Wish You Were Here

holo

New member
אתה קבעת עובדה:

"פסגת היצירה שלהם היא Money ו- Shine On You Crazy Diamond."

Liorking

New member
ומי באמת התייחס לזה כאל עובדה?

נראה לי שכשאנשים קוראים משהו כזה, הם קוראים אותו כדעה. סתם במקרה כתבתי את זה ולא הוספתי "לדעתי", כדי לכתוב יותר מהר.

avki

New member
בחייך ציף, אני מתפלא עלייך.

אין להם שיר הכי טוב. ללהקות רציניות אין שיר הכי טוב. אני מניח שאף אחד פה לא משווה בין Angie לSatisfaction, או בין Brake On Through לThe End, כי אי אפשר להשוות בין אלו. כמו כן יש לפינק פלויד כמה שירים שהם 'פאר היצירה', וגם ביניהם אי אפשר להשוות. זה עיניין של טעם. אפשר להתווכח על עומנות, על רגש, על מילים, על עומק, על מורכבות, על עיניין, על מודעות, על המוזיקה, על העיבוד, על השירה, על הביצוע ועוד. על מה השיר הכי טוב אי אפשר בכלל להתווכח.

אתה צודק

ראה הסבר שלי למעלה בשרשור על איך חשבתי על השאלה במשך רגע מת של שעמום. לפחות יצא מזה משהו טוב: הדברים שכתבת הם יפים מאוד!

avki

New member
תודה ../images/Emo140.gif !

חוץ מדבר אחד שלא יצא יפה, וזה האות 'ע' במילה א(ע)ומנות.

האזרחק

New member
הכי טוב זה לא ציון

איזה "סינגל" היית לוקח איתך לאי בודד? נניח שיש לך אפשרות לבחור שיר אחד לשמוע לפני מותך - באיזה תבחר? בקיצור, האם יש שיר אחד שנמצא אצלך בראש הרשימה, עם מקום של כבוד שאין לאחרים... משהו חד פעמי ונקודתי - בשום אופן לא "מקום ראשון במצעד הפזמונים" style...

wish i was here

New member
לדעתי לא,אבל

בהחלט האלבום הכי טוב....לדעתי כמובן..כל שיר בו הוא פנינה

wommer

New member
לא, אבל קשה לי לבחור בין

echos לבין soycd בשניהם יש באמת סאונד מדהים, סולואים יפים. פשוט מדהימים, הכל מדהים, התופים, הגיטרה הקלידים, אפילו הבס(שפ"פ לא השקיעו כל כך בבס..) וגם הליריקה, והשירה.

One Echoe

New member
באמת?...

ניתקו לי את האינטרנט כי עברתי חדר בבית... יש לנו רשת בבית ואני צריך לקנות כבל שיגיע אלי לחדר
... אני בינתיים אגלוש מהמחשב של אחותי... תודה על הדאגה

wommer

New member
כי הריפים של הבאס הם לא ממש

"מסובכים" לא יודע איך שתקרא להם, שברגע שתשמע אותם תגיד "גאוני!", ככה לפחות אני חושב, הם מאוד פשוטים, אבל זה בדיוק העניין, הפשטות שלהם גורמת להם להיות כל כך יפים וכל כך מרגשים ברגע שהם מתחברים בצורה מדהימה עם שאר כלי הנגינה... :)

holo

New member
דווקא באקוס יש בס יפה,

לא מורכב אולי, אבל מאוד תורם לאווירה של אותו קטע בשיר. בכלל, הבסים שרוג'ר נותן מאוד מאוד תורמים לכל השירים, הבס הוא בעצם הבסיס והשורש לכל מנגינה ושיר.

One Echoe

New member
בואנה..

אני לא מבין אתכם, וכשאני אומר אתכם אני מתכוון אליך ולזאת מהשרשור למעלה. אם הבס לא מורכב זה אומר שהוא לא מושקע?! לעזאזל. הבס של ווטארס עצום!...יש לו קטעי בס עצומים. אמנם כבסיסט הוא לא נחשב כבסיסט הכי תותח שיש או משו, אבל יש לו קטעי בס ענקיים. אקוס למשל, שיפס, שיין און יו. לעזאזל.! פשוט בס עצום! מז"א לא מושקע?! זה כן גאוני.

למעלה