Windows 2000

liorlvit

New member
Windows 2000

היי... אני משתמש במערכת הפעלה ווינדוס 2000 התוכנה פועלת מצויין אבל יש לה בעייה אחת רצינית שלמרות שאני יכול לכתוב עברית בסביבת אינטרנט, אופיס וכדומה... אי אפשר לשלוח הודעות בעברית דרך איסיקיו או לקרוא קבצים חיצוניים בעברית... מה אני עושה??? תודה רבה, ליאור

duke4you

New member
תגובה

בחלונות 2000 בניגוד ל98 כל השפות קיימות ואין צורך להוריד גופנים, אלא פשוט צריך להוסיפן. כברירת מחדל יש רק אנגלית, אז הוסף את השפה העברית דרך לוח בקרה.

liorlvit

New member
יא חתיכת טיפש...

אני לא מפגר !!! את זה ידעתי אחרת לא הייתי שואל אם יש מישהו שמבין משהו.... שייצור קשר !!! ביי ביי!!!

d.r.

New member
אתה כן מפגר

אני אישית יודע את התשובה אבל בגלל הפה המסריח שלך תחפש מי ינענע אותך אדיוט

duke4you

New member
תגובה

2 דברים: 1. כנראה שלא קראתי טוב את השאלה שלך והעברית כן נמצאת במערכת. 2. תגובה כזאת על אנשים שרוצים לעזור לך? אז תתחיל להרגיע שם ותתנהג יפה.

liorlvit

New member
יווווו סליחה...

חבר שלי נכנס אתמול במחשב שלי ורשם לכם תשובה... אם תשימו לב... זה לא אותו סגנון כתיבה... אני באמת מצטער על התגובה... בכל אופן לא משנה... מעבר לכך... אפילו לא הייתי אתמול באינטרנט למדתי למבחן במתמטיקה... ביי ביי

צוחה

New member
משהו מסריח כאן !!!

1. שימו לב שבהודעה בה הוא מקלל את דיוק הוא מסיים עם ``ביי ביי`` וגם בהודעת סליחה שלו הוא מסיים כך (למרות שהוא אומר שמי שכתב את ההודעה עם הקללה היה מישהו עם סגנון כתיבה אחר!). 2. הוא גם אומר שהוא למד למבחן ולא היה כל היום באינטרנט, אבל חבר שלו נכנס מהמחשב **שלו**. אז איך הוא נכנס אבל לא היה באינטרנט ?

eYaL

New member
*סניף סניף*

זה לא פורום בתי משפט או משהו כזה..אני לא הולך לחקור את זה..ומקווה שהשרשור בנושא לא ימשך. גישה כזו של אדם,לאנשים הבאים לקראתו,רק מראה את הזלזול ואת המחשבה שאנחנו בתור העוזרים חייבים לו משהו.. אז פשוט לא עוזרים... ו... 8-p eYaL

למעלה