WILD

sa0147

New member
WILD

אתמול ניסיתי להשתמש בויילד בפעם הראשונה, אבל לעשות אותה ישר מתחילת השינה, כלומר לא להתעורר אחרי חמש שעות ואז להירדם שוב במודעות, אלא ישר לעשות זאת. עשיתי הרבה תרגילי חיבור מפגרים, ובשלב מסוים הרגשתי זימזום כזה בכל הגוף. חשבתי שאני מתחיל לקבל שיתוק שינה, ואז ניסיתי לזוז קצת והצלחתי, והתעוררתי לגמרי. ניסיתי להמשיך שוב אבל נירדמתי. זה בסדר לנסות לעשות ויילד בלי לישון קודם? וזה באמת היה שיתוק שינה? אח"כ התעוררתי ב5 בבוקר וניסיתי להשתמש בויילד שוב. התחלתי לספור מ1000 למטה, בשלב מסוים התבלבלתי קצת (כבר באזור ה700) וממש השתעממתי, וגם איכשהו לא היה לי נוח, אז התעוררתי לגמרי והייתי צריך לעשות הכל מהתחלה. לא הצלחתי ונרדמתי שוב. איך אני יכול לעשות את הויילד באופן יותיר יעיל? כדאי לי בתור מתחיל לנסות להשתמש קודם במילד ואח"כ בויילד? (חשוב להגיד שאני עושה יומן חלומות כבר שבועיים בערך. רוב הלילות אני לא זוכר שום חלום, אבל הרבה פעמים חלום אחד או שניים ולפעמים אפילו חמישה או שישה חלומות ארוכים יחסית בלילה אחד. ניסיתי לעקוב אחרי זה ולא הצלחתי למצוא שום קשר בין כמה זמן שאני ישן או כמה הייתי עייף לפני שהלכתי לישון לבין מספר החלומות. אני גם משתדל לעשות הרבה בדיקות מציאות (כשהשעון שלי מצפצף, פעם בשעה) וכשאני רואה מים (עוגן שלי בחלומות). תודה מראש

אוקיי יש לי סיבה ועזרה

קודם כל לך לישון 4.5 שעות השינה היא בשביל לתת לגוף את המנוחה שהוא צריך אתה בהחלט יכול לעשות את הווילד מתי שאתה נכנס למיטה אבל לפי מה שאני הבנתי זה סתם יעריך את הווילד אוקיי אז אני מגיע לשיתוק שינה קח אני מדמיין לי קווי אויר לבנים שנכנסים לי לתוך האף (חשוב שהנשימה תהיה לאט) ומגיעים לתוך הראות עולים ויוצאים דרך הפה אחרי כמה זמן שאני עושה את זה יש לי שיתוק שינה ואז אני מתרכז בתיקתוקי השעון ויש לי סינדרום המכשפה תנסה גם אתה את זה עם בא לך זאת שיטה די קלה להגיע לשיתוק שינה!

Bluescale

New member
נכון

אבל אני הייתי מתמקד ב MILD ובבדיקות מציאות בהתקלות בעוגן. תמצא את העוגן שלך (מהחלומות ביומןהחלומות) ותעשה RC כל פעם שאתה נתקל בעגן בחיי היומיום. ךפני השינה תעשה אוטוסוגסטיה שכשאתה תתקל בעוגן בחלום אתה תעשה בדיקת מציאות ותגלה שאתה חולם... WILD אפשר לנסות בשביל הכיף וההתנסות (בתור שלב התחלתי)

שאלה!

פבל עם אני עושה את הווילד אחרי כמה שבועות שעשיתי RC ויומן חלומות זה יהיה בסדר לעשות את הווילד? ועם כן זה יצליח לי?

mejisa

New member
4.5 שעות (ועדיף 6) כי.

אתה נכנס למצב הREM כל שעה וחצי בערך, וגם שלב הREM יותר ארוך ככל שהשינה ארוכה.

silverhawk

New member
(לא עדיף 6)

לאחר 6 שעות שינה, רוב האנשים יתקשו להרדם. זה אמנם סובייקטיבי, אבל 4.5 הוא מספר השעות הקולע יותר.

mejisa

New member
רוב האנשים צריכים לישון 8 שעות

ואני לא מדבר על רוב האנשים. אני מדבר על אנשים שרוצים להשיג WILD איכותי. אתה יכול גם אחרי 5 שעות ו4 דקות אבל זה לא יהיה אותו דבר נכון?

silverhawk

New member
הרעיון בווילד הוא חזרה לשינה

תוך שמירה על המודעות. אז נכון שרוב האנשים זקוקים לשמונה שעות שינה, אולם בהתייחס לשיטות המתקדמות ליצירת חלומות צלולים, הדבר אינו רלוונטי. ככלל, 4.5 שעות הן זמן השינה המומלץ (כאשר מינון השינה המדוייק משתנה מאדם לרדם, כמובן).

silverhawk

New member
אתה יכול לנסות

האם זה יצליח? אי אפשר לדעת, בטח שלא על הפעם הראשונה. WILD היא שיטה שדורשת הרבה אימון והתמדה.

למעלה