Wind Holiday Mracle plan is back!

mapleleaf

New member
Wind Holiday Mracle plan is back!

שרות לקוחות גרוע כיסוי לא מלא אבל בשביל 40 דולר, DATA ללא הגבלה, שיחות ללא הגבלה לקנדה וארה"ב, וטקסט ללא הגבלה המחיר ממש שווה. ואם אתם לוקחים את הNEXUS S תמיד אפשר לעבור איתו לMOBILICITY. המכשיר UNLOCKED מהייצרן. אני איתם כבר למעלה משנה ודי מרוצה, כמו שאמרתי השרות לקוחות שלהם לא משהו ואם יש ספקות לגבי הכיסוי באזור מגורייכם\עבודה אני ממליץ להתחבר לשרות ואם יש בעיות כיוסי פשוט להחזיר (כמובן אחרי שבדקתם בדיוק את מדינות ההחזרה) התוכנית היא ממש לזמן מוגבל, שנה שעברה זה היה לשבוע ואח"כ הוערך לשלושה שבועות. אם מישהו מעוניין אני ממליץ לעשות את זה כמה שיותר מהר.

mapleleaf

New member
לא, אבל למה לא לקחת את הNEXUS S

או HTC Amaze 4G. ה NEXUS S נהדר, עולה פחות ועושה אותו דבר.. יש משהו ספציפי שאת צריכה באייפון שאין בNEXUS S או במכשירי ANDROID אחרים?

orenfriedman

New member
בוא נראה...

* מתוך 160 אפליקציות על האייפון שלי, 47 לא קיימות בכלל באנדרואיד (כולל משחקים ידועים ומצליחים). חלק משאר האפליקציות נראות זוועה על אנדרואיד. זו נקודת התורפה של אנדרואיד כיום. בכלל לא קשור למפרט המדהים יותר או פחות של המכשירים. זבל של אפליקציות. אפילו גוגל מודים בזה. אני מכיר אנשים שקנו אנדרואיד בגלל המפרט, והתאכזבו מרות בגלל האפליקציות בהשוואה ל iOS. מצד שני אם אף פעם לא השתמשת באייפון אז לא תשים לזה לב. * אני צריך אפשרות להתחבר ל home share שלי, ל iTunes Match ול photostream. * אייפון הולך עם האייפד והמקים שלי. * האנדרואיד טבלט שהיה לי היה תת רמה (שוב, בעיקר בגלל האפליקציות). לא עשה לי חשק להשקיע בטלפון אנדרואיד. * ובאופן כללי, אתה לא יודע על איזה מכשיר תיפול באנדרואיד (ריבוי מודלים, יצרנים וכדומה). שלא לדבר על מדיניות העדכון הביזארית של כל יצרן וכל חברה. (ולא, לא מעניין אותי שאנדרואיד אפשר לקסטם, שלטלפון זה או אחר יש מעבד מהיר יותר, עדשה טובה יותר, ועוד כהנה וכהנה נתונים טכניים שלא משנים את העובדה שאני לא יכול לעשות באנדרואיד את הדברים שחשובים לי).

אתם לא מעודכנים...

בשנה האחרונה אנדרויד סגרה את הפער מבחינת איכות מערכת ההפעלה עצמה. למפתחים לקח קצת זמן, אבל ה-Market של אנדרויד עומד ראש בראש מול ה-appstore בצורה סופר-מכובדת. אז אתם יכולים להמשיך לקנות אייפון רק בגלל שהוא "הולך טוב" עם המקבוק, האייפד ומכונת האספרסו, אבל קחו בחשבון שכבר הפסדתם בקרב. אנדרויד סגר את הפער בתחום ה-smartphones (מבחינת כמות מכשירים), ושנת 2012 תהיה שנת המפנה בתחום ה-tablets עם ההשקה של android 4.0. העבר מראה שאיפה שיש יותר user base (כלומר - יותר משתמשים) - שם יושקעו מירב המאמצים מבחינת אפליקציות.

orenfriedman

New member
לא כתבתי שום דבר

על דברים ספציפיים במערכת ההפעלה. שאלו "מה יש באייפון שאין לכם באנדרואיד", ועניתי תשובה מאוד ספציפית. אתה עונה לי תשובה כללית שלא ממש מתייחסת למה שכתבתי. _אין_ את האפליקציות שחשובות לי באנדרואיד. אין אותן כיום. זה לא משהו תאורטי. ואלה שיש, האיכות שלהן ירודה (וזה לא רק אני אומר, אלא כותבים על זה הרבה באתרי הטכנולוגיה). וזה לא רק אני אומר את זה - כותבים על זה בכל אתרי הטכנולוגיה. יש לאנדרואיד בעיה קשה עם אפליקציות. המרקט מוטה לעבר "אפליקציות זבל", ומפתחים טובים/חברות פיתוח מעדיפים להשקיע ב iOS. לא יודע מי זה "הפסדתם" ואיזה "קרב" - המינוח הזה לא ממש מדבר אלי. לגבי אנדרואיד 4 - כיום אפשר למצוא את זה על מספר קטן של מכשירים. לפי נסיון העבר, עד שכולם יתעדכנו כבר יהיה iOS 8 ואנדרואיד 7. אתה קונה היום מכשיר אנדרואיד "עדכני" ואחרי שנה אתה תקוע איתו בלי שום עדכון. ולגבי פיתוח אפליקציות - המשפט האחרון שלך פשוט מוטעה. פיתוח הוא לא (רק) פונקציה של פופולריות. מפתחים מעדיפים לפתח ל iOS כי: א. מרויחים יותר כסף - ראה http://www.slashgear.com/app-develo...beat-out-android-this-holiday-season-13202061 העבר מראה שאיפה שיש יותר כסף, שם יושקעו מירב המאמצים. ב. כלי הפיתוח נוחים יותר. ג. לרוב המפתחים יש iPhone, והם קרובים יותר למוצר (לפי סקרים שעשו). ד. לא צריך לדאוג למגוון של מכשירים וגרסאות מרובות של מערכת ההפעלה. More on that: http://www.networkworld.com/communi...n-about-android-vs-ios-development-dead-wrong http://www.digitaltrends.com/home-theater/is-eric-schmidts-android-optimism-justified/ http://thenextweb.com/google/2011/1...velopers-prefer-android-over-ios-in-6-months/

זה בהחלט עולם יפה למפתחים

שצריכים לפתח רק לגודל מסך אחד, ולרזולוצייה אחת. אבל זה גם חיסרון. אני נהנה להשתמש במכשיר עם מסך גדול, חברה שלי לא צריכה יותר מ-3.2 אינטש (HTC Wildlire S שכמעט זהה במימדים לנוקיה הישן שהיה לה). אפשרויות בחירה - זה כל הסיפור. אגב גירסה 4 של אנדרויד. כמעט כל יצרניות החומרה התחייבו לשחרר עדכון לגירסה 4 במהלך חצי השנה הראשונה של 2012. אז כל מי שקונה היום (מכשיר סביר ומעלה) בוודאות מאד מאד גבוהה יקבל עדכון לגירסה 4 במהלך 2012. בנוסף, 98% ממכשירי ה-android היום בשוק מריצים את גירסה 2.1 ומעלה. http://developer.android.com/resources/dashboard/platform-versions.html ההבדלים בין 2.1 ל-2.3 זניחים כל כך ברמת ה-API (מה שמעניין את המפתחים), שכל האפליקציות שתמצא היום במרקט תואמות לכל המכשירים שקיימים היום בשוק. לא נורא. אני לא אצליח לשכנע אותך, כמו שאתה לא תצליח לשכנע אותי... אז נסכים לא להסכים
Happy Holidays

gilad_no

New member
אוקיי, אני גם אתערב:

קודם כל, גילוי נאות: אני מפתח בעצמי. בעבודה אנחנו מפתחים באופן שוטף לאייפון ואנדרואיד כך שאני מכיר את כל הסיבות לעומק. אנדרואיד הינה סיוט למפתחים. גישת הקוד הפתוח שבה כל אחד יכול לעשות מה שבא לו היא טובה מבחינה אידיאולוגית - אבל מהווה סיוט בפועל. כל ספקית וכל יצרן בוחר את האנדרואיד שלו, מוסיף דברים ספציפיים ומשחרר גירסה. בתור מפתח, זה אומר שאתה צריך להכיר את כל ההבדלים, לבדוק מכשירים שונים (יש לנו עשרות מכשירים שונים במשרד שכולם מריצים אנדרואיד - רק לשם בדיקות). המכשירים ברזולוציות שונות וכלי הפיתוח, עם כל הכבוד לאקליפס ובאמת בצורה הכי נחמדה - שווים לתחת. מלבד מייקרוסופט, אפל מספקת את הכלים הנוחים ביותר למפתחים. קל מאוד לייצר אפליקציה, החנות מאוד ברורה, לא צריך להתעסק עם האקים כגון NDK כדי להשתמש בקוד legacy שכתוב בC/C++, יש רק ארכיטקטורת מעבדים אחת (ARM, בניגוד לאנדרואיד שהולכים לצאת כעת עם טבלטים מבוססים x86) וכו'. בגלל זה גם לאייפון יש חצי מיליארד אפליקציות באיכות גבוהה יחסית בעוד באנדרואיד יש בעיקר זבל. ההימור שלי: אנדרואיד תתחזק מעט בזמן הקרוב ואז תיפול בצורה דרסטית. הסיבה לכך היא בדיוק הסיבה שסימביאן נפלה ורואים כעת כי היא הולכת באותה דרך של להקשות על המפתחים. לדעתי אפל לא תאבד את נתח השוק שלה ואולי אף תגדיל. גוגל יאבדו את החלק שלהם לטובת מייקרוסופט/נוקיה.

mapleleaf

New member
אנדרואיד

תראה, אם כל המכשירים שלך בבית APPLE ואתה גרופי של אפל אז אייפון ללא ספק מה שמתאים לך. אבל משתמשים ממוצאים לא ממש צריכים את הטלפון הכי יקר בשוק שלא נותן יותר מבחינה טכנולוגית. לגבי כמות האפליקציות שאתה משמש רק אלוהים יודע למה אתה צריך כ"כ הרבה :) אני במקצועי עוסק עם מחשבים, גאג'טים, מצלמות אבטחה וכו' ולי אין יותר מ20 אפליקציות. האפליקציות שרוב האנשים משתמשים בהם עובדות ונראות די זהות על מכשירי אפל ואנדרואיד, לגבי ריבוי היצרנים מה לעשות, שוק פתוח ולכן המצלתי על הNEXSUS S או HTC AMAZE. עוברות במוחי עוד כמה יתרונות (שלא קשורות לקסטום רומס וכדומה) אבל פה זה לא פורום סלולר אז אני לא חושב שיש טעם להמשיך ולפרט שורה תחתונה, למשתמש ממוצא אני לא חושב שיהיה שום הבדל בשימוש בין ANDROID לAPPLE. איש באמונתו יחיה, יחי קנדה!

idohatam

New member
אולי מלבד האינטגרציה עם שרותים של גוגל

כמו ג'מייל ודוקס שלטעמי משמעותית יותר טובה באנדרואיד. עוד משהו לגבי העדכונים, במידה וקונים טלפון של גוגל העדכונים מגיעים מהם ולא מהיצרן או הספק כך שהעדכונים תדירים. לגבי האפליקציות זה עניין של טעם אישי, לי יש כמעט 60 (יותר עם סופרים את כל הזבל שסמסונג וגוגל דוחפים לך ואתה לא יכול להפתר ממנו כמו לטיטוד וכו). אגב, זה צדיק באמונתו יחיה ואין פתגם טוב יותר היות וגרופים של אפל הם כת אפלה יותר ממשתמשי ניקון

orenfriedman

New member
לגבי כמות אפליקציות

א. נראה לי שאין לך ילדים. ב. בלי אפליקציות הטלפון הוא רק... טלפון. ג. "למה אתה צריך כ"כ הרבה" - כי אני יכול. זה כמו לשאול "למה אתה צריך טלויזיה 47", מה רע ב 32". נימוק שמבוסס על _הגבלת_ חווית המשתמש הוא לא בדיוק נימוק מנצח. ד"א, מה זה "הטלפון הכי יקר השוק"? האייפון שלי עלה מאה ומשהו דולר. כך ש_במקסימום_ הוא יקר יותר ב... מאה ומשהו דולר. לא יודע מה איתך, אבל זה לא סכום שעושה לי חור בארנק. אני גם קונה טלויזיה מותג - LG ולא מה שוולמרט מרכיבים בסין, למרות שזה עולה לי עוד כסף (יותר ממאה ומשהו דולר).

orenfriedman

New member
(וכן, אני יודע שגם LG מרכיבים בסין)

ההערה היתה קניית מותג מוכר לעומת "מותג הבית" או איזו פירמה עלומה.

למעלה