Windows 10 home remote desktop שלום, האם יש אפשרות גישה ל- remote desktop עם win 10 home? תודה.
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/3/16 #1 Windows 10 home remote desktop שלום, האם יש אפשרות גישה ל- remote desktop עם win 10 home? תודה.
Avis1964 Member 9/3/16 #2 כעיקרון גרסה זו אינה מאפשרת תכונה זו. עם זאת.... קיימות דרכים לעקוף את הניטרול של מיקרוסופט ראה כאן דרך אחת בהצלחה חזור לדווח אם הסתדר לך
כעיקרון גרסה זו אינה מאפשרת תכונה זו. עם זאת.... קיימות דרכים לעקוף את הניטרול של מיקרוסופט ראה כאן דרך אחת בהצלחה חזור לדווח אם הסתדר לך
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/3/16 #3 הבדלים בין הגרסאות אני שוקלת לקנות מחשב נייד וגיליתי שהוא בא רק עם win home, ועד עכשיו היה לי pro... אני צריכה את ה remote desktop כדי להתחבר לשרתים של האוניברסיטה. יש עוד הבדלים מהותיים בין הגרסאות? תודה.
הבדלים בין הגרסאות אני שוקלת לקנות מחשב נייד וגיליתי שהוא בא רק עם win home, ועד עכשיו היה לי pro... אני צריכה את ה remote desktop כדי להתחבר לשרתים של האוניברסיטה. יש עוד הבדלים מהותיים בין הגרסאות? תודה.
Avis1964 Member 9/3/16 #4 יש לא מעט הבדלים בתכונות שבין הגרסאות.... ראי כאן את כל התכונות וההבדלים בין הגרסה הביתית Home לגרסת ה- Pro לחצי על הכיתוב Expand all כדי להציג את ההבדלים הבחירה ביניהן היא סובייקטיבית לכל משתמש ומשתמש בהצלחה בבחירה
יש לא מעט הבדלים בתכונות שבין הגרסאות.... ראי כאן את כל התכונות וההבדלים בין הגרסה הביתית Home לגרסת ה- Pro לחצי על הכיתוב Expand all כדי להציג את ההבדלים הבחירה ביניהן היא סובייקטיבית לכל משתמש ומשתמש בהצלחה בבחירה
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/3/16 #5 שדרוג שדרוג ל- WIN 10 PRO זה רק דרך חנות מייקרוסופט בעלות של 99$?
Y Y. Welis New member 9/3/16 #6 שידרוג מ-7 ו-8 הוא בחינם. אבל רק מהגירסה הקיימת. ממליץ על TEAM VIEWER, אם אפשר. אם האוניב' מחייבת - שתקנה לך רשיון ל-PRO...
שידרוג מ-7 ו-8 הוא בחינם. אבל רק מהגירסה הקיימת. ממליץ על TEAM VIEWER, אם אפשר. אם האוניב' מחייבת - שתקנה לך רשיון ל-PRO...