זה די מבאס בעצם.
-שאני אהיה באמת באמת מרוצה מהסרט שלי, ושהוא יצא בדיוק כמו שהתכוונתי. שאני לא אוותר, ושלא יהיה לי אכפת מאנשים שיצעקו עלי בסוף "למה שמת את השוט הזה" ו"המוזיקה לא מתאימה". וש-הוא- יעריך אותי יותר. שיהיה טוב בערב הקרנות. -שאני אפסיק להקשיב לכולם ולקחת דברים כל כך קשה. להפסיק להיות כל כך רגישה. -שיהיה לי רשיון. אני לומדת כל כך הרבה זמן. נמאס לי לגמרי. זה הרי הכל לחץ, ופרפקציוניזם מטומטם. ואי יכולת להקשיב לאנשים כשהם מעבירים עלי ביקורת. זה בין הדברים היותר מתסכלים שעשיתי בחיים, ואני כל הזמן סופגת ונמאס. -ללמוד לתמרן בין דברים ולזכור יותר טוב. לזכור שכשאני הולכת לישון אצל בן אני צריכה לקחת ארנק, פלאפון וגלולות,ולא לשכוח את הגלולות! ואם אני צריכה לערוך ביום שאחרי זה אז לשים את הMP3 בתיק עם השירים שאני צריכה לעריכה, ולזכור להביא מברשת שיער ומברשת שיניים ובגדים, וספרים ליום למחרת, וכרטיסים לרכבת וכרטיסייה לאוטובוס. ומאס לי לשכוח ונמאס לי שזה נורא מצחיק ש"איזה חמודה גוני, היא כל הזמן שוכחת דברים ומפילה דברים והיא כזאת clumsy". -בהמשך של הקודם: לעשות בדיקת דם ולבדוק שהכל בסדר עם הברזל שלי. -ליצור סדר עדיפויות הגיוני בין בגרויות, נהיגה, חברים, עריכה (זה כבר עומד להסתיים) -לקחת את המשקפיים שלי לכל מקום. אני לא רואה כלום. -להפסיק לאכול רע. -להפסיק לאבד דברים. -להפסיק להבריז לאבא שלי ביומיים היחידים בשבוע שאני צריכה להיות אצלו. להיות נחמדה. -להפסיק לחשוב שהוא לוזר, למצוא תחומי עניין משותפים. -להפנים. -להצליח לסיים מתמטיקה עם ציון טוב, ולהשתדל לא ללכת למועד ב', כי אני בפאקינג שלוש יחידות. -לקבל ציון מדהים בבגרות בהיסטוריה, ובבגרות במחשבת. -לנסות לגרום לו לגלות קצת רגישות. -להפסיק לבזבז כל כך הרבה כסף על דברים כל כך לא חשובים!!!!! -לא לשתות בכל פעם שיש אלכוהול. ודברים קצת פחות עמוקים: -שמלה חדשה. השמלה היחידה שיש לי היא נחמדה, אבל . אני צריכה עוד אחת. -שורטס מנופח. -לק אדום. -עיפרון שחור לעיניים. או חום. -שיפסיקו להיות לי חצ'קונים! לאמא הם הפסיקו בגיל 17 ואני כבר בת 17 וכמעט חודש. אז יאללה. נראה לי שאני הבחורה היחידה בבית ספר עם חצ'קונים. מזל שכבר אין לי גשר.