אני צריך עצות בבקשה לשיטת הווילד ... אני אלך, אשן 6 שעות, אקום, אחכה 10 דק' יחזור לישון עם השיטה הזו ... אני רוצה עצות בבקשה, ואם אפשר עוד היום.... תודה. [אגב יש לי בMP3 את המוזיקה שפבלו עשה שמרגיעה וזה... =] עצות !!
דבר ראשון - בהצלחה! WILD זו אחת השיטות הקשות ביותר שקימות ביצירת חלומות צלולים אבל בהצלחה! אז ככה: שלב ראשון - הרגעה - תן למחשבות לחלוף ואל תתעמק באף אחת מהן. פשוט תתרכז בדבר אחד "להרגיע את הגוף". תשכב בצורה הכי נוחה לך להירדמות ותתן לעצמך לשקוע לאט לאט ברוגע. תתרכז בנשימות שלך ואת הדרך שעושה החמצן לריאות והחוצה. ממש תדמיין את כל התהליך כאילו הוא לא מוכר לך בכלל. אחרי שתתרגל לרעיון ותרגיש רגוע יותר נסה לשמוע את פעימות הלב שלך (או יותר נכון להרגיש אותם). תתרכז זמן מה בפעימות הלב ומה משפיע על קצב הפעימות שלך. אחרי כעשר דקות של שמיעה לפעימות הלב: שלב 2 - דמיון. נסה לדמיין מעלית שדלתותיה פתוחות לרווחה ומחכות לך שתכנס. אתה נכנס פנימה למעלית והדלתות נסגרות. דמיין את כל המעלית במלואה ובמיוחד את הצג שכתוב בו 1000. לחץ על כפתור ה "0" שרשום לידו "חלום". דמיין שהמעלית מתחילה לרדת קומות לאט לאט. הבט בצג וספור יחד עם המעלית. שלב 3 - ספירה. בספירה לאחור, לאחר כמה דקות אתה תתחיל לאבד את הריכוז ותתחיל לשגות בספירה. תתרכז יותר על המספרים ותמשיך מאיפה שאתה זוכר שהגעת. בשלב מסויים או שתגיע לקומת הקרקע ואתה כבר בחלום או שהחלום יתחיל לפני זה ואתה תאלץ להפסיק את הספירה כי אתה כבר בחלום. אני בכל זאת מציע לעשות בדיקת מציאות ברגע שהספירה נתקעת או שהגעת לומת הקרקע. בהצלחה.