WILD WILD WILD

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
WILD WILD WILD

IM A WILD BOY היום אחריי שחבר שלי העיר אותי בטלפון חזרתי לישון, ופתאום שמתי לב שאני שומע כבר קולות מוזרים מהחדר שלי- כמו שקורה כשנרדמים. אז אמרתי שאם אני נרדם כלכך מהר, אז כדאי שאני ינסה ווילד, אז עצמתי את העיניים ולפניי שהספקתי להגיד רובינזון קרוזו - כבר היו לי דפיקות לב, ואז נכנסתי לחלום הצלול הראשון שלי!!!!!!!!! {אני מבקש מזל-טוב!). בחלום הצלול הראשון שלי התיקרה היה עם פרקט- זה היה מדהים כאילו אני בתוך בריכה מוזרה. התחלתי להתהלך בתוך החדר- ופתאום הכל התחיל להתשתש ולהתבהר, אז אמרתי שאני ישפשף את הידים, אז שיפשפתי, אבל גם במציאות
- תאמת ששיפשפתי באותה מציאות שבה כבר רשמתי את כל זה- כלומר- התעוררות כוזבת (גוד דאמט) בכל מיקרה- טיילתי בחדר צלול !!! הללויה

Chav

New member
בוזזזז

אתה מנהל הפורום ורק עכשיו היה לך חצלול?? סעעע מכאן! death to the queen!!!!!!

כל הכבוד !!! ((:)

ההשקעה השתלמה ! אבנים שחקו מים :) בדיוק אתמול חשבתי על זה שאתה מסכן כי אתה יודע כבר הכל על חלומות צלולים, הכל חוצמי איך זה מרגיש בדיוק. מזל טוב כפרה עלייך :)

מוקוש

New member
מה?!

חצלול ראשון?! מזל טוב חבוב
הייתי עכשיו באילת, חזרתי. לא ישנתי הרבה- בין 4 ל5 שעות בלילה, אז לא ממש הספקתי לחלום. אבל צללתי, וזה גם משו
.

KEiN

New member
אוי, לצלול זה כזה כיף!!!

צללתי פעם בסיני, זה גם מפחיד!!

מוקוש

New member
מפחיד?!

מה פתאום
כיף לא נורמאלי! צללתי בטאבה, היה כל כך כיף!!! (אוהבים אותי במצריים
, זה היה משעשע קשות) תנסה לצלול בחצלול הבא שלך

LucidGuess

New member
פעם שלישית גלידה?? ../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

ומתי תורי כבר???
מזל-טוב!!!
יופי!!

אבישי ז

New member
האמנם?!

וואי אני ממש מתפלא... הייתי בטוח שמנהל הפורום הוא חצללן דגול שכל לילה הוא עושה מה שבא לו אך מסתבר שאני והוא לא כל כך רחוקים מבחינת רמת החיצלול. פתרת לי את תסביכי הנחיתות בנושא חצלולים,
ד"א
הלילה היו לי 2 חצלולים

למעלה