WIFI HOT SPOT ופורטים

WIFI HOT SPOT ופורטים

היי! אני רוצה לקנות לפטופ. המטרה העיקרית זה אינטרנט . אני לא רוצה להתחבר לאינטרנט אלא להתחבר לרשת אלחוטית. HOT SPOT כמה שאלות לגבי זה: 1. אני נמצא במיאמי ביצ' פלורידה - איך אני יודע איפה יש נק' אינטרנט ? 2. במידה ואני גולש דרך נק' שכזו ואני רוצה לפתוח פורטים (למשל בשביל לצ'וטט ב תפוז צ'ט או בשביל להשתמש ב EMULE). מה אני עושה ? הרי אני לא יכול להתקשר לחברה לבקש לפתח לי את הפורטים? 3. האם אפשר לחבר את הלפטופ לשקע בקיר , במקום בו יש אינטרנט אלחוטי? 4. מה חייב להיות בלפטופ בשביל שאני אוכל לגלוש דרך WIFI (או HOT SPOT לא יודע בדיוק מה ההבדל אני בור בניידים) תודה רבה רבה רבה באמת תודה

שה' ישמור אותך כמה שאלות ../images/Emo3.gif

אז ככה דבר ראשון הסבר קצרצר על HOT SPOT נקודה חמה זה השם המקביל לWIFI או רשת אלחוטית הרשת האלחוטית נוצרת על ידי ראוטר שמגיע לטווח של כמה עשרות בודדים של מטרים בשביל להתחבר לרשת אלחוטית אתה צריך להיות בטווח קליטה שאת זה תגלה רק שתפעיל את הסריקת רשתות דרך המחשב שלך...... בנוגע לאימיול ופורטים אתה לא צריך להתקשר לשום ספקית אינטרנט. אם יש חסימה כלשהי כנגד פורטים, היא נימצאת רק במחשב שלך בפייר וואל (אני לא כל כך מבין בזה, אולי אני טועה) ולשאלה 4 - מערכת הWIFI מגיעה כבר כסטנדרט בכל המחשבים החדשים. אם בחרת לקנות מחשב ישן מבלי הכרטיס WIFI תאלץ לקנות אחד חיצוני.... עניין של 100-200 שקל

למעלה