Windows XP ודומיין.

Evilcheese

New member
Windows XP ודומיין.

שלום רב לכולכם, יש לי ברשת 3 מחשבים. אחד עובד על Windows XP, אחד על FreeBSD והשלישי על דבייאן לינוקס. המחשב של הWindows XP משתף את חיבור האינטרנט עם כל שאר המחשבים ברשת. עכשיו, למחשבים של היוניקס יש שם ברשת למשל לאחד קוראים Psycho ולשני Pastorix. שהמחשבים עולים הם כותבים שהכתובת שלהם (או השם שלהם) זה pastorix.mshome.net. ברצוני לשנות את זה לpastorix.evilcheese.net כאשר evilcheese.net הוא דומיין שמופנה לאייפי שלי. האייפי וכל פרטי הרשת מוזנים לשאר המחשבים ברשת דרך שרת הDHCP שרץ על ווינדוס איכספי כברירת מחדל עם השיתוף אינטרנט הבנוי שבו. איך לכל הרוחות אני משנה את הmshome.net הזה?! תודה מראש.

Admini

New member
רגע......

מה התוצאה הסופית שאליה אתה מנסה להגיע ? להריץ שרת על אחד המחשבים ? שלכל מחשב תהיה כתובת מבחוץ? כתובת מבפנים ?

Evilcheese

New member
עזוב את התוצאה הסופית

התוצאה הסופית לא משנה ממש, מה שמשנה זה שבמקום שיהיה mshome.net יהיה evilcheese.net. עמית.

דריזט

New member
מבלי לבדוק

העלתי בגוגל שתי אפשרויות: 1. דרך מאפייני המחשב שלי, computer name->change->more->primary dns 2. דרך מאפייני כרטיס הרשת של הLAN tcp/ip properties->advanced->dns ושם לשחק באפשרויות

Evilcheese

New member
לא עבד...

שיניתי שם כל מיני דברים וזה לא עזר. עוד רעיונות?

antidot

New member
----->

הגדרות DNS בהגדרות TCP/IP משנות רק את הDNS domain של הממשק הספציפי. אין לי את XP מול העיניים, אבל בW2K זה: קליק ימני על My Computer ->Properties->Network Identification כל עוד ipconfig /all תחת Primary DNS Suffix יתן את mshome.net הלקוחות יקבלו את mshome.net לחילופין תתקין DHCP על מחשב יוניקס (5 דקות עבודה) ותגדיר לו DNS domain שם. קשה לי להבין את ההיגיון בשיתוף האינטרנט דרך XP אם יש לך 2 מחשבי יוניקס. Antid0t

Evilcheese

New member
אין הגיון למען האמת.

הספק מנתק אותי משום מה שאני מתחבר דרך היוניקסים. ניסיתי הכל כבר. יש לי ראוטר חומרה גם, אבל אני צריך לחכות עד שהכבלים ישנו את השיטה לOpen access

antidot

New member
--->

מה הבעיה עם הנתב חומרה ? איזה נתב ? מי הספק ? מי חברת הכבלים ? Antid0t

Evilcheese

New member
BEFSR41

הראוטר הוא BEFSR41 של לינקסיס. ותאמין לי, דיברתי עם כל מי שצריך, כולל ארטק ולינקסיס בחו"ל. לאף אחד אין פתרון. ברגע שערוצי זהב יתחילו עם השיטת התחברת החדשה (שאתה מקבל IP אמיתי ישר בDHCP ללא צורך בPPTP) זה יעבוד.

antidot

New member
----->

אם אתה לא בנטוויז'ן, יש קומבינה... אפשר להכריח את הנתב להתחבר. Antid0t

dov98

New member
יש קומבינה, לא של לינקסיס --->

לינקסיס לא עובד עם הקומבינה וגם לא יעבוד אלא אם יעשו FIRMWARE חדש.

dov98

New member
עד כמה שהבנתי

חסרה שם אפשרות לSUBNET , משהו כזה. בכל אופן אלעד יותר בקיא ממני.

dov98

New member
נזכרתי ../images/Emo62.gif אין שם מקום ------->

לרשום את שרת הPPTP של הספק.

למעלה