הסדרה הזאת. אז כל הכבוד לערוץ 3 וחבל שלא פרסמו את הסדרה קצת יותר.

למעלה