WICCA SPHERE זה אלייך

resputin

New member
לספירי...<זה יצא למטה, אבל נסתדר..>

תשמע, חשבת פעם על זה שאתה בסך הכל לא מבין ובגלל זה אתה "שונא ומפחד"? הכל בא מאי הבנה הנתפס בטעות, או בכוונה, תלוי בעיניי המשתמש והמפרש, ובגלל שאתה מתבסס על משהו שקרי ה´אנרגיות´ שאתה שואב מזה לא יתנו לך יותר מהנאת הרגע ואולי אף ימנעו ממך שקט - אלא יעסיקו אותך שעות על גבי שעות של חזרה משימוש בשחור. אם תנסה להבין את מה שאתה חושש ממנו אולי תתעורר לעולם פשוט יותר, מובן יותר שהדברים שכ"כ העלו חשש בך פעם יראו ככלום? <ומי יודע, אולי תתעורר לעולם של שחור ולבן, שהדברים שפחדת מהם יתעצמו ויתפסו שליטה אמיתית..> מסקנה אישית >> הכר את הדבר שאתה כ"כ פוחד ממנו<בצורה מרופרפת או יותר יסודית, לפי בחירתך>, ותקבל את הסיכוי של ההנאה מאי ספקות, אי חשש מאותו גורם >> חיים הרבה יותר קלים לדעתי, מצד שני>> אני מכיר אנשים ששאוהבים לדפוק את הראש בקיר, כל אחד והשגעונות שלו......אתה סתם מפחד ממה שאתה לא מכיר, ומסתגר במאגיה השחורה שלך כי היא ה"פתרון האידלאי" לצרות שלך על פני כדור הארץ, אולי אתה פשוט מפחד כי אתה יודע שאתה לא תוכל להצליח בעולם הקר של היום מבלי להשתמש בקללות ושדים? ובנימה זאת, אמשיך לקרוא את שאר ההודעות< לאחר שקראתי הודעה ראשונה מצד ספיר שלחתי את המכתב, ולכן כל תגובות עויינות למיניהן...> **עלי לציין שהודעה זאת נכתבה בנימה פסיכולוגית ולכן הניתוחים בהקשרי ההבנה

wicca sphere

New member
רספוטין!? על מה אתה מקשקש!?!??!

איזה מרגיז שאנשים לא עונים לנקודה!!!!!!!!! אוךךךךךך... אז ככה, אני לא שונא ומפחד יא... תלמד לקרוא! אני שואב מפחד ושנאה אנרגיה, לא פחד שלי, אלא פחד של אחרים. ותאמין לי מנסיון... עם האנרגיות הללו אתה מסוגל לעשות דברים שכישופים נורמלים לוקח להם שבוע לקרות אחרי 2 דקות הטלפון מצלצל ומספרים לי "תשמע מה קרה".. אני לא חושש מדבר, החשש קשור לעתיד, העתיד הוא צורה של דברים שנשקפת מההווה ואת ההווה אנחנו עושים בזה הרגע, ולכן ניתן לשנותו. אני רחוק מלהסתגר במאגיה שחורה, רספוטין, אתה מדבר שטויות "ידידי"... אני אצליח, מצליח, ושולט בחיי בצורה מופלאה, הדברים שרשמת הם הכל חוץ מנכונים, אני ממש לא יודע מאיפה אתה שואב את כל המידע האידיוטי הזה.. זה הבולשיט הפסיכולוגי הכי הכי גרוע ששמעתי מימי. אין קשר ולא קטן למציאות הדבר שרשמת מביש את עצמך, ומכעיס אותי בכך שאתה מעליל עלי ש-ט-ו-י-ו-ת!!!

wicca sphere

New member
ועוד דבר

נפטיס, אני מקווה שמה שאמרת על מאגים שחורים שזה הכל בישביל פוזה היה בצחוק.... כי זה ממש מעורר גיחוך. תסתכלו על כל העץ היפה הזה, ועכשיו תגידו לי: מה למדתם שאפשר לעשות עם מאגיה? א) דברים כמו שכולכם הסכמתם שזה אידיוטי, כמו לשלוח מזל שזה לא מזיז לא לי ולא לכם, לעשות עצמה וכוח שזה לא אתי וכדומה. ב) לעשות שמישהו ידרס ולגרום להנאות והרס במאגיה "שחורה". אני חושב שנעלנו את הדיון די יפה לא?

nepthys

New member
אני פשוט אומרת

שרק אידיוט ממדרגה ראשונה, או יותר נכון, *פוזר* ממדרגה ראשונה, ישתמש באנרגיה שלו כדי להזיק לאחרים, ולא כדי להיטיב עם עצמו. אתה עונה לכל אלו שנתנו דוגמאות רעות, ואני מבינה אותך. אבל אולי תענה גם לי? אני הרי נתתי דוגמאות לשימוש מאגי נכון באנרגיה, ואתה אפילו לא ענית לי.

אוקי,אוקי,

סוף סוף הבנתי מה רציתי לשאול את ספירי. למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה משתמש במאגיה"שחורה" :שהאנרגיה,הטכניקה שאתה משתמש בה היא במקורה "רעה" או שהמטרות שאתה מנסה להשיג הן "רעות?"

resputin

New member
<אני מרגיש התנצלות באה..> ../images/Emo52.gif

ספירי, סליחה על ההבנה השגוייה, עכשיו שחזרתי וקראתי את ההודעה שלך הבנתי את טעותי, פעם הבאה אדע לקרוא שנית את החומר מבלי לקפוץ למסקנות, מקווה שתבין עמי, שוב סליחה על הטעות באיזה מקרה צלצלו אלייך ואמרו "שמעת מה קרה..?" והאם גילו שיש לך קשר ישיר או עקיף לזה <עצם הידיעה שאתה מאג, מאג שחור>? פחד של אחרים... שנובע ממה? יצירת ידך או העולם במלואו? וכיצד אתה מתחזק? < מהידיעה שאנשים מפחדים ממך ומכישופך או מדברים אחרים? > והאם אתה חושב שאת האנרגייה שאתה שואב אינך יכול להוציא לאמצעים יותר.. לבנים.. אולי?

wicca sphere

New member
נפטיס רספוטין ואור

רספוטין ואור... לא לריב
. נפטיס, את לא יכולה לזרוק ככה השמצות לאוויר בלי ביסוס... איך תרגישי אם אני אגיד: "לדעתי כל מי שמתעסק בכישוף אבל בלי הפרקטיקה הוא אידיוט ומקומו לא בעולם הזה?" תזהרי עם המילים.. מי שמשתמש במאגיה להזיק לאחרים עושה זאת מסיבה. הגיוני לא? אני אישית, מוצא הרבה דברים שברצוני להרוס או לקלקל. דבר שני, אני אישית מוצא בזה מאוד מעצים אנרגטית לראות סבל של מישהו שנגרם על ידי. מה לעשות... אני מרגיש מוצף באנרגיות במראות כאלו. התנצלות התקבלה רספוטין, תודה על בקשת הסליחה. אור, אני שואל איזה שימושים אתם מוצאים למאגיה חוץ משחור? ואחרונה ומאוד חביבה עלי נפטיס, הדוגמאות שנתת מצוינות, באמת. עכשיו מענין אותי במה אחרים משתמשים במאגיה. הבנו שאני בעקרון להרס ולסבל של אחרים להנאה, את בעקרון לחיזוק עצמי, מה עם כל השאר?

nepthys

New member
זה העניין,

שאני יודעת שהעיסוק שלך במאגיה רציני ושאתה לא פוזר. ולכן, אני מצפה להסבר, ולהסבר נורמלי. משהו בנוסח "אני לא רואה טעם להשתמש במאגיה כדי לחזק את עצמי כי....."

wicca sphere

New member
אהההה... עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

סליחה על הקליטה האיטית... הבנתי. טוב, אז זה לא שאני לא רואה טעם להשתמש במאגיה כדי לחזק את עצמי, זה פשוט לא עבר לי בראש... נשבע... לא חשבתי על להטיל כישוף על עצמי בשביל לשפר אצלי דברים... יכול לעבוד
. אבל אתם חייבים להודות שאם מישהו לא מוצא חן בעינכם זה מאוד נחמד להרוס לו דברים... וכדומה. לדעתי אי אפשר שלא לעסוק גם במאגיה שחורה אם אתה עוסק במאגיה... אבל זוהי דעתי האישית בלבד.

תראה,בעיקרון אם מישהו ממש,ממש

יעצבן אותי...אני אולי אשקול כל מיני דברים שאני לא שוקלת בדר"כ לעשות. אבל בזמן רגיל ונחמד כשאני רוצה משהו אני בעד הגישה של נפטיס,לשנות את זה בעצמי,לא באחרים .זאת אומרת אם אני למשל לא מרוצה ממצב נוכחי כלשהו אני עושה משהו שיגרום -לי- להתנהג ככה שהמצב ישתפר לטובתי. זה פשוט יותר נוח לי,אני לא צריכה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי...כי להתעלל בעצמי זה זכותי.

למעלה