WISH LIST

The Bitter End

New member
וול.

כרגע, הדבר שהכי חשוב לי הוא לגמור עם מתמטיקה, להשתוות עם כולם. להוריד במשקל קצת. ללכת להופעות השנה[מיוז ופלסיבו מישהו?]. לעלות לתיכון ולהצליח שם. להפסיק להיות חרדתית כל כך. להפסיק להיות בינונימית. למצוא משהו שאני טובה בו[חחחחח כן, בטח]. להדהים. ושאיזה אהבה תמצא אותי, כי אני לא הולכת לחפש.

ליזיגי

New member
מממ...

-שעווווה! חייבת לעשות אבל אני פול עצלנית -לסיים את הבגרות והמתכונת בהיסטוריה. ואז אני חופשיה כמו ציפור! - לסיים כתיבת מערך מחנ"ק. וואו -לקנות בגדי גוף, גרביונים, נעלי פוינט... האמת אני עדיין לא יודעת אם לקנות פוינט, כי שלי כבר שבורות ואני כבר לא עולה בחוג או משהו אבל בא לי.. כי נאי יודעת לעלות ואוהבת!טוב אם אני אצטרך אני אקנה .. - בגדים- גופיות, מכנסיים, גרביים, תחתונים! - להרזות... אני כל היום אוכלת ! וואההה... -עט 0.4 שחור כןכן זו התשוקה שלי בחיים ברגע זה -לנסוע לים אחרי שאני אעשה שעווה כמובן =]] -אההה ולהכין מכתב פרידה למשלחיסטים המדהימיםםם שלי ... ווואו ! -לאכול סושי :) וזהו, כרגע אני בסדר יחסית =]] תקופה טובה חח :))

N o o s h y

New member
לעצמי.

בא לי על הופעה של עדי אשכנזי 'אוטוביוגרפיה' של כנסיית השכל השלמת הדיסקים של אביב (המכתב וירח מלא) וואי. נראה לי שזהו אני במצסרוח צנוע כרגע.

למעלה