Wintery day at Leipzig

blackwedding

New member
Wintery day at Leipzig

It the first rain for me this time, sitting at this internet cafe . looking out for the drops that cleans the air, thinking about the winter that shall be back at home, in few weeks... think about u and me. soup, maybe coffee or maybe a long and hot sex under the snowy city.... think about it, dear, it will be our first winter

אויי איזה ח-מ-ו-ד אתה!

פה בארץ הזאת נדמה שהקיץ לא ייגמר אף פעם, אבל אתה שם יושב לך באינטרנט קפה...(למה לא-למה לא?) ומסתכל על הטיפות. רק נשיקות,ושמור על עצמך (עכשיו זו הפולנייה שבי מדברת...)
(עכשיו תורך גב'...
)

bugbuster

New member
טוב, לא רק הפולניה,

גם הצ'ח-צ'ח הקנאי. תבלה. ואתה חסר.

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אתה???????????????????????????? צ'ח-צ'ח????????????????????????? קנאי????????????????????????????? מה?????????????????????????????????? דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי (מודה ועוזבת ברגע של חירפון קל,החום דפק אותי לגמרי)

בת מלכה

New member
חוזרת מחר לארץ

גמרתי לארוז הכל, בעוד שעה מתחילה את המסע האחרון מווגאס ללוס אנג'לס. בל.א. הכל כבר ארוז, מוכן לטיסה מחר. קמה מאוחר, רוצה שהיום הזה פשוט ייעלם ויהיה כבר מחר. ואיש הבטחון ישאל אותי אם ארזתי לבד ואני אענה לו ש"אמא ארזה לי", בקול מתפנק והוא יסתכל עליי במבט הרציני שלו. ואז הוא ישאל אם יש לי כלי נשק ואני אענה לו "הפה" ובזה הוא כבר לא יעמוד. יברח לו חיוכון קטנטון ואני אחשוב עליך וכמה שאני אוהבת את החיוכים שלך... ויהיו לי 17 שעות טיסה לחשוב עליך... לחלום עליך... וכשנהיה מעל גרמניה הבטן שלי תתהפך ואני ארצה לצעוק לטייס שינחת נחיתת חירום עכשיו! שאני חייבת לרדת מהמטוס! שאני חייבת לקבל ממך חיבוק... ואז אני אגיע לארץ. ואיך זה, שאחרי כל הזמן הזה, בסוף אני באה לאסוף אותך משדה התעופה?!

למעלה