wish me luck guyz!!!!!

wish me luck guyz!!!!!../images/Emo13.gif

בעעע מחר יש לי מבחן ע-נ-ק-יייייייייייי..... ו....לא, לא למדתי ממש הרבה...
*הבלה שכמותי* אז אני אצתרך המון אצבעות מוחזקות!!!!!!!!!!! *מתפללת לאלוהים* ולא...עוד לא הלכתי לישון....יש לי הפרעות שינה
טל, לכי לישון!!! מייד!!!
ולא רק זה, עכשיו אני גם מתקלפת... ארגגגג כל הפרצוף שלי מלר לבן כזה מהתקלפות...בעע איך אני יוצאת מהבית מחר????!!!!! טוב, אני הולכת עכשיו להירדם בכוח....אחלו לי בהצלחה!
לילה טוב אנשים!

T a L L L

New member
זה רק אני או...

שעכשיו חופש?! או שיש לך מבחני קיץ? אם כן...בעע באסה... טוב בהצלחה בכל מקרה!

aYaLoLy

New member
GoOd LuCk ../images/Emo24.gifון

שלופה... מזל טוסט מתקלפת קטנה אוהפימ אותכמון

תודה../images/Emo13.gif

לא, אני לא מצליחה להירדם....
נומי נומי נומי נומי ילדתי....ZzZzZzZzZzZzZ.... *מתעוררת בבהלה* בלאט
אהה וטל, לא זה לא מבחני קיץ...זה איזה פרוייקט שאני משתתפת בו...בעעעעע

T a L L L

New member
אהה הבנתי...

איכסה... טוב את יודעת מה לעשות עכשיו, לספור כבשים! 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10...

aYaLoLy

New member
למה דווקא כבשימ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif|אפי|../images/Emo80.gif../images/Emo79.gif

לא מרשה
אני אומרת שתספרייייי אלכוסונים

aYaLoLy

New member
ואולי.. ../images/Emo6.gif

אהרונימ 99 אהרונימ על העצ אחד נפל והתפוצצ

taltal girl

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif

טוף, עוד מעט (ככה...) אני אלך לנסות להרדם, ואני אספור אלכסונימ קטנימ ומושלמימ
שמופיעימ נאאאאאמי.

taltal girl

New member
ככה: ../images/Emo25.gif

הבוקר הלכתי לישון(נוו, זה היה באמת הבוקר!), וספרתי אלכסונימ. וזה עזר! ספרתי אלכסונימ וככה נרדמתי. פעמיים!(העירו אותי עם הטלפון...)

אני לא צריכה לדמיין

שאני סופרת אלכסונים....כל מה שאני צריכה לעשות זה להסתכל לצידי, ולספור כמה אלכסונים נמצאים שם לידי....

crazy4tc

New member
בהצלחה...

במה? רגע כתבת את ההודעה באחת בלילה?? כי אם כן אז... איך היה????? ו... אם כבר אז תאחלו גם לי בהצלחה טוף? יש לי את המבחן הזה במת' (כן, כן, זה ששמעתם עליו כבר אלף פעם) ביום ראשון!!!!! ואני מפחדת!!!!!!!!!!! וההורים שלי ממש לוחצים ואני בטח אכשל כרגיל
אוף זה כל כך עצוב... אני בחיים לא אצליח במקצוע הזה!!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo24.gif

בלעע עמ הבני גורנ הזה
מתמטיקה זה קקה
ו.. גמ אני גרועה בזה....
.. כנראה בגלל זה אנחנו אחיות
אבל הפעמ יש לי תחושבת בטנ שתצליחי
ספיקינג אופ בטנ.. אני רעבה....
הולכת לאכול
היומ מופע הקולנוע של רוקי
מעניינ מה יהיה שמ...

מיקי 666

New member
לאו'ש לא נורא אני יהיה איתך

בסבל הנוראי הזה גם כן!!! היי כולם אני חברה של לאה... אני לא בפורום הזה כמו שבטח שמתם לב... אבל אני כן קוראת אותו בזכות לאה שמדברת עליו.... אז קראתי את זה ולא יכולתי שלא לומר ללאה שזה כן נורא אבל לפחות היא לא לבד.... עצוב אבל גם אני עושה את המבחן המגעיל הזה.... וזה מעצבן כי זה גם לא אשמתנו!!!!! טוב העיקר שזה כבר יעבור ..... נ.ב. לאה מקסימום המבחן הזה אני אדפוק את הראש ממש חזק בשולחן או שלשם שינוי זה יקרה לך (זה לא פייר שזה תמיד קורה לי ועוד בטעות מה אני כבר באה לעשות לישון???) ואז נלך ביחד לביה"ח....

crazy4tc

New member
תודה טל את חמודהה../images/Emo70.gif

ומיקי... תודה על שאת עוברת איתי את זה!!!!!! אל תדאגי ממחר זה נגמר... אין יותר!!!!!! ולא לשכוח שבערב את ואני יוצאות לבלות!!! זה תחילת החופש שלנו!!!!! ואני מבטיחה לנסות להפצע גם כן
אה ואל תשכחי שאת יושבת לידי כדי שנוכל לתמוך אחת בשניה בזמן המבחן... את יודעת למה אני מתכוונת...

adi u

New member
הערה קטנה למיקי...

די עם ה666 הזה..מה יש לאנשים מזה... כן כן השטן בלה בלה בלה... אבל באמת נמאס לי בכל חור תקעו את זה...חאלס כמה אפשר

למעלה