WING COMMANDER!!!!!

papal

New member
WING COMMANDER!!!!!

איזה קלאסיקה!! איזה נוסטלגיה איזה חזרה לעבר באמצא שנות ה 80 יצאבעקבות גל סרטי סטאר וורס משחק שנקרא וינג קומנדר- מפקד הכנף יצאו למשחק 4 פרקים יצא לו גם סרט שדאני לא ידעתי על קיומו עד בוא הוט ספייס- ששידרו אותו ואני חייב לציין שזה סרט ע-נ-ק במיוחד לכל מי ששיחק במשחק ממולץ בחום היום בהוט

ROZELESS

New member
זה באמת נוסטלגיה ..

אני עוד זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את המשחק .. זה היה כמה חודשים אחוריי שהוא יצא לשוק .. פשש .. כמה שנים עברו מאז ... ואם אני זוכר נכון זה לא היה בסוף השמונים אלה ממש בתחילת התשעים ...

DGOMBOSH

New member
יש גם ספר...

לפחות אחד שאני קראתי... ד"א מבין המשחקים מה הפרק הכי טוב לדעתכם?

papal

New member
WC 3 ללא ספק!!!!

העלילה שלו מעולה מה שכן יש לי בבית את WC THE KILRATHI SAGA שכולל בתוכו את 1 2 3 דמו של 4 והמוןויש בונוס וספר ארוך במיוחד שמסביר כל מיני דברים על המשחק....

ygeva

New member
אוי, נגעת על מיתרים רגישים מאוד...

Wing Commander... אחד המשחקים החזקים באותה תקופה. מה שגם זה היה מבין המשחקים הראשונים ששלבו סרט ומשחק פעולה מצויין. אם אני לא טועה, המשחק השלישי בסדרה היה המושקע מכולם וכלל כמה שחקנים מפורסמים. תקן אותי. היה משחק אחר שדמה לו (לא זוכר את שמו, היו שניים באותה סדרה. משהו Avanger או Revenge או משהו כזה...) לא ראיתי את הסרט, אבל אני אשמח לראות אותו. אגב, סרט חזק באותו ז'אנר (אבל ישן וטוב) הוא ה- The last Starfighter מומלץ בחום.

papal

New member
אז ככה

The last Starfighter שודר יום אחרי WING COMMANDER גם כן בהוט ספייס!! (זה ערוץ סוף הדרך!!) ואפילו היתה שם הופעת אורח של מארק המיל!!! גם 4 הוא חזק אם אתם מחפשים משחק שיחזיר אתכם לחווית וינג קומנדר אני ממליץ בחום על פרילנסר מבית מיקרווספט שיצא בתחילת השנה הנוכחתי משחק ע-נ-ק!!!

ygeva

New member
אם אני לא טועה מארק המיל...

הופיע כפרופסור בחזרה בזמן, נכון? תראה, אם כל הכבוד לכל משחקי המד"ב של היום, פרילאנסר, הגמוניה (משחק לא רע שיצא לי לקנות במחיר מצחיק לאחרונה), אוריון 3, ארמדה 2, פיקוד הצי 3 וכו', הגרפיקה שלהם נהדרת וסוחפת, אבל הם מסובכים מידי (ובכנות, אין לי מספיק אצבעות / תאי מוח לשלוט בכל הפעולות אשר נדרש שחקן לבצע בו זמנית...). המשחקים הללו של פעם, ווינג קומנדר וחזרה עד לפלישה מהחלל היו משחקים סוחפים, מלאי אקשן ולא מורכבים יתר על המידה. וחשוב מכל - הם היו שופעים בדמיון והפנטסיה הטובים של פעם, של שנות ה-80' וה-90', לפני שהגיח דור המד"ב של היום שהרס הכל, לדעתי.

papal

New member
המממ

לא זוכר בדיוק את התפקיד של המיל כי מזמן לא שיחקתי במשחק אבל לגבי מה שאמרת על פרילנסר בדוק- תאמין או לא רוב השליטה במשחק דומה מאוד מאוד לשליטה ב WC3 והוא די פשוט החיסרון היחיד שלו מ WC הוא שאין אפשרות לג'ויסטיק !! 0שזה תקלת על!!)

papal

New member
אז ככה

The last Starfighter שודר יום אחרי WING COMMANDER גם כן בהוט ספייס!! (זה ערוץ סוף הדרך!!) ואפילו היתה שם הופעת אורח של מארק המיל!!! גם 4 הוא חזק אם אתם מחפשים משחק שיחזיר אתכם לחווית וינג קומנדר אני ממליץ בחום על פרילנסר מבית מיקרווספט שיצא בתחילת השנה הנוכחתי משחק ע-נ-ק!!! ולגבי הנשחק שעליו דיברת נדמה לי שקראו לו PRIVATEER

papal

New member
תיקון טעות קטנטנה

מארק המיל- הופיע ב WC 3 המשחק בתפקיד אורח קצרצר ולא בסרט!!

למעלה