Windows Does not recognize usb

syntax

New member
Windows Does not recognize usb

שלום לכולם! אני יודע שההודע לא הכי קשורה לפורום הזה אבל מכיוון שיש כאן מומחים בתחום אולי אתם תוכלו לעזור לי. מכיוון שמדובר בשרת והעניין רגיש חשבתי להעיזר בכם. יש לי מחשב עם WINDOWS 2003. על המחשב יש כמה וכמה יציאות USB. לאחרונה שחיברתי התקן USB נוסף המחשב נתקע. לאחר שהפעלתי אותו מחדש הוא מסרב להכיר בכל התקני הUSB שברשותי. העכבר מסרב לעבוד וכן כל התקן USB אחר שקיים אצלי במחשב. אם אני מסתכל על מאפייני המערכת הכל נראה תקין כולל ה universal serial bus controler. כלומר המחשב (או הWINDOWS ) מזהה את יציאות של הUSB אך כאשר אני מחבר התקן כלשהו לא קורה כלום! הוא פשוט מתעלם מההתקן. למישהו יש מושג? ניסיתי המון פתרונות אך לשווא. יש למישהו מושג מה עושים לפני שאני מפרמט ??? פתרונות שניסיתי : 1.להסיר ולהתקין את הDRIVR של הUSB. 2. לעלות SAFE MODE ולהסיר גם משם את DRVIER. 3. שחזור מערכת ( לא עבד ) 4. LAST KNOWN GOOOD CONFIGURATION. כלום לא עזר! יכול להיות ש SFC יעזור? בגלל שהמחשב נתן הודעה שהWINDOWS שוחזר בגלל תקלה חמורה לאחר שהוא נתקע אז חשבתי שאולי נדפקו קבצים של הWINDOWS...??? אוסיף ואציין כי גם הUSB מקדימה לא עובדים למרות שעבדו קודם לכן. בתודה מראש לעוזרים!

ezaton

New member
לבדוק אם הלך לך הלוח אם

תשתמש בקנופיקס, או משהו כזה, שלא דורש ממך התקנה מחדש, ותבדוק אם תחת מערכת *אחרת* רצה, התקני ה- USB מזוהים. אם לא, סימן שהלך לך לוח האם, או בקר ה- USB עליו, יתכן כתוצאה ממכת חשמל, ועליך להחליף לוח.

marvin2

New member
תבדוק גם ויזואלית את הלוח אם

במקרה של קצרים אפשר ראות קבלים נפוחים או מפוחמים. במידה והלך ואין אחריות אפשר לקנות כרטיס USB בחיבור PCI.

syntax

New member
התקנתי

את הKNOPIX. הוא לא מזהה עכבר או כל התקן USB אחר. אך שאלתי היא - אם נדפקו יציאות הUSB מאחורה הרגילות אז למה היציאות הקדמיות לא עובדות גם? לפי ההבנה שלי אין קשר בין הUSB הקדמי לאחורי כלומר אם האחורי לא עובד אין זה אומר שהקדמי לא יעבוד...אני טועה?? אם כך איך זה בכל זאת ששניהם לא עובדים? בנוסף יש לי גם כרטיס USB שמחובר ללוח( לא כרטיס אמיתי אלא יציאות שמחוברות ללוח ) וגם שם היציאות לא עובדות כאילו המחשב מסרב בכל תוקף לזהות התקני USB בכל מערכת הפעלה אפשרית! יש למישהו מושג?

marvin2

New member
יש קשר בין היציאות אם כי לא תמיד

בכל אופן זה נראה שהבקר USB שלך הלך. תבדוק ויזואלית / תחליף לוח אם / תקנה כרטיס PCI יש עוד אפשרות שהיא מאד מאד לא סבירה שהיציאות עברו ל DISABLE בביוס. אם כי לא סביר.

Ido MCSE

New member
תבדוק בלוח..

לפי מה שהבנתי מפה.. זה כנראה שהיציאות USB בלוח נשרפו.. זה קורה.. לא נורא.. אבל לפני שאתה ממהר לרכוש לוח חדש נסה לבדוק על הלוח האם יש לך עוד מקומות פנויים של USB שלא חוברו.. דבר נוסף שעלוי לעזור מעת לעת.. תנזה לעשות עדכון קושחה ללןח.. זה יכול לעזור. בהצלחה.

למעלה