WILD

illuSioniSt 89

New member
WILD

ניסיתי להיכנס לווילד. התרכזתי בנשימות שלי, למשך זמן רב, ולפני אמרתי לעצמי: "הלילה אני אחלום חלום צלול". בכל מקרה, במקום להיכנס לווילד, נרדמתי
למרות זאת, חלמתי חלום רגיל.
למה זה? למה לא נכנסתי לווילד? נ.ב. אפילו לא שמעתי קולות או ראיתי צבעים בוהקים.

../images/Emo1.gifכי נרדמת.. בווילד -

צריך להיתרכז במשהו ולא להירדם בגלל זה לפעמים יושנים 6 שעות ואז עושים את הווילד..
.בקיצור אתה חייב להישאר ער... ולהתרכז.. עם חרפת הפסדת...חח

illuSioniSt 89

New member
אבל....

תוך כמה זמן זה אמור לקרות? חיכיתי מלא זמן, ולבסוף נרדמתי. כמה זמן לוקח לקולות ולצבעים להופיע? 10X

../images/Emo13.gifזה תלוי בריכוז.. עם אתה מתרכז

ממש חזק.. ורוצה את זה.. זה אמור להיות תוך 15 דקות...

illuSioniSt 89

New member
OK, נראה לי ש...

אני אתחיל עם השיטה הקלה, עם בדיקות המציאות. אני קופץ למים העמוקים, לפני שלמדתי לשחות
.

מה פתאום.. ../images/Emo13.gif צריך להתנסות בזה

קוראים.. ואז מנסים את מה שהבנו..
צריך לנסות.. מקסימום טועים..

silverhawk

New member
הממ...

מתי ואיל ניסית את זה? האם ישנת קודם מספר שעות, קמת לזמן מה, התרעננת, ורק אז חזרת למיטה? כמה זמן ניסית את זה? ווילד זו שיטה מעט מסובכת אשר דורשת התמדה. בנוסף, לעיתים קשה להתרכז בנשימות, אולי כדאי לך לבחור משהו אחר.

illuSioniSt 89

New member
ממממ...

צודק. אני אנסה להתעורר לאחר כמה שעות, ואז לנסות WILD. אבל אני ממש מפחד מהשיתוק שינה. זה ישמע מוזר, אבל לפני כמה זמן, עוד לפני שהתעניינתי בחלומות צלולים, באופן טבעי לגמרי התעוררתי לשיתוק שינה, וממש נבהלתי! זה נמשך כמה דקות, ופשוט לא יכולתי לזוז. אני מפחד שאני שוב אבהל, ואשאר "תקוע" במצב הזה לזמן ממושך.

silverhawk

New member
זה לא מוזר, זה קורה לכולם. ../images/Emo13.gif

הדבר החשוב הוא לזכור שמדובר בתופעה טבעית ולא מזיקה לחלוטין. בנוסף, מומלץ ביותר לנסות לנצל את התופעה לכניסה לחלום צלול.

Variety

New member
ווילד הוביל אותי לשיטה משולבת

היי, אני ניסיתי ווילד למשך חצי שנה ללא הצלחה. ניסיתי בעיקר לפני השינה אך הבנתי שצריך לאחר כ5-6 שעות שניה לנסות ווילד. החצי שנה הזאת לא התבזבזה כי למדתי להכנס למדיטציות מאוד עמוקות, נתתי לעצמי להיסחף לתוך המדיטציה. כל עוד חשבתי לא התקמדתי לשום מקום, הרפתי את המחשבה, ובאותו רגע התחיל מאבק בין השקט לחשיבה. למדתי להרפות מחשיבה והגעתי למצב של רגיעה מדהימה. אם הייתי מנסה לאחר 5-6 שעות שינה הייתי נכנס לחלום. בסופו של דבר לפני השינה התחלתי לעשות מדיטציה (מה שהתחיל כווילד), לאחר כמה זמן הוספתי משפטים כמו "אני זוכר חלומות", "אני המודעות שלי גבוהה". דמיינתי סצנות מחלום אך בדמיון ראיתי את עצמי מזהה שזה חלום (שיטת מילד). בסוף נתתי לעצמי להרדם... לאחר 4 - 6 שעות קמתי וניסיתי שוב ווילד (יותר כמדיטציה). כשראיתי שזה לא מגיע לשום מקום המשכתי שוב במשפטים ובדמיון. לאחר כמה זמן של אימון כזה התחילו לי חלומות צלולים לילה אחרי לילה וכל לילה היה מלא באותם חלומות. בהצלחה.

למעלה