WINDOWS MEDIA PLAYER 9

o a k y

New member
WINDOWS MEDIA PLAYER 9

שלום, רציתי לדעת מה הקטע עם הפרטיות.. הם שולחים עליי פרטים למייקרוסופט? הם יודעים מה מתוקן לי במחשב? מה צרוב מה לא? מה מורד מה לא? אפשר להגדיר לו שלא יחטט לי בפרטיות? תודה רבה!

mmm

New member
טריק קטן של...

רוב החברות, ממש משהו צדדי, אתה בטח זוכר את החוזה שאתה מאשר בלי לקרוא כאשר אתה מתקין תוכנה, או מאשר הורדות update של מקרוסופט, יש סעיף קט, שנותן למקרוסופט כמה זכויות שיוצרות מעיין דלת אחורית(למקרוסופט) במחשבך. ולא, אתה לא יכול לעשות דבר, אם אתה רוצה להשתמש בכלי מקרוסופט. BY mE

לינק

New member
תשיג פיירוול ...

ואל תיתן לדברים האלה לגשת לאינטרנט. למעט codec פה ושם ...

uzi2

Active member
../images/Emo45.gif

ואלו השימושים העיקריים שלי ב- Kerio כיום (לחסום את Real, לחסום את WMP, וכדומה, אבל בטח מייקרוסופט יותר חכמה ממני
)

uzi2

Active member
המוצרים של של מייקרוסופט

המוצרים של מייקרוסופט הם בגדר קופסא שחורה - אף אחד לא יודע מה עשו שם, ומה שמו שם, ואלו אינפורמציה מועברות אליהם. הסכמי השימוש למוצרים שלהם בשנה האחרונה נותנים להם הרבה יותר זכויות ממה שהיה בעבר. הבעייה הראשונה עם ה- WMP9 היתה הסכם השימוש בתוכנה, שצורף גם לעדכוני אבטחה של גירסאות קודמות של WMP, ושתוכל לקרוא עליו כאן: http://theregister.co.uk/content/4/25956.html עוד בעבר היו חשדות לגבי איסוף אינפורמציה רגישה ע"י מייקרוסופט בצורה נסתרת, בהקשר של קבצים ששמם mm256.dat ו- mm2048.dat, שהיו ב- Win95 (למעשה הותקנו עם IE3) אבל לאחר שהותקנו, הם אגרו נתונים גם מדפדפנים אחרים. גם חקירה קטנה של חברה גרמנית לגבי האינפורמציה שעוברת תוך שימוש ב- Windows Update - ראו: http://www.theregister.co.uk/content/4/29519.html לי אישית אין ספק שהממשל האמריקאי מעוניין לקבל דרכי שליטה ובקרה על מחשבי העולם כולו, ושיש לו את היכולת לסגור על עיסקה כזאת עם מייקרוסופט, בטח אם בתמורה, יהיה מוכן משרד המשפטים האמריקאי כנציג התביעה, לעשות כל מאמץ על מנת שגזר הדין כנגד מייקרוסופט יהיה מזערי וסמלי ככל האפשר למרות חומרת העבירות שבהן היא הורשעה. אולי קשור ל- Magic Lantern (קוד של דלת אחורית שה- FBI הודה בפיתוחה). פיתוחים חדשניים כגון ה- TCPA וה- Palladium עלולים לצמצם עוד יותר את השליטה שיש לנו על המחשבים שלנו.

o a k y

New member
אבל.. זה מסוכן?

הם יכולים לדעת דברים על התוכנות שמתותקנות אצלי וכו'..?

mmm

New member
בין היתר...

אבל הרעיון העיקרי בתוכנות בקבלת גישה למחשב אישי הוא לאו דווקא קבלת מידע אלא העברתו, מקרוסופט וחברות אחרות יכולות להשתמש במחשבנו ככוח חישוב(peer to peer); או לקבל מידע על ההעדפות שלנו. וכו' וכו'. בקיצור ולעניין אין מה לעשות חוץ מ: לא לעסוק בפעילות טרור, לא להתעניין יותר מדי בפורנו ילדים, לא לקלל את ביל גייטס, לא לשלוח איומים בדואר על נשיא ארצות הברית, לא לאכול בשר בבוקר(זה יכול לגרום לקלקול קיבה). לנסות להשתמש בעותקים חוקיים של תוכנות, וכמובן הכי חשוב לקוות שדוד סם לא כועס עלינו. BY mE

למעלה