WILD

• פותח הנושא IVP
  • פורסם בתאריך

IVP

New member
WILD

יש לי כמה דברים להגיד בקשר לויילד: דבר ראשון זה ויילד מלפני כמה ימים, שנכשלתי בו בגלל סיבה סתמית; ודבר שני זו דרך יעילה שמצאתי להתגברות על עקצוצים בתחילת הויילד. (אם מישהו לא רוצה לקרוא על הויילד שנכשל, אז הוא יכול לדלג ישר לסעיף 2) 1) עשיתי ויילד כרגיל, פתאום שמעתי קול של מישהו, התחלתי לדבר איתו, אחרי זמן מה יכולתי כבר לראות אותו(וידעתי שזה תחילתו של חלום), אחרי זה הוא התערב איתי שלא אצליח לפתוח ת´עיניים (במציאות, ולא בחלום), כמובן שהסכמתי להתערב איתו, וניצחתי בהתערבות בקלות, אבל כבר לא יכולתי לדרוש ממנו את הכסף, כי הוא נשאר רק בחלום, ואני כבר הייתי במציאות
. באסה, נכון? 2) כשאני עושה ויילד יש עקצוצים מעצבנים בעיקר בתחילתו. אני גיליתי דרך נוחה להתגבר עליהם: כשאני מתחיל להרגיש עקצוצים אני פשוט מורה לגוף בעזרת מחשבות לנתק את המקום בו יש עקצוצים ממערכת העצבים. בשבילי השיטה עובדת טוב, והיא גם מזרזת את בואו של שיתוק השינה: בשיתוק שינה רוב הגוף מנותק ממערכת העצבים, כך שהוא יכול לזוז. לפי דעתי השיטה הזאת מאוד יעילה, ומי שרוצה להשתמש בה מוזמן לעשות זאת בחופשיות. 3)\סדגש| מאוד מבאס אותי סעיף 1...

IVP

New member
?

המחשב כתב קו נטוי במקום אנכי בסעיף
3: אולי אני צריך להחליף מקלדת?

דנה^^

New member
על סעיף אחד..

נא להימנע מהתערבויות כאלו בעתיד :) בהצלחה פעם הבאה :)

Chaka M

New member
בקשר ל- 1

בד"כ (או מתישהו) אתה מצליח לעשות ווילדים?

IVP

New member
לא עד הסוף

...אבל זה אחד מהיותר מוצלחים. בדרך כלל (לאחרונה) אני מתעורר מיד אחרי שחלום מתחיל להבנות ויזואלית.

למעלה