WIN COMPLETE SKATEBOARD FROM ZERO

WIN COMPLETE SKATEBOARD FROM ZERO

Street Machines and Thraser magazine presents WIN A COMPLETE SKATEBOARD and T-SHIRT FROM ZERO This month we will be having a contest to give away a complete skateboard from ZERO SKATEBOARDS. The first person to Send US the correct answer to each weeks question wins a board. Please include your address, t-shirt size, and your age A new question will usually be posted every Monday THIS WEEKS QUESTION: Who was the first skater featured in an Emerica ad? street machines skate shop PLEASE SEND ANSWERS TO THE MESAGE BOX HERE

P Rod

New member
חחח מה הקטע

זה מבצעים של סטריט מאשין המקורית מילא תשימו כתבות וזה יעני אין לכם אפילו קרשים של זירו מה הטעם בלפרסם את זה ? =\

gunit5

New member
מה אתה מזיין יש מלא קרשים ZERO

פשוט הם לא שמים אותם בתצוגה יש תמיד בארגזים בצד תבקש מהמוכר הוא יביא לך והם צודקים ZERO זה קרשים עם צירים מגניבים לילדים (תשאל כול סקיטר מבוגר והוא יגיד לך אותו דבר )

P Rod

New member
וואלההה

טוב חלאס לקחת דברים מהאתר של סטריט מאשין האמיתית אין פה אחד שמאמין שהוא באמת יקבל קומפלט וחולצה אם הוא יענה

SashaSK

New member
חחחחחחח רק

באתר של טראשר לא מזכירים בכלל את סטרייט מאשין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

skater girl too

New member
את צריכה לענות על מספר שאלות נכון

במשך כל השבועות שהם יפרסמו את השאלות ואז אולי..

P Rod

New member
כי את חופרת

וכי את לא מבינה מהחיים שלך וכי גם ככה את לא יודעת תתשובה ואם את כן יודעת אז זה כי חיפשת בגוגל או משהו..

b0redavid

New member
נצל"ש ZERO

אני רוצה להיות פריק wannabie, ראיתי את הכפפות האלו על מישהי ואני רוצה גם! איזה חנות מביאה?

זה דומה לשל המיספיטס

גמאני רוצה זה קול לאללה תאמת תודיע לי אם אתה מוצא איך להשיג ולא במחיר מופקע

למעלה