wish me luck!

amiak

New member
wish me luck!

i´m coming back to israel. with the time between flights and all, i´m gonna be off for 24 hours. tuesday morning i have an intreview for sherut leumi. the job is to work with the internet, updating a website. it´s just the job for me, but i´m afraid it will get my surfing hours much higher.... amia

e-magine

New member
בהצלחה בשירות הלאומי

תראי, לגבי העבודה באתר, אני תמיד אמרתי שמי שמכור ויכול להפוך את ההתמכרות לעבודה, לעיסוק לגיטימי, שיעשה את זה, יש לו מזל, כי למעשה הוא יכול להקטין את הנזקים מבלי להפחיט את השימוש. אני ממתין לעדכונים.

היי עמיה well come back home

ושתהיה לך המון הצלחה בשירות הלאומי גם אני מחכה להמשך העדכונים אוהבת חמעפה נוזלית מקורקעת מחום

amiak

New member
תודה!

(איזה כיף לכתוב בעברית!!!) היום היה לי ראיון. הלך די נחמד. בישרתי להם שהם שיחקו אותה בזה שהם פשוט המציאו ג´וב בשבילי. יש לי עוד ראיון מתישהו השבוע, הם צריכים להחליט ביני לבין עוד בת. אז--- זהו. הטיסה היתה ארוכה לאללה, אבל עזרתי לאשה אחת שטסה לבד עם הילדות שלה, ובסוף התברר שהיא מהעיר שלי. (בכלל- חצי מהעיר שלי היתה על המטוס הזה). זהו, בארץ! כמה שהתגעגעתי... עמיה

actress

New member
ברוכה השבה והמון ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

תמיד כיף להכיר אנשים חדשים במטוס

עמיה - כיף שאת כבר בארץ מקווה שילך

טוב עם התכניות האלה ושנראה אותך פה לעתים יותר קרובות כי את מיוחדת ויש לך צבע כל כך מיוחד לתרום מעצמך לפורום הזה אז המון חיבוקים ואיחולי הצלחה ממני.... וגם - הייתי רוצה שתזקירי לי בעצם - מה היתה מטרת השהות שלך באמריקה וכמה זמן היית שם? אניחושבת שכבר סיפרת ושכחתי שלך הפרפרולה

למעלה