Windmills Of Your Mind

Windmills Of Your Mind

היי, בזמן האחרון משמיעים בגלגל"צ את השיר - Windmills Of Your Mind אני חיפשתי את השיר הזה, בגירסה שמשמיעים בגלגל"צ (זמר אנגלי ששר את השיר לאט, כמעט בלי שום ליווי מוזיקלי). חיפשתי וחיפשתי, אבל יש המווווון גירסאות לשיר הזה. אם מישהו יודע לאיזה גירסה אני מתכוונת, ויכול להגיד לי את השם של הזמר אני מאוד מאוד אשמח! תודה רבה!

tamijul

New member
ממש במקרה...../images/Emo20.gif

קיבלתי אתמול את השיר הזה בביצוע של STING. אחלה שיר, אחלה ביצוע, אולי לזה התכוונת ?? תמי.

לא, לא הביצוע של סטינג, למרות שהוא

לא רע. זה ביצוע של זמר עם מבטא אנגלי כבד, ששר את השיר אני חושבת בלי שום ליווי מוסיקלי.

windmills of your mind

היי! יכול להיות שאני מפספסת אותך אבל אם לא - מדובר בדון מקלין

inigo

New member
הבעיה כאן היא שאין לדון מקלין

מבטא אנגלי....

dearj

New member
חוזה פליסיאנו

הביצוע המקורי של השיר הוא של המלחין והזמר העיוור חוזה פליסיאנו (נדמה לי שהוא זה שחיבר אותו גם!). משנות הששים-שבעים. הייתכן שלביצוע זה התכוונתם?

ek11

New member
טוב בואו נעשה סדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל בשום פנים ואופן חוזה פליסיאנו זה לא המקור והוא לא כתב את השיר למרות שהביצוע שלו לא רע כנראה שאת מחפשת את הגרסה המקוריתNoel Harrison - Windmills of your Mind חוץ מזה את השיר כתב מישל לגרנד הצרפתי והמילים דווקא יהודי ששכחתי כרגע את שמו השיר התפרסם בסרט פרשת תומס קראון שידוע בתרגומו לעברית השוד המושלם עם סטיב מקווין וחודש לפני כמה שנים בסרט המשך עם פירס ברונסן עד כאן

tamijul

New member
יפה ! ../images/Emo20.gif

חיכיתי לזה ובאמת התפלאתי שלא עשית סדר עוד קודם...ונתת להם להתברבר עם השיר הזה. יפה אמרת. תמי

../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

זה מאוד דומה לגירסה שאני מחפשת... בגירסה שמשמיעים בגלגל"צ שומעים את אותו זמר, נואל הריסון, שר את השיר הזה אבל הוא שר את זה הרבה יותר לאט ובלי ליווי מוזיקלי כל כך בולט. אני לא מצליחה למצוא את הגירסה הזאת בקאזה
היא גירסה הרבה יותר יםפה מגירסה אחרת שמצאתי של נואל הריסון, בו הוא שר את המילים מאוד מהר והמוזיקה מתנגנת מאוד חזק.

למעלה