WILD זה לא סבל?

WILD זה לא סבל?

פשוט מדהים אותי לראות כמה אתם מתאמצים לקבל חצלול מסכן, בחיים לא הייתי קם ב 5 בבוקר בשביל לחצלל, פשוט תגידו לעצמכם לפני השינה ואני מצטט: "בפעם הבאה שאני ´אחיה´ זה יהיה בחלום" כנראה שאני בר מזל שאני לא צריך להתאמץ ככ, אבל שלא תבינו לא נכון, זה תמיד היה בא ככה בטבעיות, הייתי עושה הרבה בדיקות מציאות עד שהבנתי שלא הבדיקה היא החשובה, אלא ה´פקפוק במציאות´ , ברגע שאני בחלום ורק ניצוץ של מחשבה אולי זה חלום , וישר אני קולט שאני בחלום. עכשיו לשאלה, אתה עושים WILD בשביל חלומות צלולים או שעצם התהליך הוא מהנה? עופר אחר.

EshedI

New member
תשמע...

ווילד זה לא סבל. זאת שיטה. לא כולנו מושלמים כמוך, ולכן צריכים קצת יותר להתאמץ על מנת להגיע לחלום צלול. לא צריך לקום ב-5 בבוקר, צריך לישון בערך 5 שעות. אם אתה הולך לישון ב-2 בלילה, אז תקום ב-7... זה לא כ"כ משנה, העניין שב-5 אין הפרעות ועוד חשוך ויותר קל להרדם. זה לא שאנחנו חותכים ורידים בשביל חלום צלול, וזה לא שאנחנו עצלנים מדי לבדיקות מציאות, אבל השיטה הזאת היא פשוט הכי טובה לחלומות צלולים מרצון... אני לא חושב שאפשר להגיד על תהליך הווילד שהוא מהנה, אבל בהחלט אפשר להגיד עליו שהוא... שונה...

KEiN

New member
../images/Emo46.gif

שמישהו יחזיק אותי
כן עצם התהליך דיי מהנה- ואני תמיד בעד התנסיות חדשות ומהנות. אגב- המכונה הזאת (של לוסיד) פצצתית, היום פעמים שאלתי את עצמי בחלום ´היתכן שזאת המציאות´ זה נראה לי חלום- נגיד הלכתי לשירותים בחלום- ישר אמרתי ´וואי זה בטח חלום´- הסתכלתי מסביב- והכל היה כלכך מציאותי אז חזרתי לחלום- ואז קרתה ההתרחשות הכי מוזרה- ועוד פעם שאלתי את עצמי, אבל אז נזכרתי שכבר קבעתי שזה לא חלום ואז כמה דקות אחריי זה התעוררתי. מחר אני כבר בטוח שיהיה לי חצלול, אני ידע שרק אם אני מטיל ספק בעצם החלום- אז הוא כנראה צלול. לוסיד אני מודה לך! תודה
ליל"צ

LucidGuess

New member
זה אתגר, וזה כיף, וזה הכל!!

תגיד, כשאתה נוסע ברכבת הרים זה פחד אלוהים! נכון? אבל למרות זאת אתה משלם כסף כדי לעלות למיתקן העינויים הזה ואחר כך אתה מיד רוצה לעשות עוד סיבוב!! נכון או לא? חלום צלול עם WILD זה מאד דומה לדעתי, זה יכול להיות ממש מפחיד אבל זה חלק מהכיף בשיטה הזאת! זה לא עינוי, זה פשוט פחד כייפי! בדיוק כמו רכבת הרים אתה יודע שזה לא יכול ליפגוע בך אבל למרות זה אתה מת מפחד אבל לא יכול להפסיק את זה באמצע כי אתה משותק, בדיוק כמו שאתה לא יכול לרדת מרכבת הרים בזמן הנסיעה, זה ממש דומה! חוץ מזה זה פשוט אתגר! לישמור על המודעות העצמית עד הכניסה לחלום ולראות אותו נוצר מול עיניך! זה פשוט מגניב! לא נראה לך??! ולדעתי דווקא כן שווה לקום אפילו ב 4:30 בבוקר בשביל חלום צלול, כי זה דבר כל כך מדהים, כל כך מציאותי שאתה יכול לעשות שם הכל אפילו לעוף! חלום צלול ארוך עם רמת צלילות גבוהה זה אפילו הרבה יותר כיף מלטוס לחו"ל! וזה בחינם! אז למה להתלונן....? Lucid

fcfighter

New member
וחוץ מזה...

אחרי שעולים על הקאץ´ בשיטה ניתן להזמין חלומות צלולים מתי שמתחשק. מה יותר טוב מחלום צלול לפי הזמנה ?

nooks

New member
ניסיתי פעמיים

לעשות wild ובשתי הפעמים התייאשתי באמצע (פעם אחת התרכזתי בשעון ופעם שניה במוסיקה..) יש לכם הצעות??? ד"א - אני חדשה אם לא שמתם לב :-.)

LucidGuess

New member
מה זאת אומרת התייאשת באמצע?

למה כמה זמן ניסית? ובאיזו שעה? אחרי כמה שעות שינה? אם ניסיתי מיד כשהלכת לישון אז זה לא טוב, את חייבת לנסות את זה אחרי 6-5 שעות שינה, לדוגמה תתעוררי ב 5:00 בבוקר, קומי לכמה דקות ואז חיזרי למיטה ונסי, או אפילו נסי ישר בלי לקום בכלל מהמיטה ככה תרדמי הרבה יותר מהר! מהנסיון שלי עם ווילד אין הרבה סימנים מקדימים, זה הכל בא ממש בבת אחת בלי התראה מוקדמת, את שוכבת בנוחות במיטה, ופתאום את בשיתוק שינה ויש לך וויברציות וקולות וכל השאר... אז תהיי סבלנית, אל תתייאשי פשוט שכבי בנוח באיזו תנוחה שבא לך, על הגב, על הבטן, על הצד, לא משנה, ופשוט תקשיבי למוסיקה, אם זו מוסיקה יפה, שירים שאת ממש אוהבת אז זה ממש קל! זה ימשוך אותך לשירים בלי מאמץ מנסיון! אבל אולי תפרטי באילו בעיות ניתקלת כשניסית את זה... Lucid

HowIWish

New member
דרך אגב

זה ישמע מטומטם, אבל לא ראיתי בשום מקום שזה כתוב, שאתה מתחיל ווילד אתה צריך לעצום עיניים או מה?

EshedI

New member
בואי אני אסביר לך.

בעקרון, כן. עוצמים עיניים. את ראית מישהו שהולך לישון עם עיניים פתוחות?
הקטע הוא, שאם כבר התחילו כל מני סימפטומים של ווילד להופיע (כשאת עם עיניים סגורות), ואת פותחת את העיניים, אז יכול להיות שתראי דברים שבכלל לא שם. ז"א, החדר שלך הוא כמו התפאורה, ואת תראי דברים שאת מדמיינת שקורים בו.. זה קצת קשה להסביר, אבל אני למשל ראיתי אסיר (היה לו מכנסיים וחולצה מפוספסים ממש כמו בכלא) הולך לי בחדר מקצה אחד לשני, ואז נעלם, וגם פעם אחת ראיתי מן פסל גדול כזה בפינה של החדר.. זה מאוד מאוד מאוד אמיתי, כי איכשהו המוח שלך גורם לדברים האלה להיות בתאורה המתאימה ובמרחק הנכון ממך... מאוד יפה

HowIWish

New member
זה בדיוק למה

אני די מפחדת לנסות ווילד... אני יודעת שאם אני מפחדת מזה אז זה בטוח לא יעבוד, אבל... אחרי שראיתי את הסרט Signs התחלתי לראות ידיים ירוקות בכל מקום... והסתובבתי אחורה כל כמה שניות כדי לוודא שאני באמת לבד... בחיי אני לא רוצה לחשוב על מה אני אראה בחדר שלי.

EshedI

New member
אוקיי

תראי, כשתהיה בחלום צלול, אפילו אם זה לא דרך ווילד, יכול מאוד להיות שתראי את אותם דברים שאת מפחדת מהם, אבל לדעתי זה יכול להיות מעניין. את יכולה לדבר איתם. להגיד להם שיעזבו אותך, או אפילו להיות חברה שלהם
. הכי חשוב זה לדעת שזה לא אמיתי והכל בדמיון שלך, ולא משנה מה, הם לא יכולים לפגוע בך.

KEiN

New member
ווווואייי ../images/Emo70.gif עלית פה על משהו

אני עכשיו נזכר שראיתי תוכנית על כוחות מיסטיים ורוחות בערוץ 8 ז"ל. בתוכנית סיפרו על חדר מסויים במלון- ובחדר הזה כל האנשים שישנו בו חוו את אותו הדבר: -הם התעוררו באמצע הלילה והרגישו שמישהו יושב עליהם וגם ראו אותו\ ראו מישהו מתהלך להם בחדר\ ראו דמויות עומדות בחדר וכו´... אוליי בחדר הזה היה איזה משהו חשמלי שמשפיע באופן צלול על המח ובכך מעודד ווליד? מה אתם אומרים?

Eshedl

New member
הסבר לתופעה.

ראיתי ב-TV שעשו על דברים מסוג זה מחקר. התופעה נגרמת ע"י רעש אולטרא-נמוך. זה מן סוג של רעש שאנחנו לא יכולים לשמוע, אבל יכולים "להרגיש". ז"א, זה מפריע וזה מציק, אבל אנחנו לא יכולים להגיד בדיוק מה זה, כי זה לא נקלט באופן מודע. זה יכול להגרם ממפעלים רחוקים, או צנרת או דברים דומים. יש איזה אישה אחת שגרה בבית שעומד במקום שהרעש הזה עובר, והיא בקושי יכולה להרדם בגלל שזה מפריע לה, אז היא קראה למומחים, והם באמת מצאו, עם מכשירים מיוחדים, שיש לה רעש כזה בבית. אז לקחו אנשים, שמו אותם בחדר, שמו רעש כזה בחדר, ולא אמרו להם על מה הניסוי. הם סיפרו שהם "הרגישו" נוכחות בחדר, חלק אמרו שזה ישו, חלק אמרו חייזרים וכד´.. הרעש הזה הוא גם אותו הקול \ צליל שבעזרתו פילים מתקשרים על פני מרחקים עצומים... באמת מעניין..

LucidGuess

New member
מגניב אשד!

תגיד אתה מכיר אולי רעש שיכול ליגרום לחלומות צלולים? אולי אני יבקש מהעיריה שיבנו איזו צנרת רועשת מתחת לבית שלי?
Lucid

Eshedl

New member
את האמת...

רעש לחלומות צלולים... היתה לי תוכנה של סינכרון גלי מוח וכתבו שם שבאחד מהם זה מה שהמוח משדר בזמן חלום צלול... אפשר לנסות!

LucidGuess

New member
WILD-Wake Initiated Lucid Dream

כשאנחנו אומרים ווילד אנחנו מתכוונים ל - WILD שזה אומר Wake Initiated Lucid Dream כלומר יצירת חלום צלול מתוך עירנות, זו אחת השיטות הכי פופולאריות... זה אומר ללכת לישון ולישמור על המודעות העצמית עד כניסה לחלום הצלול כך שאת ממש רואה איך החלום ניבנה לך מול העיניים, איך שומרים על מודעות עצמית עד תחילת החלום? יש הרבה דרכים, האהובה עלי ועל רבים אחרים היא להתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה, לדוגמה רדיו או דיסק אהוב. עוד שאלות...? אנו לרשותך תמיד
Lucid

הממ נשמע מעניין..

עכשיו אני מתלבטת בין לנסות להגיע לחלום צלול בשיטה הרגילה שלי שהיא ללכת לישון ולהחליט שאני רוצה אחד או לנסות לראות אותו נבנה, כמו שאתם אומרים.. אני חושבת שהיתי בשלבי התחלה של זה הרבה פעמים.. יש לי דמיון פורה, ובמיוחד כשיש מוזיקה טובה ואני אפילו רק טיפ טיפה עייפה אני מתחילה לדמיין ולהרגיש דברים אבל די בריחוק... רק שזה בדרך כלל היה כמו איזה טרנס כזה ולא ממש שינה.. פעם אחת מכוניות רקדו לי אפילו..חה חה..:) אבל אז הייתי ממש ממש עייפה.. אבל יכול להיות שאני מבלבלת דברים..

LucidGuess

New member
השיטה הזאת מאד מאתגרת....

לישמור על מודעות עצמית עד תחילת החלום זה אתגר כי בדרך כלל מתחילים לינדוד עם המחשבות במקום להתרכז ואז נירדמים... אבל עם שיטת המוסיקה זה הרבה יותר קל, בעיקר אם זו מוסיקה שאת באמת אוהבת, אז זה ממש קל להימשך למוסיקה ולא לחשוב דברים אחרים שיכשילו אותך... את אמורה לעשות את זה אחרי 6-5 שעות שינה ולא ישר כשאת הולכת לישון בערב, כי אז זה לא יעיל. הכי קל זה להתעורר בשעה שקטה וחשוכה כמו לדוגמה 4:30 או 5:00 בבוקר, לקום לכמה דקות מהמיטה ( או אפילו בלי לקום בכלל ) ואז לחזור למיטה, להדליק את המוסיקה, ליסגור אור, ליסגור עיניים, ולהתחיל.... בהצלחה לך! Lucid

למעלה