WILD

salingre

New member
WILD

לאלו שהצליחו\ כמעט הצליחו: כמה זמן לכח לכם בפעם הראשונה להגיע לחצלול? (הכוונה לא כמה ניסיונות אלא בפעם שהצלחתם כמה זמן שכבתם במיטה?) באיזו תנוחה הייתם? לאיזה צליל הקשבתם? בקיצור מהי הדרך המפורטת שהיצלחתם על ידיה? תודה מראש :) אורי

worrywort

New member
אני כמעט הצלחתי

הגעתי לרעידות והנוכחות והקולות וכל זה.. שכבתי על הבטן (ככה הכי נוח לי, תשכב איך שנוח לך) היה צהרים ושמעתי ציוצים של ציפורים בחוץ אז התרכזתי בהן... לרעידות לקח לי בערך 20 דקות להגיע אולי חצי שעה. הכי חשוב - לא להיות יותר מדי מודע, לשקוע בצליל שאתה שומע, אבל לא להירדם. להיות על הגבול הדק. כשמגיעים לרעידות ולשאר הדברים, לעשות חישובים מתימטיים להעיר את החלק הלוגי שבטח קצת ירדם עד אז. ואז אפשר לנסות לקום, או לדמיין שאתה מסתובב (אמור לעזור להגיע לחלום).

Swicca

New member
זה לא פשוט

אבל העיצה הכי טובה שאני יכול לתת היא שברגע שתדע שאתה חולם כשאתה עושה זאת, אתה לאט לאט תוכל לשנות דברים ולעשות כרצונך ורמת השליטה שלך תגדל, מה שגם יגדיל את כמות החלומות שאתה חווה וזוכר. לפחות מנסיון אישי. בהצלחה! :)

silverhawk

New member
המלצה

תריץ חיפוש בפורום, היו כבר מספר שירשורים כאלו, וחלקם יחסית מפורטים. למעשה, ביולי-אוגוסט בשנה שעברה, ערכנו בפורום פרוייקט לשימוש בשיטות המתקדמות. מומלץ להציץ.

למעלה