Windows ME

Arriel

New member
Windows ME

מותקן לי במחשב ווינדוס מילניום באנגלית, אני רוצה להתקין במקומו את גירסת ווינדוס 98 בעברית. מה עליי לעשות בשביל להחליף בינהם? למחוק את הגרסה הקיימת? להתקין על? או בדרך אחרת? תודה

@זהר@

New member
חלונות 2000 זה לא חלונות ME

אבל באמת מכיוון שחלונות ME יותר מתקדם מ 98 (לפחות בתאריך היצור ...) אתה לא יכול לבצע פעולה הפוכה לשדרוג, וצריך לפרמט.

Arriel

New member
לפרמט לפרמט?

אין דרך אחרת? אני צריך לפרמט את כל המחשב?

@זהר@

New member
מה אני אגיד לך?

זאת הדרך היחידה שאני מכירה לחזור אחורה. אבל תמתין כאן עוד קצת, אולי למישהו תהיה תשובה יותר טובה בשבילך

antidot

New member
למה ישר לפרמט ???

עצה לי אליכם רבותיי: אל נא תציעו את פתרון הפירמוט טרם מיציתם אופציות אחרות. אני מתאר לעצמי שיש לך לא מעט קבצים שתרצה להשאיר... אפשר לעשות את ההעברה בדרך הבאה: לוקחים דיסקט BOOT של 98 ומפעילים את המחשב. דרך DOS מוחקים את המחיצה WINDOWS ואת PROGRAM FILES. מריצים: fdisk /mbr (ליתר ביטחון) שמים את הדיסק של 98 בCD, עושים רסט למחשב ומתקינים את 98. אומנם התוכנות המותקנות לא ישארו, אבל לא תצטרך לגבות את שאר הקבצים (ולמי אין היום כמה MP3-ים במחשב ?) Antid0t

zuli2

New member
היי אנטי דוט..

היי לזה בדיוק רימזתי עם החיוך הזדוני... :) כוונתי הייתה שאין צורך לפרמט את כל הדיסק...פשוט להעביר הכל למחיצה אחרת מלבד תיקיית ווינדוז , ואז לפרמט את C וכל מה שבשאר המחיצות...נשאר כשהיה. :)

yaakov100

New member
היה לי וסדרתי

אין צורך לפרמט רק תימחוק את קובצי ההפעלה ואת ספרית חלונות. יעקב

למעלה