WindowsXP בעד ונגד

shay2001

New member
WindowsXP בעד ונגד

דבר ראשון, כל אלו שנהרו לקנות WindowsXP לא צרכים להיות מאוכזבים/מתוסכלים ממערכת ההפעלה, אם קצת היגיון ושכל ישר אפשר לפתור בקלות אל כל בעיות ה XP: WindwosXP היא אחת המערכות הפעלה הכי טובות שיצרו מיקרוסופט מאז Windows95 (שאחריהם Windows98/ME היו סתם שיפורים של 95)... לי אישית היו הרבה בעיות ב WindowsXP בהתחלה וגם אני השתוללתי מזעם שגיליתי שלמרות ששילמתי את מיטב כספי בקניית בערכת הפעלה זו היא כמו שאר מע´ ההפעלה אינה מתפקדת כמו שצריך. עם הורדות דרייברים חדשים (חלקם של Windows2000), כניסה ל WindwosUpdate וכניסה לאתרי המשחקים להורדת פאצ´ים תתפלאו הכל פעל נפלא לא קרס והכל נראה ירוק בדיוק כמו הטאפט של הטלאטהיז (ברירת מחדל). עד שיום אחד... עד שלאחר שבוע מאז שהתקנתי את XP אני מפעיל את המחשב בחינניות ואז פתאום אחרי מסך ה Welcome המחשב השמיע קול של כיבוי ההרדיסקים והתחיל מחדש, חשבתי לעצמי זה קנראה בעייה קטנה רק שהיא חזרה על עצמה עד שכיבתי את המחשב בעצבנות. מכיוון שקניתי עותק חוקי צלצלתי למרכז התמיכה של מיקרוסופט רק שהם מסכנים לא ידעו מה לעשות ותירצו את זה כך שזה כשל בחומרה ושאין מה לשעות...

לי קרה אותו הדבר עם win98/se..

ועוד כשהייתי באמצע כתיבת עבודה של 70 עמודים בוורד.... בסוף התברר שקובץ מסויים בספריית ה- windows נדפק, ולמזלי הצלחתי לשחזר אותו ממחשב אחר... (היו גם פעמים אחרות שאילצו אותי להתקין הכל מחדש..) את Windows 95 התקנתי מדי חודש בחודשו מחדש... ולא רק אני.. אז התעודד :)

יעקב ח

New member
אז אתה בעד או נגד?../images/Emo12.gif

אגב המחשב התאושש או לא? בתודה יעקב

כריסטין

New member
כנראה שהXP הזאת לא יציבה כמו ../images/Emo31.gif

שחושבים , אומנם אולי יש שיפורים מ95,98 וME אבל קריסות של מערכת בXP יש ויש . אז בינתיים שולטות בשוק ונחשבות יציבות הם חלונות 98SE המותאמת יותר למשתמש ביתי ו2000 למקצועי יותר . אני לבינתיים הייתי מוותרת על הXP

למעלה