Willy Wonka, Willy Willy Wonka

• פותח הנושא chti
  • פורסם בתאריך

chti

New member
Willy Wonka, Willy Willy Wonka

איזה כיף לראות את ברטון חוזר לעשות את מה שהוא יודע ובצורה הכי טובה!!! איזה סרט קווירקי ומופלא, ואיזה יופי של שחקן הג'וני דפ הזה!!! וסתם מתוך סקרנות, היתה שם סצנה אחת שממש שפכה אותנו ואף אחד באולם לא צחק- אם מישהו ראה, לא רוצה להרוס אז אני רק אשאל אם היתה סצנה שבמיוחד הצחיקה אותכם?

ro99

New member
עדיין לא ראיתי

אבל מסכימה על ג'וני דפ - שחקן נהדר שמוסיף מימד נוסף לכל תפקיד שהוא משחק.

chti

New member
כמעט

בדיוק היום ראינו אותו בתחילת דרכו ב 21JUMP STREET... אויה!
אבל לטעמי התפקיד שלו בצ'ארלי, יש בו משהו יותר je ne sais quoi...נראה לי שהוא אולי גם יותר קרוב לדמות; מסתבר שהמילה הכי חביבה עליו בצרפתית היא משהו כמו quirky.

ciccio

New member
הלו הלו

דייק בדבריך, תחילת דרכו של הדפ הייתה בסיוט ברחוב אלם הראשון, את עולמו הוא קנה בקקה מסוג 21 ג'אמפ סטריט ומשם התגלה כשחקן מוכשר באמת

Noile

New member
ואני התאהבתי בו

במה עובר על גילברט ותמיד גם חשבתי שזה היה הראשון (שלי בכל מקרה...)

itay82

New member
עדיין לא הגיע הנה

אבל כשיגיע אני חייב לראות. גדלתי על דאל והגרסה הישנה לסרט היתה די צולעת. היא בהחלט לא העבירה את האווירה האפרורית של הספר. אם יש מישהו שיכול באמת להפוך ספר של דאל להצלחה קולנועית זה טים ברטון, לכן אני די סופר את הימים :)

גנגי

New member
אני דווקא מאוד אהבתי

את הגירסה הישנה. מה שלא ימנע ממני לרוץ לראות את החדשה.

odedee

New member
אז מה את אומרת?

שהשוקולדה לא שווה זוג נעליים? פחחחח. איפה פה הכפתור של "לחסום"?

גנגי

New member
עזוב, עוד לא רצתי,

בינתיים פעלתי לפי עצתך וצחצחתי את הנעלי ריצה.. ואני בכלל אלרגית לשוקולד*! *(אבל לא לשוקולדה)

odedee

New member
שווה לשמור צילום מסך...

או שאולי אני אָפנה להודעה הזו מאח"לה? אפילו את ההדגשה כבר עשית אל תגידי שפעלת לפי עצתי, עצתי היתה לצחצח את נעלי הריצה. ~como agua para chocolate~

odedee

New member
מעולהמעולהמעולהמעולהמעולהמעולה ../images/Emo70.gif

גדול מהחיים! רואלד דאל מצוין, טים ברטון גאון וג'וני דפ שיחק נהדר. הייתי פשוט מוקסם כל הסרט, למרות שקראתי את הספר מספיק פעמים לדעת מה עומד לקרות. העיבוד נפלא - זה בלי ספק סרט שיהיה לנו בבית ואחזור ואראה אותו הרבה. סצינה ששפכה אותי? היו הרבה, אבל נדמה לי שההומאג' ל-Austin powers היה מהקטעים היותר מצחיקים. אתה יכול לספר מה הצחיק אותך - פשוט שים ספוילר (
) בכותרת.

chti

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אוסטין פאוארס? איזה מהם? איך פיספסתי?? |אוי לבושה| אותי שפך מצחוק, כמובן, ההומאג' לקובריק...

odedee

New member
מספר 2, נדמה לי

זה שיש בו ריקוד בלט בתוך הבריכה... מה היה שם עם קובריק? האומפה לומפה בג'ונגל?

chti

New member
אהה, נפל האסימון...

אבל לגבי קובריק, אמממ, איך אני אנסח את זה? אה כן-
? בחדר טלוויזיה, הקופים, ה-chocolate bar שבא להחליף את 'הדבר האמיתי' מ- space odyssey?

למעלה