Wild Rose

enigma69

New member
Wild Rose

שמעתם את השיר הזה בביצוע של גרגוריאן ואמליה ברייטמן(אחות של שרה).יש לי את הדי.וי.די החדש שלהם שמתעד הופעה בפראג,והביצוע שהם עושים לשיר הזה פשוט מדהים,לא פחות טוב מזה של קיילי וניק קייב.

Nadav נדב

New member
שני דברים

1. אף ביצוע של השיר לא יישתווה למקור, בחיים. 2. אף אחות לא תשתווה בחיים לשרה ברייטמן המדהימה.
חג שמייח

enigma69

New member
איזה תענוג..

לשמוע מישהו שמעריך את שרה ברייטמן(מיי לאב).אבל מי ששרה עם גרגוריאן את השיר הזה היא אמליה ברייטמן,אחותה של שרה ברייטמן.אמליה אלוהית כמו אחותה הגדולה.וזה פשוט שיר מדהים.

Nadav נדב

New member
גרגוריאן ../images/Emo99.gif

in a moment of peace (עם שרהל'ה כמובן
) יצירת אמנות

enigma69

New member
ברור!

זה שיר מדהים!.תגיד,אתה חובב רציני של המוזיקה שלה,או שבמקרה אתה מכיר את שיר או שניים שלה?.ידוע לך איפה אני יכול למצוא פורום או מועדון שלה באתרים ישראלים?.כי פשוט אין!.

Nadav נדב

New member
חובב רציני עם כל ההופעות וגם כמה

אלבומים
למרבה הצער גם לי לא ידוע על אף מועדון מעריצים ישראלי שלה
וחבל, כי מדובר בקול היפה ביותר שקיים.

enigma69

New member
אחלה!

לי יש את כל האלבומים,למעט כמה מהשנים הראשונות שלה.יש לי כל די.וי.די שהיא הוציאה.יש לי אפילו את הדיסק של ה"חאראם טור"(לא הדיסק של ההופעה).זה דיסק שהוצא למכירה בקונצרטים של "חאראם",וכיום ניתן לרכוש אותו באתר הרישמי.הדיסק כולל הקלטות נדירות.יש לי גם את "פליי 2".

Nadav נדב

New member
מגניף! ../images/Emo3.gif

לי יש מהאלבומים את פנטום האופרה, הארם, שני אוספים - ומההופעות את האלברט הול, וואן נייט אין אידן, לה לונה והארם.

enigma69

New member
יפה..

"חאראם" הוא ללא ספק האהוב עליי.אתה יודע שע"פ האתר הרישמי שרה ביטלה מיני סיבוב הופעות שהיה אמור להיערך החודש,בגלל סיבות רפואיות.הם לא מוסרים יותר מזה..וזה די מדאיג אותנו.נקווה שהכל בסדר עם האשה המדהימה הזו.

Nadav נדב

New member
../images/Emo4.gifאני ממש מקווה שהיא בסדר

אישה יפהפייה עם קול יותר ממדהים. ואני מסכים, הארם בהחלט הסיבוב הופעות הכי מוצלח שלה....מרשים בטירוף!

enigma69

New member
אני חושב..

שאתה חייב לקנות את הדי.וי.די החדש של גרגוריאן.ככה גם ייצא לך להכיר את אחותה המדהימה של שרה-אמליה.אני מקווה שיש לך את הדי.וי.די של ההופעה של "חאראם" בלאס וגאס.זה פשוט מאסט!.

Nadav נדב

New member
כמובן שיש את לאס וגאס ../images/Emo99.gif

למרות המחיר המופקע
(120 ש"ח בצליל) הייתי חייב...
אם יהיה לי כסף אני בהחלט אשמח לקנות
בינתיים זה לא הכי אפשרי.

enigma69

New member
אני לא חושב..

שזה מחיר מופקע.גם אני קניתי במחיר הזה,וגם מ"צליל".מה אם "דזרט פנטזי"?,יש לך?.כל קליפ הוא פשוט חגיגה לעיניים.חגיגה אוריינטלית.

Nadav נדב

New member
המחיר למוצר עצמו לא מופקע, אבל אני

חושב שזה לא הוגן לאלץ את הצרכן לקנות את ההופעה+הדיסק בונוס....שתהיה אופציה לבחור לפחות..... ולא, אין לי את דזרט פנטזי....איזה קליפים יש בו?

enigma69

New member
יש בו..

את כל הקליפים של השירים שמופיעים ב"חאראם".אתה יודע ששרה הקליטה ביצוע לשיר "לעולם" של חנה סנש,בעברית!.אבל ההקלטה הזו לא יצאה לאור בגלל זכויות יוצרים או משהו כזה.אולי יום אחד נשמע אותו.שרה ברייטמן שרה בעברית..אני מת לשמוע את זה.

Nadav נדב

New member
אמן ../images/Emo13.gif

זה יהיה מפתיע כמו הסילסולים שלה במיסטריוס דייז
חחחח

למעלה