WIFI שאלות ....

Blueye1

New member
WIFI שאלות ....

יש לי 4700. כשאני לוחץ על אייקון של ה WIFI האם הוא אמור להפוך ל ירוק כאשר הוא קולט שיש שידור בסביבה??. אני שואל כי הייתי בארקפה בבורסה לחצתי על האיקון וכלום, נשאר חום. שאלתי את המלצרית מדוע אין WIFI והיא ענתה שיש. ניסיתי שוב נשאר חום אבל כשלחצתי על SETTINGS הופיע ארקפה וגם דימול שליד. השאלה, מדוע האייקון לא הופך ירוק !?? איך בכלל משתמשים נכון בעניין הזה? תודה

Blueye1

New member
עוד שאלה... האם למישהו יש פה מייל ב

בזקבינלאומי. משום מה גם בפוקט וגם בפאלם לשעבר אני לא יכול לשלוח דואר אלקטרוני אלא רק לקבל. שום הגדרה לא עוזרת. במייל שלי בנטוויזן אין בעיה. מישהו יודע למה דווקא בזקבינלאומי?

2cookie

New member
היית אמור להיכנס לאקספלורר

ולהזין קוד שקיבלת בקופה.

Blueye1

New member
תודה ועוד דבר.....

מישהו יודע איך שולטים על שומר המסך הזה שנכנס לפעולה ב 4700 כאשר הוא באריסה ????? תודה

tal sh

New member
שאלה בקשר לWIFI

יש לי NEC 300E . מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש מנקודות WIFI איזו תוכנה צריך והאם זה עובד על BLUETOOTH (כי אין לי במכשיר)

Blueye1

New member
BT ו WIFI זה שני דברים שונים

אני לא מכיר את המכשיר שלך אבל אם יש לו WIFI אמור להיות כתוב את זה ואז כשיש לך נקודה חמה אתה יכול להתחבר. אם אין אולי אפשר לרכוש כרטיס SD מתאים למרות שאין לי מושג אם קיים דבר כזה לפוקט שלך ואם זה אפשרי

tal sh

New member
תודה לך, עוד תגובות בנושא בבקשה!

אני מת לwifi זה נשמע משהו בסט

Blueye1

New member
תראה, בו נעשה סדר. כדי לגלוש ב WIFI

או לבדוק מיילים דרך חיבור כזה צריך נקודה חמה, קרי מקום שמשדר את התדר הנ"ל. בארץ ישנם מקומות כאלו אך הם עדיין לא ממש רבים. לפיכך, בהתאם וברצונך להתחבר ממש מכל מקום אז כדאי BT לטלפון סלולארי עם BT ומודם פנימי (למרות שזה איטי יותר). אני משתמש בשניהם - WIFI כשהוא נגיש (ובדר"כ גם חינם). כשאין אני מתחבר לסלולארי שלי. בדוק באינטרנט אם לדגם מכשיר שלך יש את הרכיבים הללו.

למעלה