ברוך הבא והשתלבות נעימה. אני אורן, תהנה :)
P probably New member 11/5/07 #43 גרמנית= סגידה. ../images/Emo99.gif עמרי= סגידה נוספת. תודה שהגבת, וכרגיל, יום נעים .
ג גיא לידר New member 11/5/07 #60 יו! ../images/Emo12.gif עכשיו שמתי לב שיש לך ציטוט של MCR בחתימה! מגניב.
S sharwan New member 10/5/07 #22 שלום../images/Emo13.gif ברוך הבאאא! אני שרון, 17.5... השתלבות נעימה!
ד דניאלוש16 היחידה New member 11/5/07 #23 היייי ינאי!! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif נעים מאד אני דניאל מיהוד... שתהיה לך השתלבות נעימה!! מקווה שתהנה פה!! (ממש כיף פה!) וגמאני מתה על קרן פלס!! היא ענקית, מדהימה!!
היייי ינאי!! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif נעים מאד אני דניאל מיהוד... שתהיה לך השתלבות נעימה!! מקווה שתהנה פה!! (ממש כיף פה!) וגמאני מתה על קרן פלס!! היא ענקית, מדהימה!!
י יעל טאובר New member 11/5/07 #26 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifברוך הבא! אני יעל וזה משעשע קצת P:
א אשה שמחלקת ממתקים New member 11/5/07 #27 זה רק אני או שהוא מזכיר את מתן קצת... למרות שאין פה כמו מתן הכי מצחיק בכל אופן השתלבות מהנה אני אתי
M matanky New member 11/5/07 #30 ../images/Emo2.gif אם את רוצה להעליב אותי פשוט תגידי שאני מכוער.. חחחחח... ותודה וכאלה איזו חמודה חחחח....
../images/Emo2.gif אם את רוצה להעליב אותי פשוט תגידי שאני מכוער.. חחחחח... ותודה וכאלה איזו חמודה חחחח....
P probably New member 11/5/07 #37 וואי, אני מכיר אותך. אתה המקסימון מבנים בלבד. שתהיה לנצנץ ולא לזנב. אתה חמוד. ויום נעים (כפי שאתה רגיל).
וואי, אני מכיר אותך. אתה המקסימון מבנים בלבד. שתהיה לנצנץ ולא לזנב. אתה חמוד. ויום נעים (כפי שאתה רגיל).
M matanky New member 11/5/07 #53 אממ ../images/Emo122.gif תודה ובכן אני רגיל ליום נעים אבל, אולי תפסיק בכל הודעה לכתוב יום נעים? זה ממש מעצבן
אממ ../images/Emo122.gif תודה ובכן אני רגיל ליום נעים אבל, אולי תפסיק בכל הודעה לכתוב יום נעים? זה ממש מעצבן
P probably New member 11/5/07 #42 הגבות, זה מהצד העיראקי במשפחה, שאין לי. אני היחיד שיש לו גבות כאלה. יום נעים.
י יעל טאובר New member 11/5/07 #46 זה נראה כאילו קיבלת אותם אצל הקוסמטיקאית סתם, בתור אחת שיש לה יער בן שמן בגבות, אסור לי לדבר, אז שוש יעל, שוש!
זה נראה כאילו קיבלת אותם אצל הקוסמטיקאית סתם, בתור אחת שיש לה יער בן שמן בגבות, אסור לי לדבר, אז שוש יעל, שוש!
M matanky New member 11/5/07 #52 תקנאא ../images/Emo3.gif לי יש גבות יפות לבד ../images/Emo9.gif ולכל החושבים שאני עושה גבות, אז אני לא! זה נשמע אוחצ'אי מדי אבל אני רק מנקה.
תקנאא ../images/Emo3.gif לי יש גבות יפות לבד ../images/Emo9.gif ולכל החושבים שאני עושה גבות, אז אני לא! זה נשמע אוחצ'אי מדי אבל אני רק מנקה.