Windows server 2003 + LCS

זבלבסקי

New member
Windows server 2003 + LCS

השאלה מופנית לאנשים שהתנסו בעבודה עם LIVE COMMUNICATION SERVER 2003 של חברת מייקרוסופט. היי. בשביל פרוייקט בטכניון אני מנסה לכתוב אפליקציה שרצה במקביל ל- MS-Live Communication Server 2003 במחשב שעובד על Windows server 2003 . בתור התחלה אני מנסה להריץ דוגמא מוכנה של מייקרוסופט בשם SipSnoop שאמורה לרוץ באופן תקין. היא אכן רצה ורושמת את עצמה ב LCS אך רושמת שאינה מצליחה להתחבר לשרת (אינה מורשה), זאת על אף שהיא מופיעה ב LCS תחת applications (אך לא כ RUNNING ). איני מוצא בשום מקום התייחסות לסיטואציה כזו. אני עשיתי הכל לפי ההוראות של בניית הדוגמא. כל הסיפור רץ על מחשב עצמאי שהגדרתי כ DNS SERVER ויש לו AD . אני מקווה שפניתי למקום הנכון ואם לא אודה אם תפנו אותי למקום מתאים יותר לבעייה. תודה רבה.

antidot

New member
------->

מאיפה הדוגמא לקוחה ? (SDK ?) מה האפליקציה עושה ? מי אמור לבצע אוטנטיקציה ? האפליקציה או המשתמש ? פרוטוקול אימות הוא ___ ? מה הכוונה "רושמת את עצמה בLCS" ?

זבלבסקי

New member
תודה על זמנך...

הדוגמא לקוחה מה SDK של ה LCS. מטרתה להראות הודעות SIP שמגיעות ל LCS. לא ברור לי למה כוונתך באוטנטיקציה (לא מבחינת פירוש המילה כמובן) אבל ב LCS יש צורך לבצע רישום של תוכניות שניגשות למידע שלו. הדוגמא מבצעת זאת אוטומטית. גם רישום ידני לא עוזר. איני מבין בפרוטוקולי אימות ואיני בטוח שזה חלק מהבעיה על אף שאני חושב שאולי הבעיה באמת אינה טמונה ב LCS אלא בהגדרה לא טובה של הסביבה. האם יצא לך לעבוד עם LCS? האם היו בעיות מיוחדות והגדרות חיוניות שאולי החמצתי? הבעיה היא שזה נושא לא כל כך נפוץ ואני במחסור חמור של מקורות מידע לגבי מקרי קצה וטעויות נפוצות... אם לפרט יותר על פעולת התוכנית היא אמורה לעלות (ואכן עולה) ולהציג חלון שיש בו כפתור עליו לוחצים להתחברות לשרת. אם הכל תקין הוא רושם שהוא התחבר לשרת ומתחיל להציג הודעות שאני שולח מהקליינטס לשרת. אך ההודעה שהוא רושם כשאני לוחץ על הכפתור היא שהתכנית לא מורשית לרוץ וזה נכשל. אני בעקרון "מחפש נואשות" אחר מישהו שניסה לתכנת משהו מבוסס LCS או שתפעל אותו. תודה על כל עזרה שתוכל לתת.

antidot

New member
------->

זה מה שאתה מנסה לעשות ? הוספת את החשבון שלך ל RTC Server Applications ?

זבלבסקי

New member
כבר הייתי באתר והבעייה היא לא מול..

המשתמשים אלא של ריצת התוכנית מול ה LCS . כבר נתקלתי באתר הזה והוא מתעסק ב 2005 ושם יש כמה דברים שנראה לי שמפשטים את העניין אבל לצערי יש לי רק 2003. תודה רבה לך. אני מקווה שתמצא לי פתרון ...

למעלה