WIFIFOFUM. שווה הורדה?

DowntownR1

New member
WIFIFOFUM. שווה הורדה?

האם יש רחרחנים טובים יותר? האם התוכנה הזו מפשטת את תהליך ההתחברות לרשת שהפוקט מזהה? תודה. ינון

raananta

New member
אני לא יודע אם יש רחרחנים טובים

יותר, למרות שאני מניח שכן, אבל לא לחינם הוא הומלץ ע"י קוקי בשרשור תוכנות מומלצות האחרון. היא גם מומלצת באתרי תוכנות אחרים. ינון, אני מציע לך להוריד ולנסות. התוכנה היא חינמית ואינה דורשת התקנה. כל מה שצריך לעשות הוא להעביר קובץ קטן למכשיר ולהריץ אותו. והיה והתוכנה לא מצאה חן בעינייך אתה פשוט מוחק את הקובץ וממשיך הלאה. אין שאריות והמקום שהיא תופשסת זניח. תהנה.

raananta

New member
קוקי תיקן אותי. ../images/Emo9.gif

התוכנה מורכבת מארבעה קבצים, אאל"ט, ולא קובץ אחד כמו שאמרתי. קובץ אחד שהוא קובץ ההפעלה ועוד שלושה שהם קבצי DLL. את כולם מעתיקים לתקייה אחת לפי בחירה. הסרת התוכנה מתצעת ע"י מחיקת הקבצים וזהו. רענן (האיש וה-"תה")

2cookie

New member
אני לא מאמין, צריך לרשום זכויות

יוצרים על החתימה שלי שאני במילא בקושי רואה לאחרונה?!

raananta

New member
קוקי אל תעלב לי ../images/Emo3.gif

החתימה הזו באה כחלק מקמפיין מחאה נגד חוסר היכולת לשנות ניקים במערכת. תשאל את איילת היא תסביר לך
מאז שרשמתי את הניק שלי כבר יש אנשים שממש קוראים לי רעננתה.. "החתימה באדיבות 2cookie - האיש ועוגיה"

raananta

New member
../images/Emo6.gif לכבוד הוא לי

בקרוב תשונה החתימה, ותוקם עמותת נפגעי הניקים. פרטים בהמשך.

2cookie

New member
אבל העמותות זה גם שלי../images/Emo46.gif

למרות שזה נזנח אז אני מעביר אליך את זכויות היוצרים

AYELET1

New member
מכיוון שאתה מחליף כל יומיים חתימה..

קשה למצוא משהו שאינו שלך

raananta

New member
רגע! תנשום עמוק ../images/Emo68.gif

קבוצת תמיכה זה בסדר?! פניתי לרשם הפטנטים ועד כה לא נרשם פטנט על קבוצות תמיכה. אם יש לך השגות, אנא פנה אלינו בכתב, בשלושה העתקים. אם תוך שישים שעות לא תערער יחשב הדבר להסכמתך ולנכונות האמור לעיל.
בהמשך למכתב זה אבקש להשאיר את העמותה בהנהלתך, שכן העבודה בוצעה עד כה נאמנה. אך עם זאת אשמח לשתף פעולה.
בכבוד רב, רעננתה - מנפגעי "אי שינוי הניק" (C) (מאז שנת 2003)

2cookie

New member
מכיוון שאין לי כוח להתגונן גם מפניך

וגם מפני הדיקטטורית אני מודה באשמה\נכנע

למעלה