WISH LIST

LimiMimi

New member
מיפ.

משטחי לקצת פחות. - בושם חדש. - להתחיל לבשל! - לקנות המון המון בגדים. אבל בצורה קיצונית, שאני אצליח להתלבט בין יותר משתי חולצות ושיהיו לי יותר מ4 ג'ינסים בערך.
- להרזות. לא יותר מידי, רק בבטן. - לאהוב קפה! - שעווה - להיות טובה בבלוקבסטר - בכלליות, גם אחרי, למצוא עבודה עם המון כסף וסוג של הנאה - להפסיק לדחות דברים - להפסיק להתעצל ולקחת את החברות כמובן מאליו - להתקרב למישהו חדש, לא משנה מי, אבל ממש - להכיר מישהו - להיות עם מישהו - להיות להיות עם מישהו.
- לסיים ביציפר מרוצה - להפסיק להתבייש

ketty the sheep

New member
אני לא מבינה אנשים שמסוגלים לשתות קפה

בעיקר כאלו שעושים את זה על בסיס יומי.

FELIX inc

New member
זה לא ייגמר.../images/Emo105.gif

~ שלא יכאב לי להתקלף, או לפחות שיהיה לי צבע עור יפה. לעזאזל, אני כל כך שונאת את הקיץ כי רק כי הצבע עור שלי פתאום לא לגיטימי ;[ ~ שיפסיקו לצוץ לי חצ'קונים. שרדתי 18 שנים יפה מאוד בלי שהיה לי אחד, ופתאום יש לי 3? מה זה חוסר האיזון המעצבן הזה? ~ שאתחיל כבר להזין את עצמי בצורה חכמה, ובעוד מקור מזון מלבד הממ. "במבה". ~ למצוא אהבה! אני רוצה לחשוק במישהו, לאהוב מישהו, להיות עם מישהו. ועם כבר אנחנו בנושא הזה- שאפסיק לתת לאהבה שלי אליו להכתיב לי את החיים, כי הוא עבר הלאה ואני נשארת תקועה ומבזבזת את חיי עליו. ~ לחזור לניו יורק לקנות את כל הבגדים היפים שראיתי ובסוף לא קניתי ;[ או שסתם, סתם לסוע לחו"ל יכול להיות נחמד. טוב, אבל אין סיכוי.. ~ שמהעבר בין ביה"ס לבין הגיוס יהיה חלק, עד שלא ארגיש שאני מוכרת נשמתי לשטן למשך 3 שנים. שלא אצרך לחשוף את סימני המתיחה והצלוליט שלי במקלחת. הצילו אני מתגייס עוד פחות מחודשיים. ~ שהמישהו הספציפי שאני רוצה יפסיק להיות גדול כל כך בגיל, ויירצה אותי כבר.. ~ שאצליח להביא שלום עולמי לכולם. ~ הלוואי ואצליח לרזות מעט, רק בשביל להכנס לבגדים הישנים שלי. ואם לא- אז שהם יגדלו במידה ועדיין ישארו חינניים ויפים עליי. ~ שקט פנימי, להפסיק לרדוף אחריי הזנב של עצמי בשנאה עצמית וכעס, וייצר הרס עצמי שמשחית בתוכי כל חלקה טובה. ~ שמישהו יכין לי לדירה החדשה (חברות *אהם*) איזה לוח שעם או מגנטי ענק עם המון תמונות ושטויות ודברים יפים כדי שאני ארגיש שיש מישהו בבית שמחכה לי וסומך עליי ויהיה שם בשבילי גם כשאני במרחק של 100 ק"מ מכולם, לבד. (סתם, יש לי את ענתי~~) ~ שאקום בבוקר יום אחד ופתאום סתם, אדע לשיר, או לצייר יפה. ~ ובגלל שאני נקבה- המון ג'ינסים קצרים, טישרטים מגניבות, שלל נעליי בובה שוות, הוויינאס בכל הצבעים, תיק עור אפור גדול, מכנס קצר ירוק (שאראה בו טוב!) ומשקפיי שמש *סגולות* גדולות. ~ שיהיה לי חדר חדש. (מלבד זה שאני הולכת לקנות לצבא, הצילו..) ~ שאעבור את הקד"צ בשלום, בהצלחה, ואקבל את התפקיד שאני רוצה- כתבת אקטואליה. (משפטים, בבקשה.) שאהיה מוצלחת, ולא כי אאלץ לדרוך על אחרים. שתהיה לי דרך צלחה, ואכיר הרבה אנשים, ולא רק גלצניקים בועתיים. שאנשים יאהבו אותי ושאני אמצא את מי לאהוב. שתל אביב תאהב אותי חזרה כמו שאני אוהבת אותה. ~ שיהיה לי בית ריק. (סתם, זה שאבא נוסע עכשיו זה כמעט-כמו.:>) ~ שאשכח שיום הולדת 18 שלי היה היום הכי גרוע שהיה לי בחיים ואשאר אופטימית, תמיד. ~ אלוהים, תעשה שייפול עליי משמיים רישיון, ושיהיה צמוד אליו איזה אוטו. (פולו צהובה בהירה, בבקשה.) וזהו, אבל אני סתם מקטרת. אני באמת חושבת אופטימי. ותוכלו להגשים לי איי וויש אחרון, ולתת לי איזה חיבוקון :)

The Charmd One

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

היא תאהב אותך חזרה כי לא תיהיה לה ברירה.;] יהיה לנו הכי כיף-מאתגר-מספק-ענק בעולם והכל יסתדר.

tamarosh

New member
דבר אחד אני יכולה לפתור לך

את עניין המקלחות בצבא. יש ווילונות במקלחות בבה"ד :] ווהו

הממ ננסה

- mp3 חדש - אוטו עם הספקת דלק בלתי נגמרת? ]]: - להצליח בבגרות במת' - שיהיו לי פתאום מליון בגדים בלי שאני אצטרך ללכת לקנות אותם ]: שונאת שופינג - שכל הריב\מתח,משהו לא ברור יגמר כבר - שיגמרו כבר כל הבגרויות - מסיבת סיום מושלמת - מסאג' - קסם שעושה שהחדר יהיה מסודר - ספר ממש ממש טוב - נעלי ספורט, נעלי טיולים וסנדלים - להתחיל את השנת שירות כבר - לחזור לכתוב - אוכל סיני. עכשיו. - בגדים יפים, כי אתמול גיליתי שאין לי - להוריד כמה קילו... - עיפרון שחור חדש - מכנסיים קצרות - מכנסי גלישה - עוד קעקוע - לעשות צניחה חופשית - ובנג'י - בגד ים חדש - להצליח לישון כמו שצריך - שההנג אובר מתאמול יעלם נמשיךל אח:כ ניתאי הגיע

יאללה ../images/Emo71.gif

אהבה !!!!!!!!!!!!!!111111111
להצליח בלימודים.
לרדת קילו או שתיים
לשפר את היחס עם הכיתה
לקנות בצורה יעילה בגדים לקיץ
להפסיק לקחת ככ הרבה כסף מההורים
לחשוב על מוראלים ודברים לקורס משצים,להכין הרבה צ'ופרים
להכיר עוד אנשים מישרא
שהמחשב לא יהיה כ"כ עמוס כל הזמן
לדעת לתפקד במצבי לחץ
לדעת לעשות רושם טוב
לצבוע תחדר ועכשיו לדברים קצת יותר שטחיים
בא לי שורטס.
אני צריכה מלאמלא גופיות לקיץ.וגם עוד איזה 4 טישרטס,כי הקורס משצים והכל...
נעלים לקיץ
סליפאון [!!!!111]
חזיית סטרפלס
קשתות מגניבות כאלו P: זהו ניראלי

ketty the sheep

New member
או-הו

שהחדר שלי יהיה גמור כבר ואני אעבור לדירה שלי בראש שקט.
שאני אדע כבר יפנית כמו בנאדם. >.<
שאצליח לפענח את סוד ההגיה והכתב הקוריאני (זה כל כך מכוער ועם זאת כל כך יפה ומרתק).
עד מתי ספטמבר 05'? (עד יולי 07'!
).
שהטיול לאירופה יהיה הכי מעניין שאפשר, שנצליח בסוף להגיע להופעה של Ash~~
שלא יהיה כל כך חם?
שאשיג עבודה ממש מהר, יש לי שכר דירה לשלם.
שאחזור לנגן (כלומר, שיתקנו לי את האורגנית) ואלמד לשיר סוף סוף.
להקת בנים יפנית משלי.
שכולם יהיו מאושרים ו... ימחזרו את הזבל שלהם ויהיו פריקי אקולוגיה כמוני.

Mooa-Numi

New member
הכי רוצה?

מצלמה אמיתית מגניבה כזאת. לצלם הרבה. חניכים ישירים. גוף יותר חלק. שפה עליונה. בכלל שפתיים יפות. אף אחר. ציצי טוב כזה? מכירים? ארגון בראש. את היכולת, הכוח העצום הזה לסדר. להבין את הזמן. או אפילו, מי היה מאמין, להצליח לשלוט בו. לקרוא יותר. גבות שאפשר לסדר אותם פעם בחצי שנה ואז לשכוח שצריך לעשות כאלה דברים בכלל. עגילים יפים. שרשרת טובה. קעקוע שממש יבטא את הלוז שלי ושכולם יחשבו שהם מבינים אותו אבל הם לא. גישה יותר קלה לים. אוטו בחווה. חברותיות. כשרון פרקטי- מוזיקלי, אומנותי, משהו שעוזר לבטא אגרסיות. מילים זה פורמט כלכך.. מרובע! קצת פחות היסוס באצבעות. לעשות כבר את המעשה הנכון. שותפים באמת. (נכון שאני לא מצליחה לכתוב חומרית?אולי כי חסרים לי דברים יותר בסייסים בחיים) תחת. גוף קצת יותר נורמלי בעצם. סטייל כלשהו. הרבה פחות בגדים, אבל יותר מבחר. אני מרגישה שכל הבגדים שלי לא שימושיים בכלל. לא להלחץ. לפגוש כבר מישהו שזה יזרום נכון איתו. לשני הצדדים. להרגיש אהבה דו כיוונית. לדעת מה הטעם שלה. לדעת לעשות משהו שהוא ייחודי לי, נגיד לנגן על כלי אחד ממש מוזר שאף אחד לא ידע חוץ ממני את לתפעל אותו, וזה יהיה אחד הדברים שאפשר להגיד עלי. לא בהחלט לנגן וכלי נגינה, אבל בכיוון. פחות יובש. יותר בטחון. לדעת. איך. לדבר. עם. חניכים. שיער שמסתדר!!!!!! די הוא היה כלכך יפה פעם (נכון שבכל פרק בסדרת הומואים/ לסביות תמיד יהיה סצינת סקס?! לא משנה איזה פרק?! לא קשור) לצלם סרט יום אחד. לכתוב תסריט. לביים. לערוך. לא משנה מה. אני יודעצ שאני יכולה, אני פשוט לא יודעת איך!! ללמוד קולנוע. ללמוד צילום. ללמוד קולנוע. וואו התשוקה לקולנוע אצלי אדירה.. חדר שהוא קצת יותר שלי. להצליח לבטא את עצמי בעולם. להתגבר על תחושת הנפרדות. לסיים כבר את 'אומנות האהבה'. או לעבוראת עמוד 50. או למצוא אותו. לגור בירושלים. או בחיפה. בטן שיותר קשורה לגוף. חבר יפה. מותר? זה בערך הדבר שאני הכי לא מאמינה שיהיה אי פעם. (נדקלתי על ילד יפה.. נדלקתי! בסך הכל! וזה העציב אותי כלכך) שיהיה לי טוב בצבא. לכתוב באיזה עיתון. כתיבה עיתונאית, כמה שזה רחוק ממני. להוציא ספר. לראות עם מישהו סרט ושיהיה לנו נוח. לא להזדקק לקפה בבקרים! תמונה שצילמתי שתהיה תלויה בסלון! ואנשים יכנסו ויגידו "וואו איזה יופי, של מי? מה בת כמה היא בכלל?" (אני בטוחה שיש לי איזה תמונה שעומדת בקריטריון כזה. בטוח יש איזו אחת כזו) לשלוח מכתב לדויד גרוסמן. לשבת עם עמוס עוז על קפה בביתו, במן קלילות שאולי תתבטא בישיבה מזרחית על כסא, ולדבר על דברים ברומו של עולם. (ובאיזה עולם פנטנזיונרי ששמור לבנות חולמניות עצלניות כמוני, הוא גם כלכך יורשם מדמותי המתלהטת-מבולבלת, שהוא גם יכניס אותי לספר החדש שלו בתור הדמות של הילדה העכברית אבל שיש בה סוג של חן, עם שיער רך ומתפרץ וחיוך עקום וקצת עצוב שיש בה מן סוג של שום דבר שהוא גם די הרבה בעצם ולהפך. אבל זה חלום ששמור ללילה אחר) טוב די נמאס. בכלל לא הצלחתי לדבר לעניין. לילה טוב

Oo The Gush Oo

New member
וואו, זה יכול להיות מבאס.

כי כמה דברים פה אולי לעולם לא ייתגשמו. # להיות לוחמת בצבא. # לעשות הגדלת חזה אחרי הצבא. # לעבור לגור בדירה משלי, עם אחת/יותר מהחברות. # למצוא עבודה טובה, שהתעודת מקצוע שעשיתי אשכרה תעזור בה. # וכמו כולן כאן בערך, סןפ"ש בצימר עם איזה אהוב. # אוטו משלי, כי אני ואבא רבים כל הזמן. # לטוס לאיטליה. (אגב, פורצצצצה מילאאאאאאןן. ניצחו בגמר ליגת האלופות.) # עוד קעקוע. # להצליח לשבת על התחת וללמוד באוניברסיטה/מכללה באיזה שהוא שלב. # להחזיק עם עידני למרות שהוא משתחרר חוש אחרי שאני מתגייסת, זה הולך להיות קשה. # תמיד לשמור על קשר עם החברות המדהימות שלי. # MP4 שאבא הבטיח לי מתנה לפורים ועוד לא קיים, נקווה שיביא לפני הגיוס. # שיעברו כבר ה-11 יום האלו ואני אגיע לבקו"ם. # שנצליח למכור את הבית כבר ונחזור לאריאל שאני כ"כ אוהבת. והשאר סתם שטחיים שפשוט מחכים למשכורת

GoOni

New member
זה די מבאס בעצם.

-שאני אהיה באמת באמת מרוצה מהסרט שלי, ושהוא יצא בדיוק כמו שהתכוונתי. שאני לא אוותר, ושלא יהיה לי אכפת מאנשים שיצעקו עלי בסוף "למה שמת את השוט הזה" ו"המוזיקה לא מתאימה". וש-הוא- יעריך אותי יותר. שיהיה טוב בערב הקרנות. -שאני אפסיק להקשיב לכולם ולקחת דברים כל כך קשה. להפסיק להיות כל כך רגישה. -שיהיה לי רשיון. אני לומדת כל כך הרבה זמן. נמאס לי לגמרי. זה הרי הכל לחץ, ופרפקציוניזם מטומטם. ואי יכולת להקשיב לאנשים כשהם מעבירים עלי ביקורת. זה בין הדברים היותר מתסכלים שעשיתי בחיים, ואני כל הזמן סופגת ונמאס. -ללמוד לתמרן בין דברים ולזכור יותר טוב. לזכור שכשאני הולכת לישון אצל בן אני צריכה לקחת ארנק, פלאפון וגלולות,ולא לשכוח את הגלולות! ואם אני צריכה לערוך ביום שאחרי זה אז לשים את הMP3 בתיק עם השירים שאני צריכה לעריכה, ולזכור להביא מברשת שיער ומברשת שיניים ובגדים, וספרים ליום למחרת, וכרטיסים לרכבת וכרטיסייה לאוטובוס. ומאס לי לשכוח ונמאס לי שזה נורא מצחיק ש"איזה חמודה גוני, היא כל הזמן שוכחת דברים ומפילה דברים והיא כזאת clumsy". -בהמשך של הקודם: לעשות בדיקת דם ולבדוק שהכל בסדר עם הברזל שלי. -ליצור סדר עדיפויות הגיוני בין בגרויות, נהיגה, חברים, עריכה (זה כבר עומד להסתיים) -לקחת את המשקפיים שלי לכל מקום. אני לא רואה כלום. -להפסיק לאכול רע. -להפסיק לאבד דברים. -להפסיק להבריז לאבא שלי ביומיים היחידים בשבוע שאני צריכה להיות אצלו. להיות נחמדה. -להפסיק לחשוב שהוא לוזר, למצוא תחומי עניין משותפים. -להפנים. -להצליח לסיים מתמטיקה עם ציון טוב, ולהשתדל לא ללכת למועד ב', כי אני בפאקינג שלוש יחידות. -לקבל ציון מדהים בבגרות בהיסטוריה, ובבגרות במחשבת. -לנסות לגרום לו לגלות קצת רגישות. -להפסיק לבזבז כל כך הרבה כסף על דברים כל כך לא חשובים!!!!! -לא לשתות בכל פעם שיש אלכוהול. ודברים קצת פחות עמוקים: -שמלה חדשה. השמלה היחידה שיש לי היא נחמדה, אבל . אני צריכה עוד אחת. -שורטס מנופח. -לק אדום. -עיפרון שחור לעיניים. או חום. -שיפסיקו להיות לי חצ'קונים! לאמא הם הפסיקו בגיל 17 ואני כבר בת 17 וכמעט חודש. אז יאללה. נראה לי שאני הבחורה היחידה בבית ספר עם חצ'קונים. מזל שכבר אין לי גשר.

רעיון טוב לארגן רשימה כזו.

טוב, אז קודם כל, בראש ובראשונה, הדבר שהכי הייתי רוצה כרגע הוא להוריד במשקל. אחר כך הייתי רוצה למצוא אהבה. להצליח בלימודים, להיות בריאה תמיד. שכל המשפחה שלי תהיה בריאה. להכיר עוד אנשים טובים, חברים. לקנות בגדים. להיות אחראית יותר. להפסיק להיות דכאונית. אני חושבת שזה מה שאני דורשת מעצמי כרגע.

למעלה